SHADE OF BLUE (DK/USA)

07 jun 2014 kl. 20:30 - 22:30

Nørre Allé 4, 8400 Ebeltoft

Pinselørdag den 7. Juni kl. 20.30

Shade of Blue
Entré 110 kr. (medl. 80 kr.)
(medlemsrabat gives retur ved indgangen)

Billetsalg fra Turistkontoret tlf. 8634 1400 eller online: www.billetto.dk/shade

Pinseblues er en tradition i Ebeltoft der har mere end 10 år på bagen. Pinselørdag varmer lokalbefolkningen og sommerhusgæster op til et brag af en fest med landets bedste jazz/blues-musikere ... Denne gang med hæderkronede Shade og Blue.

'Stålstærkt spillet og med en dirrende nerve': Sådan lød den 5-stjernede dom over Shades Of Blue ved sommerens bluesfestival i Aalborg.

Og både anmeldere og publikum har mere at glæde sig til. Bandet er nemlig i fuld gang med at indspille en ny cd, som er på gaden i slutningen af året. Efterårets koncerter vil derfor byde på en stribe dugfriske numre, der føjer nye facetter til orkestrets i forvejen sprudlende repertoire.

Shades Of Blue’s fundament er super-tight Chicago-blues. Muddy Waters og John Lee Hooker har ikke levet forgæves, og traditionen forvaltes med lige dele respekt og sprællevende gnist. Rødderne fornægter sig heller ikke i Shades Of Blue’s originale materiale. Numre som I’m Gonna Cut My Hair, Yo Taxi og Blues Gon Take My Life er efterhånden blevet klassikere hos blues-publikummet.

Omdrejningspunkt i Shades Of Blue er den unikke nerve og
autenticitet. James Loveless’ kraftfulde, indlevende vokal og Uffe Steens ekvilibristiske guitar er en cocktail, der er svær at slå. Når man hertil lægger en af bluesscenens mest garvede rytmesektioner – Morten Brauner på bas og Claus Daugaard på trommer – samt bandets fortættede, dynamiske sammenspil, så er der dømt blues i verdensklasse.

Shades of Blue:
James Loveless (vocal)
Uffe Steen (guitar)
Morten Brauner (bas)
Claus Daugaard (trommer)

Billet

Salg lukket