spring til hovedindhold

Sfærernes Harmonier

Sidste chance

Sfærernes Harmonier

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

24 maj 2024 kl. 19:30 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Sfærernes harmonier

Et blik på stjernerne med Tycho Brahe og det danske hof

Kom og hør vokalensemblet Musica Ficta sammen med Prinsens Musikkorps i musik fra Frederik 2.s tid. Frederik 2. var Christian 4.’s far og blandt andet meget interesseret i videnskabsmanden Tycho Brahe og hans forskning. Vi har kaldt koncerten Sfærernes harmonier. Musikken er nemlig fra en samling af værker fra det danske hofs private musiksamlinger og fra de ‘Uranienborg stemmebøger’, som fandtes på slottet Uranienborg på Hven. Det er værker tilegnet Kong Christian 3. og Frederik 2., som for eksempel begravelsesmotetter og bryllupsmotetten dedikeret til Frederik 2.s datter Anna gift med Kong James 6. af Skotland. Musikken var på dette tidspunkt overvejende skrevet for stemmer, men vi ved, at disse noder lige så ofte blev spillet af blæsere. Koncerten bliver derfor en festlig blanding af sang og blæsermusik. Det er simpelthen musik, der får verden til at dreje rundt.

Medvirkende:

Musica Ficta

Prinsens Musikkorps

Dirigent: Bo Holten

Arrangør

Lokation

Sankt Johannes Kirke, Blegdamsvej 1A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder