Sigurdur Flosason & Lars Jansson Trio, CPH Jazzfestival Nordic Wave

10 jul 2017 kl. 20:00 - 22:30

Kulturstationen Vanløse, Lindehøjen, 2720 Vanløse


Denne aften gæster den islandske stjerne saxofonist Sigurdur Flosason scenen i Vanløse.

Sigurdur har spillet jazz siden han var teenager, og har siden dengang tiltrukket sig stor opmærksomhed i hjemlandet Island. Han er uddannet fra The Reykjavik College of Music i 1983 med hovedinstrument i klassisk saxofon. Derudover har han studeret musik hos bl.a. David Baker og Eugene Rousseau i USA.

Sigurdur har siden senfirserne turneret over hele verden og indspillet tæt ved 30 albums med forskellige jazzmusikere. Genrene er alt fra standards til improvisations jazz, over eksperimenterende jazz, til improvisatoriske solo performances. Han har bl.a. vundet første præmien i den præstigsfyldte American Hoagy Carmichael composition competition i 1987 og han var med i finalen ved Europe Jazz Contest i 1990. Derudover har han været nomineret til Nordic Councils musikpris i 2000 og i 2003 og har vundet Icelandic Music Awards seks gange.

Denne aften kan han opleves med en af Sveriges bedste jazzpianister nemlig ingen ringere end Lars Jansson, der danner backing band med sin trio. Det er med andre ord et sandt nordisk stjernehold der gæster Vanløse denne sommeraften i Juli.

BEMÆRK INDGANG VIA LINDEHØJEN

Mandag d. 10. juli 20.00//130 kr. inkl. gebyr

Billet

Salg lukket