Shantala Subramanyam Trio (IN)

21 mar 2019 kl. 20:00 - 23:00

Alice, Nørre Allé 7, 2200 København

Dørene åbner kl. 19.00


Det bliver en ekstatiske rejse udi den traditionelle, karnatiske musik fra Sydindien, der med indlagte meditative hvilepauser tager publikum mod transcenderende musikalske oplevelser.

Den indiske trio bliver ført an af Shantala Subramyana, der kommer fra Chennai, byen som er blevet det centrale sted for Karnāṭaka saṃgīta, eller karnatisk musik, en undergenre af den klassiske indiske musik.

Shantala Subramyana er en af de fremmeste eksponenter for karnatisk musik, som baserer sig på århundrede gamle musikalske motiver fra hinduismen og den improvisatoriske raga, men er også påvirket af persisk musik og integrationen af europæiske instrumenter i løbet af 1800-tallet.

Koncerter kommer til at tage dig på en ekstatiske rejse med indlagte meditative hvilepauser og transcenderende oplevelser. Shantala Subramyana fører an på sin venu, en karnatisk fløjte, og ved siden har Subramyana Anirudha Bhat på mridangam og Aditi Krishnaprakash på violin.
In English
Carnatic evening! - The trio will be led by Shantala Subramyanam, from Chennai, the heartland of carnatic music. Its renowned for its emphasis on improvisation of beautiful ragas follwed by compositions with devotional and philosophical themes and a highly evolved rhythmic vocabulary.


Standard

DKK 118,00 + DKK 12,00 gebyr