"Shu-bi or not Shu-bi" i Tølløse

31 okt 2019 kl. 19:00 - 21:30

Sejergaardsskolen, Sejergaardsvej 2, 4340 Tølløse

"De eneste Shu-bi der dur!”

Tre af de oprindelige Shu-bi-dua legender, guitarist Claus Asmussen, trommeslager Bosse Hall Christensen og keyboardmand Willy Pedersen er ankermændene bag Shu-bi or not Shu-bi. Shu-bi or not Shu-bi spiller Shu-bi-dua’s største og mest elskede hits som de blev skrevet og indspillet med den velkendte lyd fra de kronede dage og ikke mindst galskaben og den fanden-i-voldske fremtoning på scenen. Alt sammen ting som sender tankerne tilbage til storhedstiden. ”Det er som at blive ført tilbage til dengang” siger publikum efter koncerterne. Foruden de tre gamle ”Shubbere”, består bandet af de to benhårde musikere og Shu-bi-dua connoiseurs: Karsten Lagermann (vok) og John Sørensen (bas) og sammen skaber de et brag af en Shu-bi-dua fest. Shu-bi or not Shu-bi trækker mange mennesker til deres koncerter, og hemmeligheden bag dette er nok den, som de selv siger:

“Vi er de eneste Shu-bi der dur!”

Programmet for aftenen:

18.00: Dørene åbnes, og det er muligt at hygge sig med lidt at spise og drikke (luksus-sandwich + sodavand kan købes på forhånd sammen med billetten). Der er desuden salg af kaffe, kage m.m.

19.00: "The Formænd" spiller og synger for til aftenens Spil Dansk-fællessange. Der vil kunne synges med på fx "Jeg vil la´ lyset brænde", "All my love" og "Si' du ka' li' mig" via tekster på storskærmen. 

19.40: Pause med mulighed for at forsyne sig i caféen (kaffe, te, kage, sodavand, vand)

20.00: "Shu-bi or not Shu-bi" (ca. 75 min.)

Koncerten finder sted i Sejergaardsskolens hal (med indkørsel fra Møllevej). Parkeringsmuligheder på skolen ved Vestergade og Møllevej. Desuden på P-pladsen på Tølløsevej, Jernbanevej og butikstorvet ved SuperBrugsen (Vestergade)

BEMÆRK at der er unummererede siddepladser - og at der ikke kan købes alkoholiske drikke.