SES Conference 2023 - nu med børnefokus og flere valgmuligheder

SES Conference 2023 - nu med børnefokus og flere valgmuligheder

Fra DKK 2.000,00

Sted

Dato

29 aug 2023 kl. 09:30 - 19:30

Beskrivelse

Årets begivenhed for fagpersoner på skilsmisseområdet

Vi har gjort os umage for at gøre det endnu mere vedkommende og relevant for dig.

I 2023 har vi fokus på hvordan skilsmisse påvirker børn og unges trivsel, udvikling og læring. Vi fremlægger den nyeste danske forskning på området, deler erfaringer og udforsker i fællesskab, hvordan vi bedst udnytter SES værktøjerne.

Som noget nyt kan du vælge mellem 5 forskellige workshops og som altid vil du også få mulighed for at komme med idéer og ønsker, som kan styrke jeres indsatser og arbejdsglæde.

Holckenhavn Slot på Fyn danner igen rammen for konferencen og vi forventer deltagelse fra mere end 100 fagpersoner fra kommuner i hele Danmark.

Tirsdag den 29. august kl. 09.30 - 19.30

Kommuner med en SES PRO licens kan gratis tilmelde to medarbejdere. Yderligere deltagere koster 1.600 kr. ekskl. moms per person.

“Jeg synes personligt at dagen var super duper, program, oplæg, mad o.s.v. Det er virkelig godt at vi sad sammen med vores egne kollegaer og med omkringliggende kommuner”

Deltager om konferencen i 2022

Hent programmet for SES Conference 2023 her: https://go.ses.dk/SES_Conference_2023

Kontakt suppport@ses.dk eller line@ses.dk hvis du har spørgsmål.


Arrangør

Samarbejde efter Skilsmisse (SES) er en virksomhed, der udvikler evidensbaserede værktøjerer, som hjælper dig med at håndtere de forandringer og udfordringer som ofte følger i kølvandet på en skilsmisse.

Lokation

Holckenhavn Slot Holckenhavn Slot, Holckenhavn 1, 5800 Nyborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere