spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Sibirisk valmue - crepepapirblomster

Afholdt event

Sibirisk valmue - crepepapirblomster

Fra DKK 229,00

Sted

Dato

10 jul 2023 kl. 11:30 - 13:30

Beskrivelse

I dette sommerkursus på Samsø får du instruktion i at lave en smuk Sibirisk valmue. 

I løbet af to timer får du lavet 1-2 valmuer. Du får materialer til i alt 4 valmuer, så du kan arbejde videre efter kurset, og få dig en dejlig buket.

Du behøver ikke at medbringe andet end dit gode sommerhumør. Alle materialer er pakket klar til dig, og du låner værktøj, så du blot skal nyde processen og glæde dig over dine færdige blomster.

Kurset foregår i Stakladen i Besser, i galleriet, hvor kunstner Helle Bach Andersens billeder er udstillet. Desuden har Tina Krøyer masser af crepepapirblomster med. Så du kan se frem til to hyggelige timer fyldt med inspiration og dejlige omgivelser.

Kurset er lagt an til voksne, men børn over 10 år kan også deltage, blot de er sammen med en voksen.

For begyndere og letøvede. 

_______________

Dette kursus er 1 af 5 minikurser der gennemføres i Besser, Samsø, i uge 28. 

Mandag: Sibirisk valmue

Tirsdag: Bonderose

Onsdag: Okseøje ( marguerit) 

Torsdag: Sibirisk valmue

Fredag: Trompetblomst

Arrangør

Papirblomsternørd. Forfatter til tre bøger om crepepapirblomster: "Crepepapirblomster - materialer og teknikker" (2020) og "Crepepapirblomster 2 - farvning og finesser" (2022). Og senest "Crepepapirblomster 3. Fra grøftekanten" (2023).


Blogger om kreativitet på det kreative univers: www.kroyerskvarter.dk. Kursusaktivitet, både fysisk og online. Tegning, papirblomster og meget mere. Her finder du også webshoppen som indeholder alle de lækre ting til at lave dine egne crepepapirblomster. 

Bestyrer Det Kreative Nyhedsbrev, som udkommer 1-2 gange om måneden. 

Uddannet industriel designer i tøjbranchen. Pædagogikum i erhvervspædagogik. Arbejdet med formgivning hele sit voksenliv. 20 års erfaring som underviser. 


Lokation

Stakladen Besser, Besser Hovedgade 3A, 8305 Samsø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .