"Shu-bi or not Shu-bi" i Tølløse

eventet sluttede

"Shu-bi or not Shu-bi" i Tølløse

Billetter fra DKK 49,00

Sted

Dato

31 okt 2019 kl. 19:00 - 21:30

Beskrivelse

"De eneste Shu-bi der dur!”

Tre af de oprindelige Shu-bi-dua legender, guitarist Claus Asmussen, trommeslager Bosse Hall Christensen og keyboardmand Willy Pedersen er ankermændene bag Shu-bi or not Shu-bi. Shu-bi or not Shu-bi spiller Shu-bi-dua’s største og mest elskede hits som de blev skrevet og indspillet med den velkendte lyd fra de kronede dage og ikke mindst galskaben og den fanden-i-voldske fremtoning på scenen. Alt sammen ting som sender tankerne tilbage til storhedstiden. ”Det er som at blive ført tilbage til dengang” siger publikum efter koncerterne. Foruden de tre gamle ”Shubbere”, består bandet af de to benhårde musikere og Shu-bi-dua connoiseurs: Karsten Lagermann (vok) og John Sørensen (bas) og sammen skaber de et brag af en Shu-bi-dua fest. Shu-bi or not Shu-bi trækker mange mennesker til deres koncerter, og hemmeligheden bag dette er nok den, som de selv siger:

“Vi er de eneste Shu-bi der dur!”

Programmet for aftenen:

18.00: Dørene åbnes, og det er muligt at hygge sig med lidt at spise og drikke (luksus-sandwich + sodavand kan købes på forhånd sammen med billetten). Der er desuden salg af kaffe, kage m.m.

19.00: "The Formænd" spiller og synger for til aftenens Spil Dansk-fællessange. Der vil kunne synges med på fx "Jeg vil la´ lyset brænde", "All my love" og "Si' du ka' li' mig" via tekster på storskærmen. 

19.40: Pause med mulighed for at forsyne sig i caféen (kaffe, te, kage, sodavand, vand)

20.00: "Shu-bi or not Shu-bi" (ca. 75 min.)

Koncerten finder sted i Sejergaardsskolens hal (med indkørsel fra Møllevej). Parkeringsmuligheder på skolen ved Vestergade og Møllevej. Desuden på P-pladsen på Tølløsevej, Jernbanevej og butikstorvet ved SuperBrugsen (Vestergade)

BEMÆRK at der er unummererede siddepladser - og at der ikke kan købes alkoholiske drikke.

Arrangør

Privatskole med stort fokus på musik!

Lokation

Sejergaardsskolen Sejergaardsskolen, Sejergaardsvej 2, 4340 Tølløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .