eventet sluttede

SHOW OF WINNERS 2021

DKK 60,00 - DKK 260,00

Sted

Dato

30 okt 2021 kl. 12:00 - 22:00

Beskrivelse

Den festligste begivenhed indenfor dansk hundesport er det traditionsrige Show of Winners, der er afviklet hvert år siden 1981 til stor glæde for Danmarks hundeinteresserede befolkning.
Her mødes de mest vindende hundestjerner fra årets hundeudstillinger i en glamourøs og spændende dyst om ære, hæder og flotte pokaler, mens bifaldet brager, projektørerne stråler og stjernerne funkler.

Der er åbent til 'backstage' hvor man kan hilse på de smukke hunde, og få en god snak med ejerne.

Vi kårer "Winner of Winners 2021" blandt de smukke hunde og "Årets Vinder 2021" blandt Danmarks kendte hundevenner med en 'vindende' personlighed.

Kom og se de smukkeste og dygtigste hunde i Danmark, og hils på dem bag scenen.

Webside: www.showofwinners.dk

Arrangør

Lokation

Royal Stage Royal Stage, Milnersvej 39, 3400 Hillerød

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .