spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Sensommerlejr: Selvmedicinering og Autonomi

Afholdt event

Sensommerlejr: Selvmedicinering og Autonomi

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

11 sep 2021 kl. 14:00 - 12 sep 2021 kl. 12:00

Beskrivelse

Denne sensommerlejr afholdes som et samarbejde mellem Medicinhaven for Radikal Omsorg* og Hospital for selvmedicinering**. Campen vil lægge vægt på spørgsmål omkring selvorganiseret sundhed og undersøge alternative strategier og overveje forhold mellem udmattede kroppe og udmattede landskaber.

Lejren vil bestå af en række workshops, havearbejde og samtalesessions over to dage med mad og drikke og vil tilbyde forskellige muligheder for at drømme sig ud af denne verden.

Den Berlin baserede Feminist Healthcare Research Group vil afholde en workshop omkring autonomt omsorg- og sundhedsarbejde med særligt henblik på at håndtere krise og sygdom i vores egne fællesskaber.

Der vil være en samtale mellem psykedelisk rejseleder Fanny Brandt, kunstner og svampeekspert Tuk Bredsdorff og læge Martin Korsbak Madsen om brugen af psykedelia indenfor behandling af mentale og samfundsmæssige sygdomme.

Urteterapeut Alice Edwall vil dele sin viden omkring (urte)haven som et sted for politisk dissidens og restorativt arbejde.

Kunstner Hilde Hauan Johnsen vil farve tekstiler med forskellige medicinplanter, der findes i haven.

Polispore Club vil åbne Svamperummet på Rønnebæksholm og afholde en workshop om at dyrke medicinske svampe.

Kunstnerne og terapeuterne Tine Tvergaard og Ninna Poulsen faciliterer fælles madlavning med grøntsager fra haven, og afholder sauerkraut workshop.

Billedkunster Jakob Jakobsen, kurator Ida Bencke og litterat Mikkel Frantzen vil udfolde tanker omkring forbindelseslinjerne mellem syge kroppe, syge samfund og syge økosystemer.

Kunstnerne Sarah Bodil Tierney og Janne Schäfer vil lede en børneworkshop, der behandler campens tematikker gennem taktile redskaber og i børnehøjde.

Der er mulighed for at overnatte i telt på Rønnebæksholm, og der vil blive serveret aftensmad, samt en let morgenmad og frokost. Vi anbefaler at tage lidt ekstra spiseligt med, samt egne drikkevarer. Det vil være muligt at købe alkohol lørdag aften.

Det koster 100 kr. at deltage i sommercampen og 100 kr. at overnatte på Rønnebæksholms - enten i eget telt i parken eller i Hospital for selvmedicinering (dette er ikke et krav for deltagelse).

Program:

Lørdag den 11. september

11.00-12.00: Ankomst og praktisk info om overnatning m.m. Vi mødes ved indgangen til Kunsthallen. Hvis du ankommer senere på dagen, er du velkommen til at møde op i Medicinhaven for Radikal Omsorg eller i Hospital for selvmedicinering - afhængigt af, hvornår du kommer. 

12.00-12.30: Frokost – medbring egen madpakke

12.30-15.00: Workshops i Medicinhaven for Radikal Omsorg – for børn og voksne

15.15-18.00: Samtale mellem psykedelisk rejseleder Fanny Brandt, kunstner og svampeekspert Tuk Bredsdorff og læge Martin Korsbak Madsen i Hospital for selvmedicinering – modereret af billedkunstner Jakob Jakobsen

18.00-19.30: Fælles forberedelse af aftenens middag under ledelse af kunstner Tine Tvergaard

20.00-21.30: Samtale mellem billedkunster Jakob Jakobsen, kurator Ida Bencke og litterat Mikkel Frantzen i Medicinhaven for Radikal Omsorg – modereret af kurator Mette Kjærgaard Præst

21.30-midnat: Terapeutiske seancer, live performance og dans med musiker Anders Remmer i Hospital for selvmedicinering

Søndag den 12. september

9.00-10.00: Morgenmad

10.00-12.00: Workshop med Feminist Health Care Research Group i Hospital for selvmedicinering

12.00-12.30: Frokost

12.30-13.00: Konklusion på formiddagens workshop

13.15-15.00: Workshop om dyrkning af svampe med Polispore Club i Svamperummet

15.15-16.00: Workshop om havepleje med Alice Eskilsson i Medicinhaven for Radikal Omsorg

Medbring venligst:

  • Madpakke til lørdag
  • Varmt tøj
  • Vandflaske

Praktisk info om overnatning:

Overnatning på Rønnebæksholm mellem den 11. og 12. september koster 100 kr. pr. person. Vi udpeger et område, hvor du kan slå dit eget telt op.

Det er også muligt at overnatte i Hospital for selvmedicinering, hvis du medbringer dyne/sovepose og hovedpude.

Der er adgang til toiletter på Rønnebæksholm, men ikke bad.

Adgangsforhold:

Hospital for selvmedicinering er fuldt tilgængeligt for kørestolsbrugere. Medicinhaven for Radikal Omsorg er tilgængelig via grusstier.

OBS: Denne camp bliver delvist afholdt på engelsk.

*Medicinhaven for Radikal Omsorg er en del af udstillingsprojektet Soil.Sickness.Society, som løber fra 23. juni - 31. oktober 2021 på Rønnebæksholm. Medicinhaven for Radikal Omsorg ligger i Herregårdshaven på Rønnebæksholm og er kurateret af Ida Bencke fra Laboratoriet for Økologi og Æstetik. 

**Hospital for selvmedicinering er en del af udstillingsprojektet Soil.Sickness.Society skabt af kunstner Jakob Jakobsen. Hospital for selvmedicinering ligger på 1. sal i Herskabsstalden på Rønnebæksholm. 

Foto: Christian Brems

Arrangør

Lokation

Rønnebæksholm Rønnebæksholm, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .