Sensommer Open Air 2020

06 sep 2020 kl. 12:00 - 21:00

Der tages hul på en ny sommertradition d. 6 september når der for første gang blændes op for Sensommer Open Air. En ny 1-dages festival med intime koncerter, mikrobryg vin og lækker grill-gastronomi.
Festivalen finder sted i udkanten af Næstved ved en gammel kaserne som nu huser mikrobryggeriet Kongebryg. Målet med festivalen er at skabe en tilbagevendende begivenhed med intime koncerter med rootsrock, nordisk folk og pop, som er med til at styrke det samlede Sydsjællandske kulturliv, med en livsstils -og musikfestival som kvalitetsmæssigt er på linje med landets bedste.
 
Mike Tramp & venner er hovednavn på nye intime festival, som også gæstes af den veloplagte Mathilde Falch , den poetiske og humoristisk funderede duo Laura Illeborg og Torben Steno, foruden manden bag de store hits "Havana", ”Mogens of Karen” samt den aktuelle kendingsmelodi ”Vi Bliver Hjemme I År” til TV2-serien ”Kurs Mod Danske Kyster” - Juncker, samt en af landets bedste rockstemmer - Michel Belli, og endeligt de talentfulde singer/songwriters The Victim, Daniel Jul og Gæsterne ( Jonas Breum og Juncker ) der alle er blevet spillet flittigt på både P4 og P5.
 
 "Ovenpå coronakrisen tror vi at alle længes efter at være udendørs og høre musikken live igen, gerne et sted hvor man kan sænke skuldrene lidt, læne sig tilbage til noget god musik med en kold øl eller et godt glas vin i hånden. " - Udtaler talsmand Frederik Schnoor 
 
Mike Tramp er med-ambassadør for festivalen og for nyligt har han fået sin egen californiske Zinfandel vin, som også vil kunne smages på dagen. Tramp udtaler om eventet: 
 
"Der er et gammelt ordsprog som siger, "Du ved ikke hvad du har, før du ikke har det længere". For os sangskrivere og musikere blev 2020 et år vi aldrig glemmer. Sensommer Open Air bliver det første lys for enden af tunnelen, og festivalen vil gi’ os nyt håb på bedre tider. Samtidig er det også et håb om vi kan gøre det her hvert år. Jeg ser personligt frem til at dele scenen med mange af de andre kunstnere, men også at kunne skabe en dejlig intim dag og aften med vores akustiske musik." 
 
Der er blot 400 siddeplads-billetter i salg og der er mulighed for tilkøb af vinsmagning og madbilletter fra gode lokale leverandører og Kongebryg sørger for rigeligt velskænket fadøl fra deres prisbelønnede mikrobryggeri. Desuden vil der være være boder med merchandise og vinylplader.
 
Eventet vil naturligvis leve op til myndighedernes sikkerhedskrav ift. til den nuværende Corona situation.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke