Shamanistisk Kink med Steen Schapiro

21 apr 2018 kl. 10:00 - 22 apr 2018 kl. 17:00

The Buddhi Room, Nørrebrogade 14b, 2200 København


Når vi dyrker sex med dominans-lege og feticher, sker der noget uforklarligt. Det kan både være voldsomt sexet og det kan berøre os dybt. Når vi giver slip, lader os tabe kontrollen og giver magten til en elsker, eller når vi tillader os at tage styringen og dominere vores partner seksuelt, åbner det for en masse indre følelser. Det kan heale, det kan såre, det kan tryllebinde os. Det kan minde om tantra, shamanisme og spiritualitet.

Denne workshop henvender sig både til nybegyndere og erfarne, par og singler af alle køn. Da det foregår i et intimt rum ønsker vi maks 16 deltagere.

Her kan man lytte, lære og afprøve shamanistiske tilgange til BDSM og fetich. Hvordan vil vi dominere – og domineres? Hvad bevæger det i os og hvordan skaber vi den bedste dialog og sikkerhed midt i vildskaben og overskridelserne?

Workshoppen kommer bl.a. ind på:

- piskning der stimulerer sanser og chakra-zoner

- rollespillenes symboler

- indre afklaring af lyster og dominansformer

- respekten for skøgen og player’en, på tværs af skam og overflade

- erotisk objektgørelse

- meditativ bondage

- kink som spiritual praksis og skygge-arbejde

- shamanistiske kropsritualer, bl.a. baseret på amerikanske indianere

… og meget mere.

Der vil både være teori, filmklip og kursus – og afprøvning i praksis, i et varmt rum med plads til både følsomhed og tabuiseret begær.

Der vil være både demoer og praktiske øvelser. Kurset afholdes første dag i The Buddhi Room og anden dag i en dedikeret BDSM-klub. Man behøver ikke være nøgen eller dyrke sex, alt efter grænser og ønsker.

Der er uendeligt meget at udforske i den erotiske dominans-rejse, fyldt med paradokser:

- frigørelse og fangenskab

- empati og voldsomhed

- avanceret udstyr og sjælelig nærhed

- pirring og pinsel

- ømhed og magtlege.

Steen Schapiro (f. 1967) er filminstruktør, debattør og underviser. Han har produceret en række dokumentarfilm om seksuelle subkulturer og andre tabu-emner, og underviser på tre sexolog-uddannelser. I årtier har han lært om shamanistisk kink, bl.a. via ritualer i Californien med pionererne Fakir Musafar og Cleo Dubois.

Super Early Bird

Salg lukket


Early Bird

Salg lukket


Normal billet

Salg lukket


Par billet

Salg lukket