SES Conference 2022

SES Conference 2022

Sted

Dato

30 aug 2022 kl. 09:30 - 20:00

Beskrivelse

Årets begivenhed for fagpersoner på skilsmisseområdet

Holckenhavn Slot danner igen rammen for den årlige SES konference, hvor 100 fagpersoner deler erfaringer og får ny viden og flere værktøjer til det vigtige arbejde med skilsmissefamilierne.

I 2022 har vi et særligt fokus på børnene og den gode implementering af SES. Som altid vil I også få mulighed for at komme med idéer og ønsker, som kan styrke jeres indsatser og arbejdsglæde.

Det hele foregår: Tirsdag den 30. august kl. 09.30 - 20.00

Kommuner med en SES licens kan gratis tilmelde to medarbejdere. Yderligere medarbejdere koster 1.600 kr. ekskl. moms per medarbejder.

“Spændende at være en del af noget, hvor der hele tiden udvikles nyt, som man fra praksisside har mulighed for at påvirke. Godt at snakke med de andre kommuner og udveksle erfaringer. Helt vidunderligt med de smukke og luksuriøse rammer." Deltager om konferencen i 2021

Program d. 30. august 2022 09.30-20.00

09.30 Ankomst på Holckenhavn Slot med morgenbrød, kaffe og gensyn med de andre.

10.00 Officiel lancering af SES MINI og SES NXT: Sådan kan I fremadrettet anvende SES i arbejdet med børn og unge

11.00 
Workshop, hvor vi sammen udvikler næste generation af informationsmaterialer til familier, børn og kollegaer

12.30
 Frokost med netværksmuligheder

13.15 Hvilken rolle spiller personlighedstræk for fraskiltes håndtering af skilsmissen? Det og andet praksisrelevant forskning fra Københavns Universitet og udlandet.

13.50 Den gode implementering: Paneldebat med tre kommuner, som på hver sin måde har opnået bemærkelsesværdige resultater med SES

14.45 Breakout: Erfaringsudveksling i tre grupper med fokus på hvert sit tema

16.15 Pause med fri samtale og mulighed for at nyde de dejlige omgivelser

17.00 Opsamling og præsentation af de nye informationsmaterialer

17.30 Hygge og afslapning i haven

18.30 Middag med 2-retters sæsonmenu

20.00 Afgang fra Holckenhavn

Arrangør

Samarbejde efter Skilsmisse (SES) er en virksomhed, der udvikler evidensbaserede værktøjerer, som hjælper dig med at håndtere de forandringer og udfordringer som ofte følger i kølvandet på en skilsmisse.

Lokation

Holckenhavn Slot Holckenhavn Slot, Holckenhavn 1, 5800 Nyborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .