Sexologifestivalen Århus D. 31.aug.-9. sept.

31 aug 2018 kl. 17:00 - 09 sep 2018 kl. 20:30

Sexologiskolen Århus, Skt. Clemens Torv 17, 4. sal, 8000 Århus C.

Sexologifestivalerne i Århus 2018 - for 5. gang i træk!


Vi glæder os til at se dig! Læg mærke til ny inddeling af foredrag, der ligger ligger med 2 hver aften og efter hinanden, så du ikke misser nogen! Køb billet her på Billetto. Du kan også købe Multipass-billet til Sexologifestivalen 2018!

Sexologifestivalen Århus/ i Århus Festuge d. 31.8.-9.9. 2018

OBS. Vær opmærksom på at 2-dags tantrakursus er flyttet til København d. 13. og 14. oktober. Tilmelding (med festival-rabat) under "Sexologifestivalen København"!


PROGRAM ÅRHUS D. 31.8.-9.9.


Lørdag 1. september kl. 19.00- 20.30

”Hud-mæt og Vagina-glad"

Tove Holm Sørensen. Sexologi- og Vaginalterapistuderende ved Sexologiskolen. Desuden uddannet og praktiseret som sygeplejerske gennem 25 år.

Kom og vær med uanset køn og alder. Når det gælder Hudsult og Vaginal Terapi, kan vi alle blomstre. Jeg vil blive glad, om du går fra foredragsaftenen med mere livslyst og livskvalitet til din hverdag. Det er vigtig for mig at sige, at foredraget om vaginalterapi i allerhøjeste grad, trods navnet, henvender sig til både kvinder og mænd eller om du har et andet kønsmæssigt ståsted. Du vil blive introduceret til, hvad Hudsult og Vaginal Terapi er. Begge emner vil blive belyst ud fra både teori og små øvelser. Vel mødt!


Søndag 2. september kl. 17.00- 18.30

”Den Tantriske Vej - en Mand fortæller"

Filip Leth Sexologistuderende og Tantriker med baggrund i buddhismen.

Aftenen handler om hvordan man som mand lever den tantriske vej.
Det tantriske univers er endnu ukendt for mange, det er forbundet med mange fordomme, men også med en del mystik.
I dette foredrag vil jeg åbne op for emnet “tantra” og fortælle om dets mystik og måske nedbryde nogle af de fordomme der findes. Jeg vil forklare, hvordan man inden for tantra opfatter livet - og hvordan det kan berige vores liv og seksualitet, f.eks. ved at give mere tilstedeværelse og nydelse i hverdagen og parforholdet.
Seksualitet har stor interesse i disse tider og opfattes og dyrkes på mange måder. I den tantriske tradition dyrkes den med hele vores væsen med et sundt syn på den seksuelle energi. Tantra er måske den eneste spirituelle tradition, som lægger så stor vægt på denne mystiske kraft og fortæller, hvordan vi kan bruge den til at udvikle vores væsen.Søndag 2. september kl. 19.00-20.30

"Hvad er Tantra, erotisk tantra & tantra yoga?"

Tinna Raaholt. Tantrayoga lære, sexologi- studerende v. Sexologiskolen. Socialpædagog og krops- & psykoterapeut.

Hvad er Tantra? De seneste års fornyede interesse for Tantra har været omgivet af stor forvirring om, hvad det er og hvordan det skulle praktiseres. Mange mennesker tror at Tantra handler kun om massage og sex, når de bliver spurgt, hvad er Tantra? Men Tantra er meget mere end massage og sex. Den første nedskrevne beretning om Tantra kendes gennem Shivas belæringer - en oplyst Mester der levede for omkring 5000 år siden i Indien. Han udviklede teknikker, der kunne hjælpe til at opnå en tilstand af højere bevidsthed. At omfavne livet i en dybtgående åbenhed, i st forbliv i “her & nu”, uanset hvad der sker og hvordan det sker. Kom og prøv meditativ guidning og Tantra yoga - for mig er det vigtigt at udbrede at Tantra ikke er en tro eller en filosofi, men en livsstil af selv-kærlighed og at det omfatter mere end massage og sex. Mit budskab med foredraget er at Du uanset køn og alder kan få et lille indblik i en 5000 år gammel livsstil samt Tantra yoga der kan være med til st åbne nye muligheder for at leve mere i overensstemmelse med dit dybeste essens. Emner vil blive belyst ud fra både teori og små meditations-øvelser.Mandag 3. september kl. 17.00- 18.30

”Kvinder - Bristninger og Seksualitet"

Michele Pedersen, Sexolog og parterapeut. Vaginal-Terapi studerende.

Hvem taler man med om sin bristning? Lægen, jordemoderen eller en gynækolog? Er det tabu at briste? Mange kvinder som gennemgår en hård fødsel og tilreder sig en fødselsskade, lever enten med smerterne eller har mistet håbet for at intimiteten og seksualiteten bliver godt igen. Hvor stiller man som kvinde, spørgsmål som vedrører det mest intime og får et svar uden at skulle ligge i en gynækolog stol? Uanset hvilken bristning du, som kvinde fik ved din fødsel, så skal du IKKE leve med smerterne. Foredraget: Bristninger og hjælpen videre, vil komme med forslag til løsninger, så du og dit parforhold atter kan genfinde glæden. Du vil hører nærmere om en case med bristning 4, selvhjælp, vaginal terapi og meget andet.Mandag 3. september kl. 19.00- 20.30

”Kun hvis du har lyst – seksuelle overgreb med fokus på grooming”

Mette Thorsten, Socialpædagog og Sexologistuderende.

Med afsæt i Margaux Fragosos selvbiografi ”Kun hvis du har lyst” giver speciallærer, seksualvejleder og sexologistuderende Mette Thorsten Pedersen indsigt i nogle af de mekanismer, der træder i kraft, når voksne overtræder børns grænser og begår overgreb – og når børn beskytter den pædofile og bliver partner i forholdet. Aftenen vil byde på et indblik i det spind af løgne, fortielser og hemmeligheder, der muliggør disse overgreb, men også den magi, fantasi og uendelige barndom, den pædofile tilbyder disse børn til gengæld. Med uddrag fra bogen udrulles, hvordan den pædofile mand Peter gennem leg forgriber sig på barnet, og hvordan pigen langsomt går i stykker, indtil den dag Peter begår selvmord og efterlader Margaux med vreden, men også savnet af en far og ven.Tirsdag 4. september kl. 17.00- 18.30

”Når Sex gør Ondt - med fokus på vulvodyni og vaginisme"

Yazmin Fox Eisen. Sexolog og Parterapeut. Specialist i Vaginal-Terapi.

Mere en 50.000 kvinder i Danmark lider af vaginale smerter, svie, og kramper. Nogle hårdere angrebet end andre - men alle er de ramt! Gennem anvendelse af både Østens traditionelle sexologi, ayurveda og tantra - kombineret med moderne forskning indenfor medicin, psykologi og klinsik sexologi, kortlægges nogle af de symptomer og veje til at hele kvinden op og bringe hendes underliv og seksuelitet ind på plads, integreret som en naturlig og del af livet! Mange kvinder lider af disse gener, og mange går forgæves i behandlingssystemet, og ender i en blindgyde, med en diagnose, men uden en behandling, som hjælper dem! Den Vaginale-Terapi, består både af fysiske tryk, samt samtale terapi og øvelser. Resultaterne er vidunderlige og behandlingen hjælper hvert år mange kvinder ud at et fysisk- såvel som psykisk smertehelvede. Foredraget er for både dé som har lidelserne, såvel som partner og pårørende til, såvel som fagpersoner indenfor området.

+45 2670 5577 info@sexologiskolen.dk www.sexologiskolen.dkTirsdag 4. september kl. 19.00- 20.30

”Datingaften for singler der gerne vil møde sig selv og en partner"

Yazmin Fox Eisen. Praktiserende Sexolog og Parterapeut. Specialist i Vaginal-Terapi.

Aldrig har der været så mange singler, som nu. Og samtidigt er vi flere gange blevet kåret som Verdens Lykkeligste Folk. Det må betyde at vi, selv om vi er singler, og selv om vi bliver skilt, alligevel føler os lykkeligt og i god balance! Alligevel er mange interesseret i at lære sig selv bedre at kende, udvikle sig og gerne sammen med en partner, som de kan dele enten dele af, eller hele livet med. Vi er ikke afhængige af hinanden, men vi vælger kærligheden. Denne aften skal vi både meditere, tale om forhold til sig selv, og til kommede partner, grine og tale alvor. Med sikkerhed, en anderledes datingaften for alle plus 18 år. Kun adgang for singler! OBS. der er ingen seksuelle manifestationer.

+45 2670 5577 info@sexologiskolen.dk www.sexologiskolen.dkOnsdag d. 5. september kl. 17.00- 18.30

"Konflikter - nøglen til at forstå dit parforhold - den skjulte gave til et dybt og meningsfyldt parforhold"

Camilla Laursen uddannet coach og samlivsterapeut. Parterapistuderende.

Fylder konflikterne så meget i jeres parforhold, at du begynder at tvivle på det? Kunne du tænke dig at forstå dine reaktioner på udsagn fra din partner? Hvordan ville det være for dig at forstå dig selv, dine mønstre, reaktioner og adfærd i konfliktens udbrud? Hvorfor føler vi altid at det er den andens skyld? Hvad bunder konflikterne i virkligheden i? Hvorfor er det, at vores partner bringer det bedste og værste frem i os? Hvorfor det viser sig som en utrolig forløsning at diskutere i parforholdet og det at skændes er vejen til at blive et helt menneske igen. I får viden og indsigt i at forstå baggrunden for jeres konflikter, med powerfulde og unikke værktøjer der genskaber balancen, intimiteten, forståelsen, kærligheden og trygheden i jeres parforhold. Jeg har arbejdet med terapi, coaching og selvudvikling de sidste 15 år. Jeg holder workshop og foredrag med speciale i at forstå hvorfor vi er som vi er , føler hvad vi føler, tænker det vi gør og handler som vi gør. Jeg er blogger og skriver artikler. Min mission: Du skal forstå den fortælling du har fået i din opvækst, sætte dig fri af dine overbevisninger, tage dit lys hjem og udleve dit største potientiale. Foredraget er for par og enkelte personer.

www.camillalaursen.dkOnsdag d. 5. september kl. 19.00- 20.30

“Sæt krydderi på dig parforhold”

Amalie Pedersen. Partepapeut og Sexologistuderende.

Jeg giver byd på hvilke lækre krydderier du kan tilføre dit forhold for at få det til at blomstre seksuelt. Jeg taler om måder man kan have sex på, sex triks og stillinger og andre spændende saftige tips.Torsdag d. 6. september kl. 17/19: Foredrag aflyst pga. sygdom. Program kører som planlagt resten af ugen! Vi glæder os til at se dig/ jer! OBS. Billet tilbagebetales blot send sms til infi@sexologiskolen med beløb og reg.+kontonr. så overfører vi. (obs vi har ikke mobilepay som kan betale kun modtage, så husk kontooplysninger.) Kh. Yazmin Fox EisenFredag 7. september kl. 19.00-20.30

"Bliv ikke skræmt over at blive forelsket i en partner med børn"

Chrisstine Vestergaard er certificeret stresscoach, life og business coach, sexologi- og parterapeut studerende, som specialiser sig sammenbragt familier og utroskab.

Hvordan skal man navigere, så man undgår at få det onde stedmorstempel? Det er svært og skulle navigere i en sammenbragt familie og især når man står uden børn og den store viden om børn. En sammenbragt familie har sine udfordringer, men lad dig som kvinde uden børn ikke blive skræmt af dette. Så hvordan skaber man en sammenbragt familie, uden og blive stemplet sammentid kunne håndter din nye titel som bonusmor. Dette foredrag vil gøre dig klogere på de følelser, tanker og udfordringer der kan opstå i en sammenbragt familie. Jeg vil give dig redskaber, råd fra andre kvinder og forhåbentligt mod til, at starte et eventyr med en partner med børn.Lørdag 8. september kl. 17.00-18.30

Dette foredrag er desværre aflyst pga. sygdom. 

"TantraYoga Praksis"

Tinna Raaholt. Tantrayoga lære, sexologi- studerende v. Sexologiskolen. Socialpædagog og krops- & psykoterapeut.

Hvad er Tantra? De seneste års fornyede interesse for Tantra har været omgivet af stor forvirring om, hvad det er og hvordan det skulle praktiseres. Mange mennesker tror at Tantra handler kun om massage og sex, når de bliver spurgt, hvad er Tantra? Men Tantra er meget mere end massage og sex. Den første nedskrevne beretning om Tantra kendes gennem Shivas belæringer - en oplyst Mester der levede for omkring 5000 år siden i Indien. Han udviklede teknikker, der kunne hjælpe til at opnå en tilstand af højere bevidsthed. At omfavne livet i en dybtgående åbenhed, i at forblive i “her & nu”, uanset hvad der sker og, hvordan det sker. Kom og prøv meditativ guidning og Tantra yoga - for mig er det vigtigt at udbrede at Tantra ikke er en tro eller en filosofi, men en livsstil af selv-kærlighed og at det omfatter mere end massage og sex. Mit budskab med foredraget er at Du uanset køn og alder kan få et lille indblik i en 5000 år gammel livsstil samt Tantra yoga der kan være med til st åbne nye muligheder for at leve mere i overensstemmelse med dit dybeste essens. Denne aften laver vi TantraYoga - obs. der er ingen seksualle manifestationer, men alene yogaøvelser. Alle er velkomne. Medbring et tæppe at lave yoga på, noget at skrive på og med, og kom på tom mave og i tøj du kan bevæge dig i. Fra 18 år og op! Velkommen :)Lørdag 8. september kl. 19.00-20.30

"Kvinde, kom ned i din krop!"

- En dansende og legende workshop. Kom og mærk din indre feminine kraft!

Lea Sorgenfrei. Vaginal-terapeut, Sexologi- og Parterapistuderende. Derudover sanger og underviser i rytmisk sang, med baggrund inden for både teater, dans og musik. I denne workshop vil du få mulighed for at dykke ind i dit eget feminine univers.

Du vil bevæge dig, mærke din krop, lytte indad, smile, lege, danse, få kontakt til dit køn, din kraft og din kvindelighed- og du vil frem for alt lære noget og have det sjovt undervejs. Der vil i workshoppen bla. andet indgå simple elementer fra både mavedans, yoga, meditation og stemme-udforskning. Derudover vil du blive klogere på den kvindelige krop, det kvindelige køn og hvordan vi på en kærlig og sjov måde kommer ned i kroppen, ud af hovedet, ind i vores hjerter og ned i vores køn. Lea har til daglig klienter i Aarhus.Søndag den 9. september i Århus kl. 17.00-18.30.

“Har du din sjæl med dig i din hverdag? – sexualitet og kristendom.”

Tamira Mariann Jørgensen er psykoterapeut på Sundhedsskolen, Islands Brygge og sognepræst på Fyn.

”Sex er et biologisk fænomen. Vi ville ikke eksistere uden, og de fleste af os vil nødigt undvære det. Kødets lyster må vi forholde os til, men vi har også forskellige kulturbestemte seksuelle grænser, hvor religionen kan spille en afgørende rolle for, hvordan vi har det med vores seksualitet. Trods historisk kristne nedarvede skyld- og skamfølelser er kristendommen en hjerteåbnende religion, der giver rige muligheder for at få sjælen med i sin hverdag og dermed også i sin seksualitet”. For singler såvel som for par. inkl. hjerteåbnende øvelse.

T: 3048 1741


Multipass Århus 2018

Salg lukket

Stud. Multipass Århus 2018

Salg lukket

1.9. kl. 17.00

Salg lukket

1.9. kl. 17.00 Stud.

Salg lukket

1.9. kl. 19.00

Salg lukket

1.9. kl. 19.00 Stud.

Salg lukket

2.9. kl. 17.00

Salg lukket

2.9. kl. 17.00 Stud.

Salg lukket

2.9. kl. 19.00

Salg lukket

2.9. kl. 19.00 Stud.

Salg lukket

3.9. kl. 17.00

Salg lukket

3.9. kl. 17.00 Stud.

Salg lukket

3.9. kl. 19.00

Salg lukket

3.9. kl. 19.00 Stud.

Salg lukket

4.9. kl. 17.00

Salg lukket

4.9. kl. 17.00 Stud.

Salg lukket

4.9. kl. 19.00

Salg lukket

4.9. kl. 19.00 Stud.

Salg lukket

5.9. kl. 17.00

Salg lukket

5.9. kl. 17.00 Stud.

Salg lukket

5.9. kl. 19.00

Salg lukket

5.9. kl. 19.00 Stud.

Salg lukket

6.9. kl. 17.00

Salg lukket

6.9. kl. 17.00 Stud.

Salg lukket

6.9. kl. 19.00

Salg lukket

6.9. kl. 19.00 Stud.

Salg lukket

7.9. kl. 19.00

Salg lukket

7.9. kl. 17.00 Stud.

Salg lukket

8.9. kl. 17.00

Salg lukket

8.9. kl. 17.00 Stud.

Salg lukket

8.9. kl. 19.00

Salg lukket

8.9. kl. 19.00 Stud.

Salg lukket

9.9. kl. 17.00

Salg lukket

9.9. kl. 17.00 Stud.

Salg lukket

9.9. kl. 19.00

Salg lukket

8.9. kl. 19.00 Stud.

Salg lukket