eventet sluttede

SERIE ROSE

DKK 30,00 - DKK 50,00

Sted

Dato

03 jun 2019 kl. 21:30 - 23:00

Beskrivelse

BEMÆRK: Hvis du køber en dagsbillet får du også adgang til NORDIC FRACTALS kl. 20.00 i Koncertkirken.

Du kan også købe partoutkort til hele KLANG-festivalen

EROTIK, SEX OG KÆRLIGHED

Farven er pink, stemmerne hviskende og blide og stemningen mere intim end man er vant til ved en koncert med ny musik. Det er, i modsætning til andre kunstarter, ikke ofte at den nyskrevne musik har fokus på erotik. Men det er der ved denne koncert, hvor der bliver præsenteret tre værker; Jodlowskis bidrag til Serie Rose er ny musik for klaver og elektronik, hvor der er lag af stemmer fra bl.a. pornofilm fortæller en historie, og tonerne perspektiverer. Laurie Andersons Langue d’amour er en klassiker fra albummet Mister Heartbreak, der fortæller historien om, hvordan Slangen i paradiset forfører Kvinden. Muntendorf inddrager diskrepansen mellem det intime og det offentlige; en række stemmelyde er samplet og bliver afspillet, men kan man blive berørt af så distanceret og ”kunstig” en lyd? En stemme, gennem et keyboard, en menneskelig lyd gennem elektronik? Public Privacy#Aria er titlen på Muntendorfs værk, og den kan på sin vis betegne hele projektet: det private i det åbne, åbne trukket ind i det private, gengivelsen, filmen, lydsporet og den levende musik. Alt sammen sammenstød af intimitet og offentlighed. Og alt sammen med stemmen og erotikken i fokus.


Program

Pierre Jodlowski: Serie rose
Laurie Anderson: Langue D'amour
Brigitta Muntendorf: Public privacy#ARIA


Medvirkende 

Frauke Aulbert

Malgorzata Walentynowicz


KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik, ny partiturmusik og kunstmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. I 2019 fejrer KLANG 10-års jubilæum med et koncert- og eventprogram med fokus på bl.a. nyskrevet opera, international kammermusik i verdensklasse og musik for børn og unge!

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival 30. maj – 10. juni 2019

Facebook @cphavantgardemusicfestival / Instagram @klang_festival

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.

Lokation

LiteraturHaus LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .