Sexologifestivalen Århus 2019. 30.8.-8.9.

30 aug 2019 kl. 17:15 - 08 sep 2019 kl. 21:30

Sexologiskolen Århus, Sexologiskolen Århus - Skt. Clemens Torv 17, 8000 Århus C.


Velkommen til:

Sexologifestivalen Århus & København 2019

– nyd inspirerende foredrag og events på Sexologiskolen.

Se Programmet for Århus nedenfor!

Sexologifestivalen Århus d. 30. august – 8. september 2019

Sexologiskolen Århus. Skt. Clemens Torv 17, 4. sal, 8000 Århus C. Beliggende på Strøget. På broen, overfor Baresso, ovenover Humac. 9 min. gang fra Århus H.

Sexologifestivalen København d. 4.-13. oktober 2019

Sexologiskolen København, Gunløgsgade 1 – i hjertet af Islands Brygge. 7 min. gang fra Metro Islands Brygge st.

På Sexologifestivalen i Århus & København, vil du møde mange spændende foredragholdere – og inspirerende emner! Vi glæder os til at forkæle dig, og give dig viden, der kan bringe nye indsigter – og kærlig inspiration. Med ønsket om 20 rigtig gode dage – under Sexologiskolen’s Tage i 2019!

Kh. Yazmin Fox Eisen/ Sexologiskolen København - Århus - Oslo siden 2009

Tider

Kl. 17.15-18.30

Kl. 18.45-20.00

Kl. 20.15-21.30

+ Weekend Workshops Lørdag & Søndag kl. 14.00-17.00

Priser

Foredrag kr. 80/ Studerende kr. 60

Multipass kr. 1.200. Studerende kr. 950

Multipass med adgang til alle foredrag og workshops i 10 dage


Program

Sexologifestivalen Århus 30. august – 8. september


D. 30.8. kl. 17.15

“Parforholdet – og teorien om tilknytning”

Anja Snejbjerg

Hvordan påvirker vores tilknytningsmønster vores evne til at indgå i nære relationer som voksne? Oplever du, at du i parforhold sidder fast i en række gentagne mønstre? Måske har du svært ved at finde en kæreste eller du møder altid de forkerte? Det kan også være, at du oplever mange konflikter i parforhold og er bange for at blive forladt? Eller måske fylder tvivl meget i dine kærlighedsrelationer?

Til foredraget vil du blive præsenteret for teorien om tilknytning i relation til parforhold. Og du vil høre om, hvordan. et utrygt tilknytningsmønster kan spænde ben for et varigt parforhold. Ligeledes vil Anja Snejbjerg give sine bud på, hvordan man kan arbejde med sit tilknytningsmønster, så man bliver mere tryg og dermed bedre til at indgå i trygge, nære kærlighedsrelationer.

www.anjasnejbjerg.dk

D. 30.8. kl. 18.45

”Vejen fra alle de korte brudte forhold, til det lange sunde parforhold”

Kelvin Varst

”Vi er vokset fra hinanden”, ”Jeg elsker hende ikke længere”, ”Han vil slet ikke snakke om sine følelser, derfor kan jeg ikke leve sammen med ham længere”, og mange andre ting er sagt som forklaring på hvorfor man er gået fra hinanden. Hvad ligger egentlig under disse forklaringer? Vi dykker ned i de mekanismer der sættes i spil, når vi tiltrækkes af et andet menneske, danner par, lever sammen og for mange, ender med at gå fra hinanden. Samtidig ser vi på hvordan de samme mekanismer kan være limen der styrker forholdet og holder det sammen.

Om Kelvin: Far til fire, gift tre gange, oprindelig ingeniør og det man kalder karriereskifter, nu til sexolog og psykoterapeut. Har levet et tantrisk vil og arbejdet professionelt med sanselighed, relationer og det usynlige bånd der binder mennesker sammen. Underviser på Sexologiskolen i Dynamiske Relationer, ivrig foredragsholder og nysgerrig på livets finurlige sider.

www.kelvinvarst.dk


D. 30.8. kl. 20.15

“Hold gnisten oppe før, og efter en graviditet”

Chrisstine Vestergaard

Det kan være svært og holde gnisten oppe før, og efter en graviditet, da der sker meget i et parforhold når der kommer et nyt medlem i familien. Når de to streger på graviditets testen kommer frem, kan det hele virke så magisk og man kan komme i en form for boble som par. Så når man står der med et barn i armene efter 9 måneder, kan det godt sætte parforholdet på prøve. Der sker en del med kvinden både fysisk og psykisk men det gør der også for manden. Dette foredrag er relevant for par eller en partner som ønsker at bibeholde eller genfinde gnisten i parforholdet når der sker en så stor en ændring som at få et barn. Jeg vil give jer/dig redskaber til at komme tættere på din partner seksuelt, og øvelser i at kommunikere bedre med hinanden. Jeg vil komme ind på, hvilken emner, som er gode at få talt igennem inden og efter graviditeten.

Chrisstine Vestergaard er certificeret stresscoach, life og business coach, parterapeut og sexologi studerende, som specialiserer sig i sammenbragt familier, og utroskab.

Mail: info@chrisstinevestergaard.dk


D. 31.8. kl. 14.00-17.00

“WORKSHOP: Bag om Tantra. Hvad kan det også være?”

Max Thorup Due

Denne workshop vil være en kombination af foredrag og praktiske øvelser. Tantraer blevet et vældigt populært ord, og præsenteres på mange forskellige måder. Hvis der søges på nettet, kan man nemt sidde tilbage med en følelse af forvirring, for hvad er det egentligt? Er Tantrasex? Er det en religion? …er det overhovedet noget for mig?

Denne workshop er baseret på mine egne oplevelser og gjorte erfaringer igennem de seneste 6 år og jeg vil prøve at belyse nogle af de mange begreber, som præsenteres overalt i dag, fra flere forskellige indgangsvinkler, således at du selv efterfølgende kan undersøge denne verden på et (forhåbentlig) mere oplyst grundlag. Kom med på denne rejse, hvor vi sammen undersøger nogle af alle disse emner.

Foredraget bygger udelukkende på mine egne oplevelser, tanker og betragtninger og afholdes i en overbevisning om, at disse ikke på nogen måde er sandheder. Der vil igennem denne workshop være en lang række øvelser, hvori øjenkontakt, berøring, nærhed og bevægelse indgår. Øvelserne vil alle foregå med tøj på og det er helt frit om du/I vil deltage i dem. Medbring liggeunderlag/tæppe.

Max Thorup Due er har arbejdet med og filosoferet over forskellige samlivsformer igennem mange år og studerer pt. sexologi på Sexologiskolen.

www.duelisme.com


D. 31.8. kl. 18.45

“Hvorfor er kærlighed så svær?

Dit tilknytningsmønster betyder alt!”

Amalie Pedersen

Som parterapeut og sexolog oplever jeg, at de fleste problemer og konflikter i parforhold kan relateres til spørgsmålet om tilknytning. Dit såkaldte tilknytningsmønstre har betydning for dit parforhold og kan føre til jalousi og overkritisk holdning til din partner. Hvilke strategier bruger du for at undgå nærhed? Er du kritisk? Leder du efter fejl og mangler hos din partner for at skabe afstand? Undgår du fysisk kontakt og er du fraværende og uopmærksom? Dette fortæller noget om hvordan du er blevet mødt af dine omsorgpersoner og hvordan du relatere dig til andre, særligt i dit parforhold. Jeg vil i foredraget fortælle om den trygge og utrygge tilknytning og hvordan den viser sig i parforhold. Heldigvis kan man arbejde med sin tilknytning hele livet og jeg kommer med konkrete råd til hvad du skal gøre for at ændre din tilknytning / mønster. Du vil blive klogere på dig selv og din partner og I vil sammen få en anden forståelse som kan have stor betydning for jeres forhold.

Amalie Pedersen er uddannet Sexolog, Parterapeut og Socialpædagog.

www.amaliepedersen.dk


D. 31.8. kl. 21.15

"Kærlighedens stærkeste sprog er hud mod hud!"

Birthe Koch

Kom med ind i kærlighedens forunderlige verden på en aften, hvor sensualitet og intimitet står højt på dagsordenen. At elske et andet menneske er ikke helt enkelt og bare lige til. Derfor vil jeg denne aften guide dig ind i en ny verden med masser af muligheder for at få de vigtigste redskaber til, hvordan du kan pifte dit kærlighedsliv og parforhold op, helt enkelt!

En enestående mulighed for at blive meget klogere på, hvad der skal til for at dit kærlighedsliv og parforhold kan holde på den lange bane. Nærkontakt mellem elskende holder kærlighedsgløden levende. Kærlighed og ømhed skaber fysiske og psykiske stærke bånd mellem mennesker og binder dem sammen.

Om Birthe:Jeg har i mit liv været mødt masser af udfordringer både i forhold til arbejde, familierelationer, parforholdet, gennemlevet skilsmisser, haft døden tæt på livet. Alt dette har betydet både personlige og seksuelle udfordringer. I min praksis møder jeg ofte disse problemstillinger, at kærligheden særligt er under pres i vores moderne liv.

www.birthekockjensen.dk


D. 1.9. kl. 17.15

“Fokus på samlivet hos par, der har fået børn.

Hvordan bevarer man intimiteten?”

Gitte Ladefoged

Når vi får børn, ændres vores måde at være par på. Hverdagen ændrer sig og skal struktureres på en ny måde. Man skal prioritere både at være forældre og bevare kærestelivet. At få barn ændrer den seksuelle relation for mange. Det er helt normalt. En tredjedel af nye forældre har forbigående eller længerevarende seksuelle problemer i forbindelse med at få børn. Hvordan får man plads til både forældrerollen og parforholdet? Hvordan får man hul på sex- og samliv og intimitet efter en fødsel? Det er nogle af de spørgsmål, jeg kommer ind på, samt praktiske og konkrete ideer, til hvordan man får åbnet for intimiteten og får et positivt fokus på sex- og samlivet.

Gitte Ladefoget er uddannet sexolog, sygeplejerske og coach: “Jeg har I de sidste 28 år arbejdet med kommunikation og mennesker – både i mit arbejde som sygeplejerske og sexolog, men også i mit arbejde som produktspecialist med undervisning og information til forskellige faggrupper indenfor sundhedssystemet”.

www.gitteladefoged.dk


D. 1.9. kl. 18.45

“Sex i Middelalderen”

Cecilie Vestergaard Wennerlin

Middelalderen var krig, kirkemagt og kalkmalerier fyldt med djævelske skræmmebilleder og himmelske formaninger. Men hvad sker der, når vi åbner for spørgsmålet om seksualiteten i den turbulente tid? Hvordan udfoldede den sig – og gjorde den overhovedet det? Kom med på en rejse tilbage i tiden, hvor fokus er på middelalderens kropslighed og seksuelle liv. Vi skal ned under dynerne hos adelsfolkene, gejstlighederne og de kirkefrygtende, almindelige borgere, og vi skal åbne for det faktum, at en måde at forstå vores nutid på, er ved at dykke ned i fortidens mysterier. Velkommen til!

Cecilie Vestergaard Wennerlin er 27 år og sexologistuderende på Sexologiskolen. Hun bor i Nordjylland, sammen med sin mand og sine to drenge, og er færdiguddannet foråret 20′, hvor hun etablerer sig som praktiserende sexolog. Udover at læse til sexolog, arbejder hun som tekstforfatter og musiker.

www.ceciliewennerlin.dk


D. 1.9. kl. 20.15

"Hudsult og berøring" Zigne Karuna Holm 

Vores moderne livsstil har sin pris!
Aftenen vil byde på introduktion til Hudsult og berøring også belyst oplevelsesorienteret gennem små øvelser. Ligeledes små fortællinger fra mit virke i klinikken, på plejehjem og på et Værested. Med min praksis, KarunaTrivsel arbejder jeg på et langt større fokus på, hvordan velværemassage/berøring, opmærksomhed og omsorg er livseliksir for os som mennesker. En session er blid berøring kombineret med samtale, krops- og opmærksomhedsøvelser. Vi arbejder med udgangspunkt i hjertet – det skal føles rart og øver egne grænser. Velkommen og vel mødt. Zigne Karuna Holm (Tove Holm Sørensen) er uddannet Sexolog og i Vaginal-Terapeut fra Sexologiskolen v. Yazmin Fox Eisen. Desuden uddannet og praktiseret som sygeplejerske gennem mere end 25 år.

Mail: Tove.holm.sorensen@hotmail.com


D. 2.9. kl. 17.15

“Mænd og Tantra – inkl. filmen Erotisk Tantra – vejen til et bedre Sexliv”

Af & ved Yazmin Fox Eisen

Denne aften tager vi afsæt i mandens seksualitet, og den tantriske approach! Filmen viser og fortæller om de grundlægende “Steps” i Tantra. Historien bag Tantra, viden om chakraerne, flow under elskov, orgasmer, stillinger etc. Efter filmen er der meditation og plads til spørgsmål! Kom gerne i god tid! Aftenen er åben for alle over 18 år, unge, voksne og ældre, kvinder og mænd, singler og par Du kan tage både kurser, uddannelser, specialistuddannelser i Tantra på Sexologiskolen.

Yazmin Fox Eisen er uddannet i almen og kliniks sexologi på Gøteborg Universitet, samt på skolen for Familieudvikling i København. Samtidig har hun en lang uddannelse og erfaring indenfor tantra, erotisk tantra, tantrayoga, meditation og ayurveda. Hun er indehaver og daglig leder af Sexologiskolen København, Århus og Oslo.

www.sexologiskolen.dk


D. 2.9. kl. 18.45

”De usynlige blå mærker – Hvad psykisk vold gør og hvordan du bedst kommer ud!”

Yazmin Fox Eisen

De fleste undrer sig over “hvorfor går hun ikke?” el. “hvorfor finder han sig i at blive behandlet på en sådan måde?”. Den psykisk vold, kan være usynlig for den, der ikke har prøvet den el. ikke er uddannet indenfor området. Ofte banaliseres skældsord, og “voksen mobning” – og gradvist flytter grænserne sig – og den som krænkes isoleres og står tilbage med et skadet selvbillede og forvrænget opfattelse af virkeligheden!

Aftenen byder på mange eksempler fra det virkelige liv, viden om hvad alarmsignalerne er – og råd til, hvordan man forlader et psykisk voldeligt parforhold! Foredraget er især relevant, for dé der lever i et forhold med psykisk vold, har været i et forhold, el. lige er kommet ud af et. Aften er også givtig for pårørende og venner, samt fagpersoner.

Yazmin Fox Eisen er bl.a. uddannet i almen og klinisk sexologi på Gøteborg Universitet, samt på skolen for Familieudvikling i København. Hun er indehaver og daglig leder af Sexologiskolen København, Århus og Oslo.

www.sexologiskolen.dk


D. 2.9. kl. 20.15

“Seksuelle overgreb; tegn, senfølger og krænkere” Mette Thorsten Pedersen

Undersøgelser viser, at der i enhver folkeskoleklasse sidder mindst 1 elev, der har været udsat for en seksuel krænkelse fra en voksen. Men det er langt fra alle, der får dét fortalt, og mange unge og voksne ender derfor i psykiatrien med alvorlige senfølger.

Dette foredrag henvender sig til alle, der ønsker at vide mere om tegn på seksuelle overgreb hos børn og unge. Hvad er det, vi som voksne skal holde øje med, og hvordan skal vi reagere på vores mistanke? Samtidig omhandler foredraget de senfølger, der oftest rammer overleverne efter overgreb. Hvordan bliver livskvaliteten påvirket og er der håb forude? Sidste del omhandler krænkerne. Hvordan kan vi spotte en krænker, og er der mulighed for at hjælpe, før overgrebet begås?

Mette Thorsten Pedersen er uddannet Sexolog og seksualvejleder.

www.sexologisk-raadgivning.dk


D. 3.9. kl. 17.15

“NUMEROLOGI – Kærlighed, tiltrækning og seksualitet” Luzy Wittendorff  

Numrologi et vigtigt værktøj til forståelsen af, hvordan dine energier i fødselsdato og navn har betydning for hvem du tiltrækker som partner og hvordan energierne påvirker vores forhold, relationer og seksualitet.

Numerolog & Helheds Balance Terapeut Luzy Wittendorff er en af de mest erfarne numerologer i Danmark, og er blandt andet kendt fra både brevkasser, tv interviews og hun er også en eftertragtet foredragsholder i udlandet. Luzy har hjulpet utallige mennesker med sin numerologiske viden, praktiske livserfaring og kærlige forståelse.

Mail: luzywit@gmail.com


D. 3.9. kl. 18.45

"Kvindens nydelse og orgasmer"

Ditte Winkel

Kvindens seksualitet kan synes kompleks. Hvad der måske tænder gnisten i os den ene dag, er ikke nødvendigvis det samme brændstof, der skal til, den næste. Det kan være frustrerende og forvirrende for både os selv og vores partner. Men fordi kvindens nydelse netop har et enormt potentiale for udfoldelse, kan vi hjælpe den på vej, hvis vi har et godt kendskab til os selv og vores krop. Dette foredrag om nydelse vil beskæftige sig med mange af seksuallivets områder – fra kvindens anatomi til hendes mentale tilstedeværelse, fra elskovslege og erotik til parforhold og solosex. Desuden vil der være fokus på kvindens orgasmer, og vejen dertil, samt hvordan kvinder kan få et mere rigt sexliv. Om dig:Ditte Winkel er uddannet parterapeut og sexolog, og har klinikker i både Fredericia og Odense. Desuden er hun foredragsholder og klummeskribent.

www.dittewinkel.dk

D. 3.9. kl. 20.15

”Alternative samlivsformer”

Max Thorup Due

Flere og flere begynder at bryde med den trad. samlivsform, den monogame (og/el. den seriel-monogame), i erkendelsen af, at denne ikke imødeser de ønsker og håb, som man kan have til en kærlighedsrel. Ønsket om at ”åbne op” i forhold til kærligheden er stadig meget tabuiseret og forbundet med noget ”unormalt”, men er det i grunden det?

Er mennesket som art naturligt monogam, eller er dette kulturelt bestemt? I en verden, hvor skilsmisser og utroskab efterhånden mere er reglen end undtagelsen, kan det måske give mening at kigge på nogle andre samlivsformer, for på den måde at kunne komme hinanden mere i møde uden at skulle igennem et ødelæggende brud! Emner som jalousi, usikkerhed, åbenhed, regler, følelser, dating, swinger-kultur og Tantra vil være emner i dette foredrag, tillige med referencer til bøgerne ”Sex at Dawn” og ”Sex at Dusk”. Med udgangspunkt i mine egne erfaringer med forsk. samlivsformer igennem 4-5 år, hvor jeg nysgerrigt har kigget på mig selv i mødet med kærligheden. Foredraget har ikke til hensigt at fremhæve nogen valgt samlivsform frem for en anden, men blot at få belyst et muligt alternativ til det standard narrativ, der op igennem tiderne har stået til troende.

Max Thorup Due har i mange år arbejdet med og filosoferet over forskellige samlivsformer og studerer pt. sexologi på Sexologiskolen.

www.duelisme.com


D. 3.9. kl. 17.15

“NUMEROLOGI – Kærlighed, tiltrækning og seksualitet” Luzy Wittendorff

Numrologi et vigtigt værktøj til forståelsen af, hvordan dine energier i fødselsdato og navn har betydning for hvem du tiltrækker som partner og hvordan energierne påvirker vores forhold, relationer og seksualitet.

Numerolog & Helheds Balance Terapeut Luzy Wittendorff er en af de mest erfarne numerologer i Danmark, og er blandt andet kendt fra både brevkasser, tv interviews og hun er også en eftertragtet foredragsholder i udlandet. Luzy har hjulpet utallige mennesker med sin numerologiske viden, praktiske livserfaring og kærlige forståelse.

Mail: luzywit@gmail.com


D. 4.9. kl. 17.15

“Den Kvindelige Seksualitet sat Fri”

Bastian Larsen

Vi lever i en tid, hvor vi reelt har friheden til at vælge det sexliv, som vi vil have, men stadig er der desværre mange kvinder, der sidder og venter på, at deres seksuelle forløsning skal komme fra et sted udenfor dem selv. Det er nemlig den romantiske myte, som vi stadig bliver fortalt i film og bøger. Jeg inviterer jer en tur ned i den kvindelige seksualitets historie. Hvad der er såkaldt ”naturligt”, hvor kommer vi fra seksuelt, og hvordan vi er endt i en situation, hvor vi har kæmpe seksuelle frihed, men hvor kvinder desværre i høj grad er blevet deres eget sexpoliti. Der vil både være forsknings baseret viden, og anekdoter fra de seksuelle subkulturer i Danmark, hvor kvinder bliver fejret som gudinder, fordi de har turdet gå udenfor de traditionelle kønsroller på trods af fordømmelse fra deres omgivelser. Der vil være masser af plads til latter og spørgsmål:)

Bastian Larsen har skrevet som journalist om sex og samliv i mere end 25 år fra blandt andet de mange seksuelle subkulturer og alternative kærlighedsmiljøer og er uddannet sexolog og parterapeut fra sexologiskolen.dk. Han har klienter, og holder workshops og foredrag og underviser kommende sexologer.

www.bastianlarsen.dk


D. 4.9. kl. 18.45

“Det vigtigste seksuelle organ sidder mellem ørerne” Sille Stehr Lilhav

Foredraget vil omhandle mange af de forstyrrelser og barrierer – synlige og usynlige – der medvirker til, om kvinden selv kan styre, hvornår sex skal indeholde en orgasme. Mange af os er meget i oppe i hovedet, analyserer og lader os påvirke bevidst eller ubevidst af sociale og kulturelle faktorer og også af (egne) forventninger, når vi har sex med en anden. Vi skal ned i kroppen og føle en vis kontrol for at kunne give os hen fysisk. Du vil ikke gå hjem med nøglen til orgasme, for den mener jeg ikke findes, men du kan blive inspireret til, hvordan du kan øve dig i at komme nærmere dét, der er dit mål, ved at fokusere på både tanker og krop.

Sille Stehr Lilhav: Jeg har læst sexologi ét år på Sexologiskolen. Jeg er i gang med at skrive hovedopgave, der går dybere ned i de problematikker, jeg kommer ind på i dette foredrag, og sideløbende hermed har jeg klienter og deltager i undervisning. Jeg er 49 år, skilt og har to piger på 10 og 14 år.

sillelilhav@gmail.com


D. 5.9. kl. 17.15

“How to Navigate Your Online Love Live” Bastian Larsen

Online dating is only 21 years old in Denmark, but it has forever changed the Love scene. You can love or hate it, but with a number approaching a million online daters in Denmark alone, it is part of the way we meet each other today. Most people between 18 and 50 have become acquainted with the digital love scene at some point. We are going to talk about how to navigate the electronic love scene, what the new digital love language means, and how to stay true to ourselves, when we navigate the digital love sea. We will share stories and experiences and get a few basic rules, so we avoid the worst mistakes and dangers, whether we are looking for playmates or that special one to spend the rest of our lives with.

Bastian Larsen has written as a journalist about sex and modern lovelife for more than 25 years and reported from the many sexual subcultures and alternative love scenes and is a trained sexologist and couples counsellor and therapist from sexologiskolen.dk. He has clients and holds workshops and lectures and teaches the next generation of sexologists.

www.bastianlarsen.dk


D. 6.9. kl. 17.15

“Hormoner – seksualitet – lyst og fertilitet”

Jane Borlev

Vores hormoner er budbringere for alt, hvad der foregår i kroppen. Det betyder, at vores hormonsystem hænger nøje sammen med, hvordan vi har det fysisk og psykisk, og er også medbestemmende for vores libido. Jeg fortæller om, hvordan vores hormonsystem fungerer, og hvad du kan gøre for at genoprette ubalancer, så du kan få din krop og en psyke tilbage igen. Der ligger mere end 70 års forskning bag mit arbejde med Naturlig hormonterapi. Det handler om måling af hormonsystemet og genopretning, så kroppen bliver i stand til at opretholde balance og vitalitet helt naturligt.

Jane Borlev er PBA i ernæring og sundhed og NHT-vejleder i Naturlig Hormonterapi®

www.mitlivminkrop.dk


D. 6.9. kl. 18.45

“Hvordan finder man balancen i parforholdet og i sexualiteten – set i lyset af Martinus åndsvidenskab og menneskets seksuelle polforvandling”

Bo Heilesen

Seksualiteten er under forandring. Alle vegne ser vi store forandringer på det seksuelle og familiemæssige område.

Er der nogen dybere mening med hele denne forandringsproces? Og hvordan håndterer vi den?

Martinus belyser i sine åndsvidenskabelige værker, hvad der forårsager disse forandringe, og ifølge Martinus og hans beskrivelse af menneskets seksuelle polforvandling, er der således en dybere mening med alle de eksperimenter og ulykkelige tilstande, samt den seksuelle frigørelse, vi ser omkring os.

Under foredraget fremvises også nogle af Martinus smukke kosmiske symboler som beskriver menneskets seksuelle polforvandling, set i et flerlivsperspektiv på baggrund af reinkarnationsprincippet og karmaloven, og logisk forklaret ud fra åndsvidenskaben.

Bo Skaarup Heilesen har arbejdet med Martinus Åndsvidenskab i mange år, han har arbejdet spirituelt, rejst og arbejder desuden som biopat og massør.

mail: boboilesen@hotmail.com


D. 6.9. kl. 20.15

“Omskæring-10 Fakta”

Lena Nyhus, forkvinde INTACT DENMARK

Den fantastiske forhud – en fejring af penissens funktioner og følsomhed. I debatten om omskæring omtales mænds forhud ofte som overflødig, men er det nu sandt? Vi taler om følsomhed, edderkopper, græske guder, omskæring og alle de finurlige muligheder, som forhuden byder på for mænd og deres partnere. Kom glad med alle dine spørgsmål om penisser, forhud, omskæring og seksualitet. Fortvivl ikke hvis du er omskåret. Der er masser af muligheder. Dem kommer vi også ind på. Lena Nyhus er forkvinde for Intact Denmark – forening mod børneomskæring. Intact Denmark arbejder for alle menneskers grundlæggende ret til egen krop, til selv at definere sin seksualitet og til religiøs frihed.

www.intactdenmark.dk


"Ind i det sande selv" René Hjertetro

Denne aften vil René fortælle noget om, hvordan man kan afkode sig selv, ved at forstå hvordan helheden spiller sammen.

En rejse i bevidstheden. Med Hjertet i centrum af de 12 dimensioner og forståelsen heraf. En rejse ind i gud  fra det absolutte ingenting  til det absolutte alt! En rejse igennem forståelsen af hvor stor illussion/selvhypnosen er. Fra spirituel moden og ind i det sande selv. Illuminati, dømmende gud udenfor kroppen/ sande gud i hjertet! Igennem forståelsen af bevidsthedens rejse fra barn til moden spirituelt. Hvordan vi kan afkode det vi møder, ved at blive klar over, hvad det er det repræsenterer. En forståelse om det indre barn, og forbidelsen ud i det fysiske, far og mor/maskuline og feminine. Igennem en forståelse af shakti og shiva og chakrene, kan vi derud fra finde det sande selv. At forstå at alt er i "entaglement". Vil lave nogle øvelser som får os til at mærke vores hjerte selv, så vi får et syn på at vi faktisk møder os selv  hver dag, for sandt set afspiller universet os, så vi kan se os selv.

Rene Hjertetro har igennem 26 år arbejdet med sin rejse ind i sjælen, ind mod sandheden af selvet.

hjertetro@live.dk

D. 7.9. kl. 17.15

“Kan en sammenbragte familie lykkes?"

Chrisstine Vestergaard

Hvordan skaber man en sammenbragt familie som lykkes, når sammenbragte familier har langt flere problematikker end når man lever i en kernefamilie. Kan man som par lærer, at undgår de typiske falde grupper indenfor kommunikation og forventnings afstemning så man får den sammenbragte familie som ikke bliver til en nye del af skilsmisseprocenten. Dette foredrag henvender sig til dig/jer som lever i en sammenbragt familie eller den enlige, som vil vide mere om det, at skabe en god start i en sammenbragt familie. Jeg vil give jer/dig øvelser i kommunikation, og andre øvelser. Tale om emner som er gode at få talt igennem som par, og om de typiske konflikter som opstår.Om Chrisstine Vestergaard:Chrisstine Vestergaard er certificeret stresscoach, life og business coach, parterapeut og sexologi studerende, som specialiserer sig i sammenbragt familier, og utroskab.

Mail: info@chrisstinevestergaard.dk


D. 7.9. kl. 18.45

“Overgreb vi selv begår” Marie Mose

Vi er blevet opdraget til, at der hele tiden er ting vi bliver nødt til at gøre, selvom vi ikke har lyst. Det er nødvendigt for at samfundet kan fungere. Det kan være ting som er nødvendigt for sundheden, for karrieren, for gennemførelse af noget vi gerne vil opnå, for gode relationer med andre mennesker. Vi overholder aftaler, passer på ikke at såre andre, gør hvad der er nødvendigt for at passe ind, i de fællesskaber hvor vi gerne vil være… og det indebærer altid at vi skal kunne tilsidesætte vores egne behov og umiddelbare lyst eller ulyst. Denne opdragelse gør også at de fleste mennesker har haft sex uden at have lyst… Og lige på det område, kan der være store negative konsekvenser af denne ‘gode opdragelse’. I det øjeblik du har sex uden at have lyst, gør du modparten til overgrebsmand uden at han eller hun selv ved det, og en lavine af reaktioner og følelser kan blive sat i gang hos begge parter. Vaginal-terapeuter møder hele tiden kvinder, som slås med vaginale problemer og reaktioner der umiddelbart virker ulogiske og uforståelige. Meget ofte ligger forklaringen netop i den ’gode opdragelse’ og i overskridelser af egne grænser. Foredraget om ’Overgreb vi selv begår’ sætter fokus på dit eget ansvar for at sætte grænser for dig selv, og begrænse de direkte og indirekte overgreb vi alle sammen kommer til at begå.

Om Marie Mose: I 2015 blev jeg uddannet sexolog fra Carl-Mar Møller, og har efterfølgende gennemført en del af sexologuddannelsen fra Sexologiskolen, samt en overbygning som vaginalterapeut, som jeg blev færdig med i 2018. Jeg har indtil for nyligt været med-indehaver af en webshop med salg af sexlegetøj, hvor jeg primært har stået for rådgivning og blogskrivning. Sideløbende har jeg haft enkelte klienter i vaginalterapi. Klinik Odense.

www.vaginalterapeut.dkD. 8.9. kl. 14.00-17.00 Workshop

“Parforholdet, set i lyset af barndommens skygger” Anja Snejbjerg

Hvordan påvirker en svær opvækst vores evne til at indgå i nære relationer som voksne?”

Oplever du, at du i parforhold sidder fast i en række gentagne mønstre? Og har du svært ved at bryde disse mønstre, selvom du måske endda er bevidst om dem?

Kom og høre mere om, hvordan vores opvækst på en hel række måder kommer til at bestemme vores partnervalg og vores parforhold.

Under workshoppen vil du blive præsenteret for tilknytningsteorien i relation til parforhold og for parforholdsteorien Imago. Du vil ligeledes få mulighed for at blive klogere på dit eget tilknytningsmønster. Desuden vil du blive præsenteret for en hel række værktøjer til at bryde de gamle mønstre og skabe mere nære, trygge og mindre konfliktfyldte parforhold.

www.anjasnejbjerg.dk

D. 8.9. kl. 18.45

“Den Bevidste, Levende og Følsomme Lingam”

Jan Granberg

At ”mænd kun tænker med pikken” – er vist ikke bare et ordsprog, men langt hen ad vejen også sandt. Vi vil så gerne anerkendes på vores manddom og går ikke af vejen for at tilkæmpe os muligheden for at kunne bevise dens værd og virilitet. Men når så muligheden byder sig til forening, intimitet, elskov, penetration, mv. så har vi i vores iver efter anerkendelse helt mistet kontakten til at fornemme og sanse de sanselige følelser som opstår undervejs. Vi overser dette fordi vi har et mål for øje, som lægger sig i vejen for blot at være tilstede i øjeblikket. Lad den bevidste, levende og følsomme lingam – stiv eller ikke stiv – være tryllestaven som giver dig mulighed for med sin visdom at få dig til at give slip og nyde lystens bølgende hav bruse i krop og sind med dig selv eller sammen med en partner.

Mit navn er Jan Granberg, født 1961 og bor ved Horsens. Som Bach Blosmterterapeut, sexolog- og samtalekatalysator, tantramassør og Tai Chi instruktør har jeg fået et inderligt kendskab til kroppens og sindets samklang med emotioner og følelser, som kan være hindrende i muligheden for at sanse og mærke den seksuelle puls, hvis vi ikke tør rumme og være med disse.

www.mitlivnu.com

Billet 30.8. kl. 17.15 DKK 80,00
Billet Studerende 30.8. kl. 17.15 DKK 60,00
Billet 30.8. kl. 18.45 DKK 80,00
Billet Studerende 30.8. kl. 18.45 DKK 60,00
Billet 30.8. kl. 20.15 DKK 80,00
Billet Studerende 30.8. kl. 20.15 DKK 60,00
Billet Workshop 31.8. kl. 14.00 DKK 80,00
Billet Workshop Studerende 31.8. kl. 14.00 DKK 60,00
Billet 31.8. kl. 17.15 DKK 80,00
Billet Studerende 31.8. kl. 17.15 DKK 60,00
Billet 31.8. kl. 18.45 DKK 80,00
Billet Studerende 31.8. kl. 18.45 DKK 60,00
Billet 31.8. kl. 20.15 DKK 80,00
Billet Studerende 31.8. kl. 20.15 DKK 60,00
Billet Workshop 1.9. kl. 14.00 DKK 80,00
Billet Workshop Studerende 1.9. kl. 14.00 DKK 60,00
Billet 1.9. kl. 17.15 DKK 80,00
Billet Studerende 1.9. kl. 17.15 DKK 60,00
Billet 1.9. kl. 18.45 DKK 80,00
Billet Studerende 1.9. kl. 18.45 DKK 60,00
Billet 1.9. kl. 20.15 DKK 80,00
Billet Studerende 1.9. kl. 20.15 DKK 60,00
Billet 2.9. kl. 17.15 DKK 80,00
Billet Studerende 2.9. kl. 17.15 DKK 60,00
Billet 2.9. kl. 18.45 DKK 80,00
Billet Studerende 2.9. kl. 18.45 DKK 60,00
Billet 2.9. kl. 20.15 DKK 80,00
Billet Studerende 2.9. kl. 20.15 DKK 60,00
Billet 3.9. kl. 17.15 DKK 80,00
Billet Studerende 3.9. kl. 17.15 DKK 60,00
Billet 3.9. kl. 18.45 DKK 80,00
Billet Studerende 3.9. kl. 18.45 DKK 60,00
Billet 3.9. kl. 20.15 DKK 80,00
Billet Studerende 3.9. kl. 20.15 DKK 60,00
Billet 4.9. kl. 17.15 DKK 80,00
Billet Studerende 4.9. kl. 17.15 DKK 60,00
Billet 4.9. kl. 18.45 DKK 80,00
Billet Studerende 4.9. kl. 18.45 DKK 60,00
Billet 4.9. kl. 20.15 DKK 80,00
Billet Studerende 4.9. kl. 20.15 DKK 60,00
Billet 5.9. 17.15 (in english!) DKK 80,00
Billet 5.9. Student 17.15 (in english!) DKK 60,00
Billet 5.9. 18.45 (in english!) DKK 80,00
Billet 5.9. Student 18.45 (in english!) DKK 60,00
Billet 5.9. 20.15 (in english!) DKK 80,00
Billet 5.9. Student 20.15 (in english!) DKK 60,00
Billet 6.9. kl. 17.15 DKK 80,00
Billet Studerende 6.9. kl. 17.15 DKK 60,00
Billet 6.9. kl. 18.45 DKK 80,00
Billet Studerende 6.9. kl. 18.45 DKK 60,00
Billet 6.9. kl. 20.15 DKK 80,00
Billet Studerende 6.9. kl. 20.15 DKK 60,00
Billet Workshop 7.9. kl. 14.00 DKK 80,00
Billet Workshop Studerende 7.9. kl. 14.00 DKK 60,00
Billet 7.9. kl. 17.15 DKK 80,00
Billet Studerende 7.9. kl. 17.15 DKK 60,00
Billet 7.9. kl. 18.45 DKK 80,00
Billet Studerende 7.9. kl. 18.45 DKK 60,00
Billet 7.9. kl. 20.15 DKK 80,00
Billet Studerende 7.9. kl. 20.15 DKK 60,00
Billet Workshop 8.9. kl. 14.00 DKK 80,00
Billet Workshop Studerende 8.9. kl. 14.00 DKK 60,00
Billet 8.9. kl. 17.15 DKK 80,00
Billet Studerende 8.9. kl. 17.15 DKK 60,00
Billet 8.9. kl. 18.45 DKK 80,00
Billet Studerende 8.9. kl. 18.45 DKK 60,00
Billet 8.9. kl. 20.15 DKK 80,00
Billet Studerende 8.9. kl. 20.15 DKK 60,00
MULTIPASS - Billet til alle Foredrag & Workshops 10 dage! DKK 1.200,00
MULTIPASS STUDERENDE - Billet til alle Foredrag & Workshops 10 dage! DKK 950,00