spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Shoot - 79 + El Utilero + Forza Bastia 78

Afholdt event

Shoot - 79 + El Utilero + Forza Bastia 78

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

09 mar 2019 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Vi inviterer til Kaffe & Kortfilm, hvor vi viser film om fankultur på Korsika, livet som holdleder i Sydamerika og verdenspremiere på en film om Hammarby-legenden Kennedy Bakircioglu. Til at introducere filmene har vi fint besøg fra Berlins fodboldfilmfestival, 11mm, i form af Jan Tilman og Bernd Knappmann.

FORZA BASTIA 78 (FRANKRIG/2002/28 MIN.)
Instruktør: Jacques Tati

Forza Bastia 78 er en film af den franske filmskaber, auteur og Oscar-vinder Jacques Tati, der optog materialet til en kortfilm på Korsika om UEFA Cup-finalen mellem SC Bastia og PSV Eindhoven i 1978. Det er en smuk, poetisk og observerende film, der på sin egen underfundige måde følger livet og befolkningen i den korsikanske by før, under og efter kampen. Ægte Tati. Filmen blev færdiggjort af Jacques Tatis datter Sophie Tatischeff i 2002.

🇬🇧 Forza Bastia is a 26-minute poetic film by French filmmaker Jacques Tati documenting the spectators before, during and after the first leg of the 1978 UEFA Cup final between SC Bastia and PSV Eindhoven at the Furiani Stadium in 1978. Classic Tati.

EL UTILERO (ECUADOR/2017/24 MIN.)
Instruktør: Andrés Cornejo

Mario Alcocer, med øgenavnet Junior Toral, er holdleder hos det ecuadorianske storhold Independiente del Valle, der spiller slutspil i Copa Libertadores, Sydamerikas svar på Champions League. Junior er både en dedikeret medarbejder og passioneret fan. Han rejser rundt med holdet på hoteller, træningsbaner og stadions, hvor han er henvist til fodboldens ensomme områder, i skyggen. Der hvor nogle af sportens hovedpersoner udfører deres arbejde.

🇬🇧 The Kitman. Mario Alcocer works as the kit man for the Ecuadorian football team Independiente del Valle during the final phase of the Liberators Cup. Below the surface he is both a dedicated worker and a passionate fan. He follows the team through hotels and stadiums, filling in the solitary spaces of the football world, the shadows where some of the most important protagonists of the sport do their work.

79’ (SVERIGE/2019/20 MIN.)
Instruktør: Andreas Bjunér

Få spillere i fodboldverdenen har sat et større aftryk på deres klub end Kennedy Bakircioglu. Mens de fleste har fulgt pengene, har Kennedy fulgt sit hjerte. Hjertet har altid banket stærkest for Hammarby, et fodboldhold fra Södermalm i Stockholm, og kærligheden er gengældt. Den svenske klubs fans anser ikke kun den nu 38-årige Kennedy for at være den største spiller i klubbens historie, de hylder ham som konge af bydelen og Stockholms sydlige forstæder. Med et hjerte af guld og dødbolde i absolut verdensklasse, har han tryllebundet tilhængerne i næsten 20 år, men alt har en ende.

🇬🇧 Kennedy Bakircioglu is a legend in Swedish cult club Hammarby. In his last season before retirement Kennedy is watching the games from the bench. Can the old hero rise for a final moment of glory?

Arrangør

Shoot! Shoot! er en forening af passionerede mennnesker der elsker fodbold og Shoot er en filmfestival om fodbold af højeste kvalitet.

Lokation

Huset-KBH Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .