SheFunk spiller koncert på CasaV58 kl. 21.00

25 jan 2019 kl. 20:00 - 26 jan 2019 kl. 03:00

CasaV58, Vestergade 58, 8000 Aarhus

SheFunk spiller igen koncert i Aarhus denne gang på CasaV58

Bandet har udvidet med flere blæsere og nye sange på repertoiret. Kridt danseskoene for der er lagt i ovnen til en svedig funkaften med SheFunk.

SheFunk spiller seje funktunge sange, der aldrig bliver slidte.Funk betyder beskidt og svedigt og er musik med nerve og soul. Det er råt, skarpt og tight. SheFunk spiller og svinger på den groovy måde med maskulin energi og et feminint udtryk.

Kapelmester i SheFunk fortæller, at sangen "When Will You Be Mine" med Average White Band, var inspirationen til at starte bandet. ”Det er musik som kilder i maven og svinger på den der måde, der er lækker at danse til”. Det band måtte jeg bare lave! ”Vi spiller det musik, vi selv vil feste til nu sammen med publikum”.

Repertoiret er nøje udvalgt med numre af store navne som Chaka Khan, Earth Wind & Fire, Pointer Sisters, Brecker Brothers, Michael Jackson, Average White Band, Stevie Wonder og ja listen er lang med fed funkmusik.
Thomas Helmig synger om funk på sin nye plade, Prince og Ida Nielsen viser vejen og SheFunk følger den og hylder funkens helte.
Dørene åbner kl. 20.00

Koncert kl. 21.00

Efter koncerten er der lagt op til mere dans med funky DJ Carlito

Entre billetto 80,- (Følg linket) Entre i døren 100,-

SheFunk

Salg lukket