Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sidechains + Mija Milovic at ALICE på Stairway

eventet sluttede

Sidechains + Mija Milovic at ALICE på Stairway

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

19 feb 2023 kl. 14:00 - 18:00

Beskrivelse

Døre kl 14 / koncert kl 15
Bemærk: Koncerten foregår på Stairway i Vanløse. Ståpladser.


Magisk dobbeltbill med saxofonkvintetten Sidechains og Mija Milovic, som opfører nye kompositioner.

Sidechains
Det bliver en organisk og poetisk oplevelse, når det københavnske ensemble Sidechains lader fem saxofonstemmer smelte sammen til én organisme. Ensemblet frembringer en varm, støvet og konstant vekslende lyd, hvis klangideal bygger på en lang tradition for saxofonspil inden for jazzen. Med udgangspunkt i partiturmusik med improvisatoriske friløb flettes melodiske motiver ind og ud af hinanden, og enhver variation fremkalder en hel kædereaktion af nye variationer. Simple, meditative og luftige klange udfoldes, indsnævres og kondenseres. Til tider opstår højenergiske rytmisk passager, til tider bæres musikken frem af inderlige melodier eller flyder ud i altomsluttende lydmasser.

Sidechains er som ensemble en dynamisk, intens og fysisk oplevelse. Kvintetten består af nogle af tidens stærkeste saxofonister fra den danske eksperimenterende scene og har medlemmer fra bl.a. Girls in Airports, Svin, Køs, Caktus, Ocean Fanfare, Night Repair og Maria Faust Sacrum Facere. Kvintetten samledes i 2019 for at opføre Jacob Ridderbergs værk Rituals i anledning af releasen for “Rituals” som vinyludgivelse. Til Alter Festivallen i Aarhus 2021 uropførte kvintetten Maria Dybbroes værker “Svaner flyder i lys på vandet” og “Vands Transparens”, samt Sven Meinilds suite ‘Sidechains’, som de senere har opført og indspillet. Til koncerten i Polychrome i efteråret 2022, i anledning af vinyludgivelsen ‘Vands Transparens’, vil kvintetten opføre nyskrevne elektroakustiske værker af Francesco Bigoni, Martin Stender og Maria Dybbroe


Maria Dybbroe – altsax

Sven Meinild – altsax

Martin Stender – sopransax, tenorsax

Francesco Bigoni – tenorsax

Henrik Pultz Melbye – baritonsax


Mija Milovic
Mija Milovic er en dansk/montenegrinsk sangskriver, improvisator og producer baseret i København. Hun udgav i 2020 det selvproducerede album with shadowfax on my back og til april i år udkommer albummet still life på Escho. still life undersøger temaer som kærlighed og forældreskab, angst og selv-accept, minder og deres transformationer over tid, og individets flerstemmighed. Hvert nummer er en autonom verden i sig selv. Ved at rejse ind i dem opleves det hvordan Mijas stemme og bandets instrumentation spaltes, ligesom rummene de klinger i også skifter form. Musikken bevæger sig frit mellem kammermusik, grunge rock, akustiske ballader og samplebaseret lydlandskaber, og låner formsprog fra den klassiske verden, navnlig renæssance og barok.

Mija tilbyder et nyt syn på singer-songwriter musikken og er en musiker med mange udgivelser og samarbejder i ryggen, blandt andet det alternative rock band SLIM0 og indenfor både indie- og improvisationsmusik, og indenfor udviklingen af alternative notationsformer, undervisning og arbejde med musik som social outreach.

Musikere på aftenen: Sørine Skinnebach, Alvilda Reiter Jacobsen, Oliver Laumann, holger hartvig og Mija Milovic

ALICE på Stairway

Mens vores koncertsal på Nørre Allé 7 renoveres, genhuses ALICE midlertidigt på Stairway i Vanløse i 2023.

In English

Double bill with the saxophone quintet Sidechains and Mija Milovic performing new material from forthcoming album

Arrangør

Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

Lokation

Stairway, Lindehøjen 12, 2720 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .