Sexologifestivalen København 2019. 4.-13.okt. inkl. Kulturnatten d. 11.okt.

04 okt 2019 kl. 17:15 - 13 okt 2019 kl. 21:30

Sexologiskolen København, Sexologiskolen København, Gunløgsgade 1, 2300 København S.

Velkommen til:

Sexologifestivalen København & Århus 2019

– nyd inspirerende foredrag og events på Sexologiskolen. Se programmet for København nedenfor!

Sexologifestivalen København d. 4.-13. oktober

Sexologiskolen, Gunløgsgade 1 – i hjertet af Islands Brygge. 7 min. gang fra Metro Islands Brygge st.

Sexologifestivalen Århus

d. 30. august – 8. september 2019

Sexologiskolen Århus. Skt. Clemens Torv 17, 4. sal, 8000 Århus C. Beliggende på Strøget. På broen, overfor Baresso, ovenover Humac. 9 min. gang fra Århus H.

På Sexologifestivalen , vil du møde mange spændende foredragholdere – og inspirerende emner! Vi glæder os til at forkæle dig, og give dig viden, der kan bringe nye indsigter – og kærlig inspiration. Med ønsket om 20 rigtig gode dage – under Sexologiskolen’s Tage i 2019!

Kh. Yazmin Fox Eisen/ Sexologiskolen København - Århus - Oslo siden 2009

Tider

Kl. 17.15-18.30

Kl. 18.45-20.00

Kl. 20.15-21.30

+ Kulturnatten Fredag d. 11. okt. kl. 18.00-01.00

Priser

Foredrag kr. 80/ Studerende kr. 60

Multipass kr. 1.200. Studerende kr. 950

Multipass med adgang til alle foredrag og workshops i 10 dage

Husk at købe Kulturpas til Kulturnatten d. 11. okt. Kan bl.a. købes i Seven 11.


Program

Sexologifestivalen København 4.- 13. oktober inkl. Kulturnatten d. 11. okt.

D. 4.10. kl. 17.15

”De usynlige blå mærker – Hvad psykisk vold gør og hvordan du bedst kommer ud!”

Yazmin Fox Eisen

De fleste undrer sig over “hvorfor går hun ikke?” el. “hvorfor finder han sig i at blive behandlet på en sådan måde?”. Den psykisk vold, kan være usynlig for den, der ikke har prøvet den el. ikke er uddannet indenfor området. Ofte banaliseres skældsord, og “voksen mobning” – og gradvist flytter grænserne sig – og den som krænkes isoleres og står tilbage med et skadet selvbillede og forvrænget opfattelse af virkeligheden!

Aftenen byder på mange eksempler fra det virkelige liv, viden om hvad alarmsignalerne er – og råd til, hvordan man forlader et psykisk voldeligt parforhold! Foredraget er især relevant, for dé der lever i et forhold med psykisk vold, har været i et forhold, el. lige er kommet ud af et. Aften er også givtig for pårørende og venner, samt fagpersoner.

Yazmin Fox Eisen er bl.a. uddannet i almen og klinisk sexologi på Gøteborg Universitet, samt på skolen for Familieudvikling i København. Hun er indehaver og daglig leder af Sexologiskolen København, Århus og Oslo.

www.sexologiskolen.dk


D. 4.10. kl. 18.45

“Hvordan finder man balancen i parforholdet og i sexualiteten – set i lyset af Martinus åndsvidenskab og menneskets seksuelle polforvandling” Jan Langekær

Seksualiteten er under forandring. Alle vegne ser vi store forandringer på det seksuelle og familiemæssige område.

Er der nogen dybere mening med hele denne forandringsproces? Og hvordan håndterer vi den?

Martinus belyser i sine åndsvidenskabelige værker, hvad der forårsager disse forandringe, og ifølge Martinus og hans beskrivelse af menneskets seksuelle polforvandling, er der således en dybere mening med alle de eksperimenter og ulykkelige tilstande, samt den seksuelle frigørelse, vi ser omkring os. Under foredraget fremvises også nogle af Martinus smukke kosmiske symboler som beskriver menneskets seksuelle polforvandling, set i et flerlivsperspektiv på baggrund af reinkarnationsprincippet og karmaloven, og logisk forklaret ud fra åndsvidenskaben.

Jan Langekær, er uddannet som sexolog og tantra-yoga lærer fra Sexologiskolen, og har desuden i mange år virket som healingsmassør, coach, samtaleterapeut, åndsforsker og foredragsholder. Jan er endvidere stifter af LIVETS SKOLE i Martinus åndsvidenskab, og er redaktør af Den ny Verdensimpuls, tidsskrift for Det Tredie Testamente, Martinus åndsvidensskab, alkærlighedens videnskab. Har der udover et omfattende virke som international producent og forretningsmand inden for butiksindretning i Europa. Er far til fire skønne børn, samt samt til fem dejlige bonusbørn.

E-mail: jan@langekaer.dk

D. 4.10. kl. 20.15

“Omskæring-10 Fakta”

Lena Nyhus, forkvinde INTACT DENMARK

Den fantastiske forhud – en fejring af penissens funktioner og følsomhed. I debatten om omskæring omtales mænds forhud ofte som overflødig, men er det nu sandt? Vi taler om følsomhed, edderkopper, græske guder, omskæring og alle de finurlige muligheder, som forhuden byder på for mænd og deres partnere. Kom glad med alle dine spørgsmål om penisser, forhud, omskæring og seksualitet. Fortvivl ikke hvis du er omskåret. Der er masser af muligheder. Dem kommer vi også ind på. Lena Nyhus er forkvinde for Intact Denmark – forening mod børneomskæring. Intact Denmark arbejder for alle menneskers grundlæggende ret til egen krop, til selv at definere sin seksualitet og til religiøs frihed.

www.intactdenmark.dk

D. 5.10. kl. 17.15

”Fyr op i dit hjerterum med Feng Shui”

Nadja Kuszon

Feng shui er kendt for at skabe den optimale energi for flere penge, succes, forfremmelse, bedre sexliv,kærlighed, harmoni, bedre familieliv, øgede kreativitet, flere kunder, bedre arbejde, partneskab, børn og helbred og mange flere muligheder. På dette workshop vil der være fokus på kærlighedsområdet, hvor du vil få kendskab til hvilke, møbler, farver, symboler, elementer og ting som kan styrke dit kærlighedsliv. Jeg vil gennemgå de 9 livsområder inden for Feng shui, her vil der bliver mulighed for at tegne og lave jeres egen bagua kortlæsning, så i præcis ved hvad i kan gå hjem og gøre i jeres egen hjem. HUSK:plantegning over din lejlighed/hus gerne med nord, syd, øst, vest skrevet på, Samt 2 forskellige farveblyanter og lineal.

Nadja Kuszon er uddannet Sexolog, Parterapeut & Feng Shui Konsulent.

www.nadjakuszon.dk

D. 5.10. kl. 18.45

“Parforholdet – og teorien om tilknytning”

Anja Snejbjerg

Hvordan påvirker vores tilknytningsmønster vores evne til at indgå i nære relationer som voksne? Oplever du, at du i parforhold sidder fast i en række gentagne mønstre? Måske har du svært ved at finde en kæreste eller du møder altid de forkerte? Det kan også være, at du oplever mange konflikter i parforhold og er bange for at blive forladt? Eller måske fylder tvivl meget i dine kærlighedsrelationer?

Til foredraget vil du blive præsenteret for teorien om tilknytning i relation til parforhold. Og du vil høre om, hvordan. et utrygt tilknytningsmønster kan spænde ben for et varigt parforhold. Ligeledes vil Anja Snejbjerg give sine bud på, hvordan man kan arbejde med sit tilknytningsmønster, så man bliver mere tryg og dermed bedre til at indgå i trygge, nære kærlighedsrelationer.

www.anjasnejbjerg.dk

D. 5.10. kl. 20.15

“Mænd og Tantra – inkl. filmen Erotisk Tantra – vejen til et bedre Sexliv”

Af & ved Yazmin Fox Eisen

Denne aften tager vi afsæt i mandens seksualitet, og den tantriske approach! Filmen viser og fortæller om de grundlægende “Steps” i Tantra. Historien bag Tantra, viden om chakraerne, flow under elskov, orgasmer, stillinger etc. Efter filmen er der meditation og plads til spørgsmål! Kom gerne i god tid! Aftenen er åben for alle over 18 år, unge, voksne og ældre, kvinder og mænd, singler og par Du kan tage både kurser, uddannelser, specialistuddannelser i Tantra på Sexologiskolen.

Yazmin Fox Eisen er uddannet i almen og kliniks sexologi på Gøteborg Universitet, samt på skolen for Familieudvikling i København. Samtidig har hun en lang uddannelse og erfaring indenfor tantra, erotisk tantra, tantrayoga, meditation og ayurveda. Hun er indehaver og daglig leder af Sexologiskolen København, Århus og Oslo.

www.sexologiskolen.dk

D. 6.10. kl. 17.15

Kristendom og Sex

Line A. Bønding

Sjældent tænker man at kristendom (eller religion/spiritualitet generelt) og sex/seksualitet hører til i samme sfære; eller hvis det gør, så tænker man ofte på seksualiteten, som noget, der er strenge restriktioner for, noget, der må undertrykkes.

Krop og ånd er hinandens modsætninger, det ene er højere, finere; det andet er lavere, grovere. Sådan er kristendommen på mange måder overleveret i gennem århundrederne, men spørgsmålet er om det virkelig er hele sandheden om kristendommen? Hvad sker der, hvis man ser kristendommen med tantriske og nondualistiske øjne? Eller hvis man ser Jesus som en stor tantriker, uden at give køb på det, der helt grundlæggende er kristendom. Dvs. uden at gå langt ud over det bekendelsesgrundlag, som Den danske Folkekirke står på?

Line A. Bønding er sognepræst i Allehelgens- og Sundkirken Pastorat, Amagerbro Provsti.

lineandreab@gmail.com

D. 6.10. kl. 18.45

“Præstationsangst – Håndgribelige værktøjer til den moderne kvinde” Signe Stausholm

Hvad sker der når kvinder oplever præstationsangst knyttet til sin seksualitet? Og relaterer angsten sig overhovedet til præstationen eller til noget helt andet? Kom og hør hvordan moderne kvinder kan opleve præstationsangst i seksualiteten. Hør også hvordan det påvirker hendes seksuelle trivsel og udfoldelse, når angsten tager over og når den sætter sine spor i fysiologien i form af smerter og spændinger, samt i psyken i form af begrænsende adfærd og uhensigtsmæssige tankespiraler. I løbet af aftenen vil du få nogle bud på håndgribelige værktøjer til at håndtere præstationsangsten og ny indsigt, som du fremtidigt kan implementere enten i eget liv eller i din praksis. 

Signe Stausholm er studerende i sexologi (v. Sexologiskolen) og i psykoterapi, som hun læser på fjerde år. Til dagligt arbejder hun i egen praksis, hvor hun modtager klienter med alle former for psykoterapeutiske og sexologiske problemstillinger. 

www.signestausholm.dk


D. 6.10. kl. 20.15

“Singleliv & Datingkultur – om (u)skyldige datingkrav, ønsker og dealbreakers”

Susanne Eidem

Er du single og søgende, og måske lidt kræsen? Susannes foredrag/workshop er for dig som har faret vild i datingapps og er træt af at netdate uden held. “Singleliv og Datingkultur” er en humoristisk øjenåbner som har fået mange singler til at indse hvad de faktisk søger efter, og hvad de burde fokusere på i havet av billeder og profiltekster. Det viser sig nemlig at vi tit ødelegger for os selv… Gode øvelser, rørende og sjove historier + åbne diskussioner er inkluderet. Det bliver en god og oplysende aften, så mød op og medbring dine single venner!

Sexolog Susanne Eidem er oprindeligt en norsk sangerinde, som elsker at arbejde med mennesker og følelser. Fagområdet dating og er det som nu fylder mest, men fra næste år kan hun kalde sig Parterapeut og Sexolog, med speciale i Erhverssexologi & Coaching, og Didaktisk Sexologi & Kommunikation. Til daglig har Susanne lokale i Sundhedshuset 2301 på Islands Brygge i København, men hun tager også klienter over skype.

Facebookside:www.facebook.com/TalmedSusanne... Terapeut Susanne Eidem

D. 7.10. kl. 18.45

“Den Kvindelige Seksualitet sat Fri”

Bastian Larsen

Vi lever i en tid, hvor vi reelt har friheden til at vælge det sexliv, som vi vil have, men stadig er der desværre mange kvinder, der sidder og venter på, at deres seksuelle forløsning skal komme fra et sted udenfor dem selv. Det er nemlig den romantiske myte, som vi stadig bliver fortalt i film og bøger.

Jeg inviterer jer en tur ned i den kvindelige seksualitets historie. Hvad der er såkaldt ”naturligt”, hvor kommer vi fra seksuelt, og hvordan vi er endt i en situation, hvor vi har kæmpe seksuelle frihed, men hvor kvinder desværre i høj grad er blevet deres eget sexpoliti. Der vil både være forsknings baseret viden, og anekdoter fra de seksuelle subkulturer i Danmark, hvor kvinder bliver fejret som gudinder, fordi de har turdet gå udenfor de traditionelle kønsroller på trods af fordømmelse fra deres omgivelser. Der vil være masser af plads til latter og spørgsmål:)

Bastian Larsen har skrevet som journalist om sex og samliv i mere end 25 år fra blandt andet de mange seksuelle subkulturer og alternative kærlighedsmiljøer og er uddannet sexolog og parterapeut fra sexologiskolen.dk. Han har klienter, og holder workshops og foredrag og underviser kommende sexologer.

www.bastianlarsen.dk

D. 7.10. kl. 20.15

”Swingerguiden fortæller”

Heidi & Jesper Christensen fra Swingerguiden

Aftenen handler om, hvad det vil sige at være Swinger – og der giver tips og triks til at finde de rigtige miljøer. Kom og bliv klogere på swingermiljøets historie, swingerklubbernes indretning, swingernes mødesteder, sikker sex, beklædning og meget mere. Under foredraget gives der gode råd til jer, der endnu ikke har været i en swingerklub. Drømmer du om at starte et swingerliv alene eller med en partner, så kig ind og få en god opstart af os fra

www.swingerguiden.dk

D. 8.10. kl. 17.15

“Bevidst..? Det kan du selvværd..! – om individualitet og tosomhed i et parforhold” Bjørn Morel

Alt for mange går rundt og har ondt i deres parforhold, -og ofte er det helt basale problematikker, i forholdets konstellation, der ligger til grunde. På dette foredrag kigger vi på “det bevidste parforhold”, og hvilke nøgler der er til et sundt, og ligeværdigt parforhold. Vi kigger på hvad vi har af ansvar, som et individuelt menneske, som en del af et sundt parforhold, -og hvorfor det er vigtigt ikke at “glemme sig selv”, når vi finder kærligheden… Vi vil gennemgå effektive og brugbare spirituelle værktøjer, til at holde fast i os selv, og mærke os selv på et renere plan, så vi trygt kan give os hen i tosomhed, uden at miste os selv undervejs. Vi arbejder med hvordan vi kan få kærligheden til os selv, og til vores partner til at blomstre, så vi kan føle os trygge, næret, og opløftet i vores parforhold, -selv når vi er fra hinanden… Om mig: Bjørn Morel er uddannet clairvoyant-healer, Reiki Master Teacher, medium, regressionsterapeut, og meditationslærer på skolen iFlow i Aarhus, og har arbejdet som spirituel terapeut igennem 14 år. Han er indehaver og daglig leder af Sense-it, som er en skole for personlig, og spirituel udvikling, beliggende på Østerbro i København.

www.sense-it.dk

D. 8.10. kl. 18.45

”Livet efter seksuelle overgreb”

Gry Sara Windelev

Rigtig mange mennesker, har været udsat for seksuelle overgreb, og kæmper dagligt med senfølger. Men hvad er senfølger og hvordan lære man at leve med dem – kan man overhovedet få et sammenhængende liv igen, med glæde og latter? Styrer senfølgerne os mennesker, eller styrer vi dem? Nogle af de ting, tager jeg fat på. Jeg fortæller dele af min egen historie. En historie fra mørket og ud gennem lyset. En historie om igen at blive et helt menneske, og lære at elske og tro på livet.

Om Gry: Jeg er 46 år, forfatter, blogger og uddannet kok. Jeg studerer sexologi på sexologskolen, og tantra hos New Nordic Tantra, hvor vi lærer at praktisere bodywork og seksueltraumeterapi. Min niche er senfølger efter seksuelle overgreb, og jeg brænder for at hjælpe kvinder og mænd tilbage til et liv i balance. Et liv hvor de kan mærke sig selv og finde den indre ro.

www.holistisksexologpraksis.dk

D. 8.10. kl. 20.15

”Numerologi – Kærlighed & Seksualitet”

Mauren Pihl

Numerologi er i dag anvendt af mange forskellige mennesker, unge og ældre, studerende og kendte! Det er vigtigt at have el. skabe harmoni imellem ens fødselsdato og det navn man bærer. Både når vi taler om mennesker og virksomheder. Aften byder på mange spændende informationer – og der vil være eksempler undervejs! Glæd dig.

Mauren Pihl er en af de mest erfarne numerologer i Danmark. Hun har lagt numeroskoper for rigtig mange mennesker igennem årene. Selv siger hun: “Jeg oplever numerologien være en konfronterende øjenåbner for mine klienter. Man skal føle, at man i dén grad er draget mod emnet og at det føles rigtigt i hjertet at foretage nogen ændringer.

Numerologien er det redskab, som jeg selv har stiftet bekendtskab med igennem min egen vandring i mere end 30 år, som arbejder dybest og som åbner op for den største transformation”.

Mail: maurenpihl@hotmail.com

D. 9.10. kl. 17.15

“Homoner – seksualitet – lyst og fertilitet”

Jane Borlev

Vores hormoner er budbringere for alt, hvad der foregår i kroppen. Det betyder, at vores hormonsystem hænger nøje sammen med, hvordan vi har det fysisk og psykisk, og er også medbestemmende for vores libido.

Jeg fortæller om, hvordan vores hormonsystem fungerer, og hvad du kan gøre for at genoprette ubalancer, så du kan få din krop og en psyke tilbage igen.

Der ligger mere end 70 års forskning bag mit arbejde med Naturlig hormonterapi.

Det handler om måling af hormonsystemet og genopretning, så kroppen bliver i stand til at opretholde balance og vitalitet helt naturligt.

Jane Borlev er PBA i ernæring og sundhed og NHT-vejleder i Naturlig Hormonterapi®

www.mitlivminkrop.dk

D. 9.10. kl. 18.45

”HJÆLP! Mit barn er teenager! Om seksualitet, grænser og What to do, som forældre!

Yazmin Fox Eisen

Hvad gør vi som forældre og bonusforældre, når vores børn går i pubertet, og den slumrende seksualitet begynder at vågne? Hvordan guider vi dem. Hvilke grænser er rimelige, men også nødvendige at sætte? Hvad med prævention? Hvordan taler jeg i det hele taget med mit barn om seksualitet? Hvordan guider jeg min datter, min søn, bedst mulig? Tag Chancen, kom og hør mere. Der er god plads til spørgsmål og kommentarer!

Yazmin Fox Eisen er mor til to piger på 12 1/2 og 14 år, og bonusmor til en pige på 18 og en dreng på 21 Herudover er hun uddannet i almen og kliniks sexologi på Gøteborg Universitet, samt på skolen for Familieudvikling i København. Yazmin er indehaver og daglig leder af Sexologiskolen København, Århus og Oslo.

www.sexologiskolen.dk

D. 9.10. kl. 20.15

”Når Sex gør ondt – om vulvodyni, vaginisme og behandlingsmetoder”

Yazmin Fox Eisen

Mange kvinder lever med daglige smerter, pga. vaginale ubalancer. Nogle har vaginale smerter under sex, andre det meste af tiden. Det kan være svie og kløe, og det kan være spændinger og kramper. Det anslås at hen mod 50.000 danske kvinder lider af vulvodyniog el. vaginisme. Der er mange behandlingtidbud, men ikke alle er lige succesfulde. Med Vaginal-Terapi, der indeholder en videnskablig og en traditionel østlig tilgang, har vi igennem årene set store og rigtig gode resultater. Denne aften handler om, hvordan du kommer dine vaginale ubalancer til livs! Kom gerne hvis du lider af disse gener, hvis du er pårørende/ partner el. hvis du er fagperson gynækolog etc.

Yazmin Fox Eisen er uddannet i almen og kliniks sexologi på Gøteborg Universitet, samt på skolen for Familieudvikling i København. Hun er indehaver og daglig leder af Sexologiskolen København, Århus og Oslo.

www.sexologiskolen.dk

October 10th: International Sexology-Festival-Day

– all lectures will be in English – Welcome!

D. 10.10. kl. 17.15 (in english!)

“Contemplating Happiness”

Vicki Lang

Do you want to know yourself? The real you? Being Happy is not a way of life, but lies deep within us all. How do we reach down to get to that part of us that makes us happy everyday no matter what is going on around us Deep calls to deep. If you are willing you can call to the deep within you and find your path to Happiness. Come join us along this path! With all my heart, Vicki Lang. Known mainly for her communication skills is also a personal collage artist. Her passion is people and seeing them become the best of themselves. She is the initiator of celebrating International Happiness Day in Denmark on March 20th 2017 and will continue to be celebrated throughout Denmark each year.

Vicki Lang is initiator & leader of celebrating International Happiness Day in Denmark on March 20th. Collage artist.

www.art2heart.dk

D. 10.10. kl. 19.00 (in english!)

“Introduction to The 10 Educations Sexologiskolen”

Yazmin Fox Eisen

This evening our INTRO will be in English! Our School now includes both studies in danish as well as English. The first Class of Sexology in “Sexologiskolen” will start 14th of december 2020. Applicationform can be requested at info@sexologiskolen.dk Ask for the english version!

Yazmin Fox Eisen is the daily leader of “Sexologiskolen”. You will meet her this evening, and feel free to ask any question about the educations and school as you would like. Welcome!

www.sexologiskolen.dk

D. 10.10. kl. 20.15

“How to Navigate Your Online Love Live”

Bastian Larsen

Online dating is only 21 years old in Denmark, but it has forever changed the Love scene. You can love or hate it, but with a number approaching a million online daters in Denmark alone, it is part of the way we meet each other today. Most people between 18 and 50 have become acquainted with the digital love scene at some point.

We are going to talk about how to navigate the electronic love scene, what the new digital love language means, and how to stay true to ourselves, when we navigate the digital love sea.

We will share stories and experiences and get a few basic rules, so we avoid the worst mistakes and dangers, whether we are looking for playmates or that special one to spend the rest of our lives with.

Bastian Larsen has written as a journalist about sex and modern lovelife for more than 25 years and reported from the many sexual subcultures and alternative love scenes and is a trained sexologist and couples counsellor and therapist from sexologiskolen.dk. He has clients and holds workshops and lectures and teaches the next generation of sexologists.

www.bastianlarsen.dk

Kulturnatten Sexologiskolen 2019. Fredag d. 11. oktober 18.00-01.00

Kulturnatten d. 11.10. kl. 18.00

Åbning & Velkomst med Fælles Meditation

Sexolog & Parterapeut Yazmin Fox Eisen

Vi tager hul på Sexologiskolen’s 7. Kulturnat. Med 7 Spændende Foredrag & Events. Aftenen igennem vil der være mulighed for a møde mange af Sexologiskolens terapeuter, undervisere og elever.

Du kan købe kaffe, te, vand og andre forfriskninger i vores KulturBar og bøger, duftløs mm. i vores butik “Yuniq”. Der kan betales med kontant og mobilePay. Husk Kulturpas! Vi glæder os til at se dig!

www.sexologiskolen.dk

Kulturnatten d. 11.10. kl. 18.45

“Tag Ejerskab over din Jalousi”

Bastian Larsen

Alle kan blive jaloux! Vi lever i en tid, hvor jalousi er blevet en tabu-følelse, selvom det indtil for forholdsvis nyligt var mærkeligt, hvis man ikke reagerede når ens ære blev trådt nær. Men at fornægte sin jalousi og skubbe ansvaret for den fra os, løser ikke problemerne. I stedet skal man finde ud af, hvad det er for en følelse, der i virkeligheden ligger under og tage ejerskab over den. Vi udforsker de situationer og reaktioner hvor vi møder jalousien, og hvordan vi kunne have håndteret den anderledes. Jalousi er nemlig ikke altid negativ, selvom vi i dag er opdraget til ubetinget at opfatte den sådan. Jalousi fortæller os nemlig noget om os selv vores grænser, og hvis vi arbejder med det, kan vi lære at respektere os selv, vores partner og vores jalousi.

Bastian Larsen har skrevet som journalist om sex og samliv i mere end 25 år fra blandt andet de mange seksuelle subkulturer og alternative kærlighedsmiljøer og er uddannet sexolog og parterapeut fra sexologiskolen.dk. Han har klienter, og holder workshops og foredrag og underviser kommende sexologer.

www.bastianlarsen.dk

Kulturnatten d. 11.10. kl. 19.30

“Kunsten at være kærester i en Sammenbragt familie!”

Kristina Aamand

Læs anmeldelsen af bogen “Sammenbragt” >her<

Forfatter Kristina Aamand har skrevet en humoristisk samtidsroman SAMMENBRAGT om udfordringerne i det moderne familieliv.

”Kathrine har følt sig mere kaldet til at rense vaskemaskinens fnugfilter end til at have sex med William, nu er hun sammenbragt med Max og hans familie. Det er ikke altid let at få en sammenbragt familie til at fungere. Kathrines nye kærlighed Max bringer to børn og dermed også deres mor, Moderskibet Mette, ind i forholdet. Mette kan ikke lide, at man ikke parrer sokkerne ordentligt, og teenagedatteren Masja er mildt sagt ikke positiv stemt overfor Kathrine. Økonomien halter, lejligheden er for lille, og den datomærkede kylling giver ofte dårlig mave. Så hvad gør man for at opretholde den seksuelle puls med drømmemanden? Kathrine har mange gode idéer, måske flere end klogt er.”

Et foredrag hvor Kristina med humor og alvor fortæller om sin nye roman og om hendes egen rejse som kæreste og kone i det sammenbragte cirkus.

Om Kristina Aamand: Prisvindende forfatter med et alsidigt forfatterskab bag sig, lever selv i en sammenbragt familie. Hun har fem børn fra sit tidligere ægteskab, to sammenbragte og et fælles barn med hendes nye mand.

www.kristina-aamand.dk

Kulturnatten d. 11.10. kl. 20.15

TIK TAK & TAKTIK for dig & par

– kend din egen og andres tidsopfattelse

Heidi Struve

Bliv bevidst om din egen, og måske også din partners, tidsopfattelse. Tag bevidstheden med i hverdagen og bring mere harmoni ind i dine relationer. Vi er i tiden på forskellige måder. Nogle har brug for at planlægge deres tid, mens andre lever mere impulsivt og i nuet. Ved du, hvordan du selv og dine nærmeste, fx din partner, er i tiden, og hvad det gør for jeres forhold og måde at være sammen på?

Heidi Struve er uddannet Sexolog, Parterapeut, Stress Coach, NLP Master Coach, Løsningsfokuseret Praktiker og Psykoterapeut stud. 4. år. “Det er mit virke og min passion at hjælpe mennesker på vej. Jeg er fordomsfri, åben og holder til enhver tid for øje, at vi alle har hvert vores verdensbillede. Det ligger mig på sinde, at man føler sig mødt i mødet med mig”. Motto: ”Det er altid en vej”

www.heidistruve.com

Kulturnatten d. 11.10. kl. 21.00-21.30

“Omskæring-10 Fakta”

Lena Nyhus, forkvinde INTACT DENMARK

Den fantastiske forhud – en fejring af penissens funktioner og følsomhed. I debatten om omskæring omtales mænds forhud ofte som overflødig, men er det nu sandt? Vi taler om følsomhed, edderkopper, græske guder, omskæring og alle de finurlige muligheder, som forhuden byder på for mænd og deres partnere. Kom glad med alle dine spørgsmål om penisser, forhud, omskæring og seksualitet. Fortvivl ikke hvis du er omskåret. Der er masser af muligheder. Dem kommer vi også ind på. Lena Nyhus er forkvinde for Intact Denmark – forening mod børneomskæring. Intact Denmark arbejder for alle menneskers grundlæggende ret til egen krop, til selv at definere sin seksualitet og til religiøs frihed.

www.intactdenmark.dk

Kulturnatten d. 11.10. kl. 21.45

“Du siger det, jeg hører!”

Max Thorup Due

Dette foredrag vil tage udgangspunkt i erkendelsen af, at det der siges og det der skrives, udelukkende beror på modtageren og at i en skriftlig kommunikativ verden, baseret på sociale medier og hurtige kommentarer (ofte i red. grammatisk form), vil misforståelser uvægerligt opstå. Du siger ikke det du siger; du siger det jeg hører. Du skriver ikke det du skriver; du skriver det jeg læser. I forb. med en forbrugerundersøgelse om danskernes åbenhed i deres par-relationer blev det tydeliggjort, at besvarelserne beror på hvad modtageren læser, ikke hvad afsenderen mener med spørgsmålet. Konklusionerne på denne undersøgelse vil ligge til grund for foredraget. Jeg vil prøve at redegøre for det vigtige i at være nysgerrig på, om vi egentlig snakker om det samme, når vi snakker sammen, eller om vore forventninger og erfaringer om emnet gør, at vi reelt set taler forbi hinanden og derfor misforstår hinanden.

Max Thorup Due er har arbejdet med og filosoferet over forskellige samlivsformer igennem mange år og studerer pt. sexologi på Sexologiskolen.

www.duelisme.com

Kulturnatten d. 11.10. kl. 22.30

“Kærlighedens stærkeste sprog er hud mod hud!” Birthe Koch 

Kom med ind i kærlighedens forunderlige verden på en aften, hvor sensualitet og intimitet står højt på dagsordenen. At elske et andet menneske er ikke helt enkelt og bare lige til. Derfor vil jeg denne aften guide dig ind i en ny verden med masser af muligheder for at få de vigtigste redskaber til, hvordan du kan pifte dit kærlighedsliv og parforhold op, helt enkelt! En enestående mulighed for at blive meget klogere på, hvad der skal til for at dit kærlighedsliv og parforhold kan holde på den lange bane. Nærkontakt mellem elskende holder kærlighedsgløden levende. Kærlighed og ømhed skaber fysiske og psykiske stærke bånd mellem mennesker og binder dem sammen.

Om Birthe:Jeg har i mit liv været mødt masser af udfordringer både i forhold til arbejde, familierelationer, parforholdet, gennemlevet skilsmisser, haft døden tæt på livet. Alt dette har betydet både personlige og seksuelle udfordringer. I min praksis møder jeg ofte disse problemstillinger, at kærligheden særligt er under pres i vores moderne liv.

www.birthekockjensen.dk
Kulturnatten d. 11.10. kl. 23.15-01.00 ca.

Film: “Erotisk Tantra – vejen til et bedre Sexliv”

Af & ved Yazmin Fox Eisen

Filmen viser og fortæller om de grundlægende “Steps” i Tantra. Historien bag Tantra, viden om chakraerne, flow under elskov, orgasmer, stillinger etc. Efter filmen er der meditation og plads til spørgsmål! Kom gerne i god tid! Aftenen er åben for alle over 18 år, unge, voksne og ældre, kvinder og mænd, singler og par Du kan tage både kurser, uddannelser, specialistuddannelser i Tantra på Sexologiskolen.

Yazmin Fox Eisen er uddannet i almen og klinisk sexologi på Gøteborg Universitet, samt på skolen for Familieudvikling i København. Samtidig har hun en lang uddannelse og erfaring indenfor tantra, erotisk tantra, tantrayoga, meditation og ayurveda. Hun er indehaver og daglig leder af Sexologiskolen København, Århus og Oslo.

www.sexologiskolen.dk

D. 12.10. kl. 17.15

”Alternative samlivsformer”

Max Thorup Due

Flere og flere begynder at bryde med den traditionelle samlivsform, den monogame (og/eller den seriel-monogame), i erkendelsen af, at denne ikke imødeser de ønsker og håb, som man kan have til en kærlighedsrelation. Ønsket om at ”åbne op” i forhold til kærligheden er stadig meget tabuiseret og forbundet med noget ”unormalt”, men er det i grunden det?

Er mennesket som art naturligt monogam, eller er dette kulturelt bestemt? I en verden, hvor skilsmisser og utroskab efterhånden mere er reglen end undtagelsen, kan det måske give mening at kigge på nogle andre samlivsformer, for på den måde at kunne komme hinanden mere i møde uden at skulle igennem et ødelæggende brud. Emner som jalousi, usikkerhed, åbenhed, regler, følelser, dating, swinger-kultur og Tantra vil være emner i dette foredrag, tillige med referencer til bøgerne ”Sex at Dawn” og ”Sex at Dusk”.

Foredraget tager udgangspunkt i mine egne erfaringer med forskellige samlivsformer igennem 4-5 år, hvor jeg nysgerrigt har kigget på mig selv i mødet med kærligheden. Det er vigtigt at påpege, at foredraget ikke har til hensigt at fremhæve nogen valgt samlivsform frem for en anden, men blot at få belyst et muligt alternativ til det standard narrativ, der op igennem tiderne har stået til troende.

Max Thorup Due har i mange år arbejdet med og filosoferet over forskellige samlivsformer og studerer pt. sexologi på Sexologiskolen.

www.duelisme.com

D. 13.10. kl. 17.15

“Mere sundhed, energi, fertilitet og bedre libido med kosttilskud og naturmedicin”

Mette Broberg Hejlesen

Når kroppen bliver påvirket af den moderne livsstil, kan den reagere med stresstilstande, mangeltilstande, og forgiftning, og det kan gå ud over over vores evne til at få børn og vores lyst. Mange tror i dag, at de får alle mikronæringsstoffer fra kosten. Hvis det var tilfældet, blev vi ikke så syge, eller gik ikke så meget i ubalance. Kom og få et indblik i, hvorfor har vi brug for mikronæringsstoffer, altså vitaminer, mineraler og omega-3, hvorfor kosten er vigtig, og hvilke naturmedicinske urter, der er gavnlige, for opnå et bedre niveau af sundhed, frugtbarhed og lyst, også ved alvorligere sygdom.

Mette Broberg Hejlesen er uddannet Biopat og Naturopath i biologisk medicin, har alt fra nyfødte til 85-årige klienter i sin klinik, og fungerer som almen naturmediciner. Hendes naturmed. metoder har udspring i urgammel, samt moderne, energimedicin, Ayurveda, kinesisk medicin, m.m. Mette har i 20 år beskæftiget sig med balanceringen af det maskuline og det femine, og bevidst livsstil, og har et smukt samarbejde med Yazmin.

Mail: mettebhejlesen@hotmail.com

D. 13.10. kl. 18.45

"Overgreb vi selv begår - og konsekvenserne af dem!"

Marie Mose

Vi er blevet opdraget til, at der hele tiden er ting vi bliver nødt til at gøre, selvom vi ikke har lyst. Det er nødvendigt for at samfundet kan fungere. Det kan være ting som er nødvendigt for sundheden, for karrieren, for gennemførelse af noget vi gerne vil opnå, for gode relationer med andre mennesker. Vi overholder aftaler, passer på ikke at såre andre, gør hvad der er nødvendigt for at passe ind, i de fællesskaber hvor vi gerne vil være… og det indebærer altid at vi skal kunne tilsidesætte vores egne behov og umiddelbare lyst eller ulyst. Denne opdragelse gør også at de fleste mennesker har haft sex uden at have lyst… Og lige på det område, kan der være store negative konsekvenser af denne ‘gode opdragelse’. I det øjeblik du har sex uden at have lyst, gør du modparten til overgrebsmand uden at han eller hun selv ved det, og en lavine af reaktioner og følelser kan blive sat i gang hos begge parter. Vaginal-terapeuter møder hele tiden kvinder, som slås med vaginale problemer og reaktioner der umiddelbart virker ulogiske og uforståelige. Meget ofte ligger forklaringen netop i den ’gode opdragelse’ og i overskridelser af egne grænser. Foredraget om ’Overgreb vi selv begår’ sætter fokus på dit eget ansvar for at sætte grænser for dig selv, og begrænse de direkte og indirekte overgreb vi alle sammen kommer til at begå.

Om Marie Mose: I 2015 blev jeg uddannet sexolog fra Carl-Mar Møller, og har efterfølgende gennemført en del af sexologuddannelsen fra Sexologiskolen, samt en overbygning som vaginalterapeut, som jeg blev færdig med i 2018.
Jeg har indtil for nyligt været med-indehaver af en webshop med salg af sexlegetøj, hvor jeg primært har stået for rådgivning og blogskrivning. Sideløbende har jeg haft enkelte klienter i vaginalterapi. Klinik Odense.

www.vaginalterapeut.dk


Billet 4.10. kl. 17.15 DKK 80,00
Billet Studerende 4.10. kl. 17.15 DKK 60,00
Billet 4.10. kl. 18.45 DKK 80,00
Billet Studerende 4.10. kl. 18.45 DKK 60,00
Billet 4.10. kl. 21.15 DKK 80,00
Billet Studerende 4.10. kl. 20.15 DKK 60,00
Billet 5.10. kl. 17.15 DKK 80,00
Billet Studerende 5.10. kl. 17.15 DKK 60,00
Billet 5.10. kl. 18.45 DKK 80,00
Billet Studerende 5.10. kl. 18.45 DKK 60,00
Billet 5.10. kl. 20.15 DKK 80,00
Billet Studerende 5.10. kl. 20.15 DKK 60,00
Billet 6.10. kl. 17.15 DKK 80,00
Billet Studerende 6.10. kl. 17.15 DKK 60,00
Billet 6.10. kl. 18.45 DKK 80,00
Billet Studerende 6.10. kl. 18.45 DKK 60,00
Billet 6.10. kl. 20.15 DKK 80,00
Billet Studerende 6.10. kl. 20.15 DKK 60,00
Billet 7.10. kl. 17.15 DKK 80,00
Billet Studerende 7.10. kl. 17.15 DKK 60,00
Billet 7.10. kl. 18.45 DKK 80,00
Billet Studerende 7.10. kl. 18.45 DKK 60,00
Billet 7.10. kl. 20.15 DKK 80,00
Billet Studerende 7.10. kl. 20.15 DKK 60,00
Billet 8.10. kl. 17.15 DKK 80,00
Billet Studerende 8.10. kl. 17.15 DKK 60,00
Billet 8.10. kl. 18.45 DKK 80,00
Billet Studerende 8.10. kl. 18.45 DKK 60,00
Billet 8.10. kl. 20.15 DKK 80,00
Billet Studerende 8.10. kl. 20.15 DKK 60,00
Billet 9.10. kl. 17.15 DKK 80,00
Billet Studerende 9.10. kl. 17.15 DKK 60,00
Billet 9.10. kl. 18.45 DKK 80,00
Billet Studerende 9.10. kl. 18.45 DKK 60,00
Billet 9.10. kl. 20.15 DKK 80,00
Billet Studerende 9.10. kl. 20.15 DKK 60,00
Billet 10.10. 17.15 (in english!) DKK 80,00
Billet 10.10. Student 17.15 (in english!) DKK 60,00
Billet 10.10. 18.45 (in english!) DKK 80,00
Billet 10.10. Student 18.45 (in english!) DKK 60,00
Billet 10.10. 20.15 (in english!) DKK 80,00
Billet 10.10. Student 20.15 (in english!) DKK 60,00
Billet 10.10. kl. 17.15 DKK 80,00
Billet 12.10. kl. 17.15 DKK 80,00
Billet Studerende 12.10. kl. 17.15 DKK 60,00
Billet 12.10. kl. 18.45 DKK 80,00
Billet Studerende 12.10. kl. 18.45 DKK 60,00
Billet 12.10. kl. 20.15 DKK 80,00
Billet Studerende 12.10. kl. 20.15 DKK 60,00
Billet 13.10. kl. 17.15 DKK 80,00
Billet Studerende 13.10. kl. 17.15 DKK 60,00
Billet 13.10. kl. 18.45 DKK 80,00
Billet Studerende 13.10. kl. 18.45 DKK 60,00
Billet 13.10. kl. 20.15 DKK 80,00
Billet Studerende 13.10. kl. 20.15 DKK 60,00
MULTIPASS - Billet til alle Foredrag & Workshops - minus Kulturnatten! DKK 1.200,00
MULTIPASS STUDERENDE - Billet til alle Foredrag & Workshops - minus Kulturnatten! DKK 950,00