spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Silent Sightseeing

Afholdt event

Silent Sightseeing

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

10 apr 2015 kl. 17:00 - 19:30

Beskrivelse

Kom med på StilleSightseeing og oplev København som aldrig før.
Udfordr dine sanser og se nye sider af byen, dig selv og livets skjulte poesi.
Silent Sightseeing (se omtale i Politiken) guides af Bastian Overgaard.

Konceptet kort:
Kl. 17.00: Kort introduktion (kom i god tid, vi starter præcis)
Kl. 17.03: Gruppen guides i stilhed gennem byen med stop på udvalgte "seværdigheder". Bastian vil med ganske få ord faciltere sanseoplevelser undervejs på ruten, således at deltagerne bevidstgøres om de skjulte skatte, der gemmer sig i stilheden.
Kl. 18.45: Afrunding med mulighed for snak og deling af indsigter (de kommer ad libitum)
Kl. 19.30: Slut. Tilbage til normalt liv igen (eller tag en fredagsøl med nogle af de andre deltagere.)

Tid: Fredag den 10. april, kl. 17.00 til 19.30
Sted: Københavns Hovedbanegård "under uret."
Pris: 100 kr

Hvis du har spørgsmål, kan de stilles Facebook-gruppen "Stilhedens uanede potentiale"

Læs om Bastian Overgaard på: www.bastianovergaard.dk

Silent Sightseeing er bl.a. omtalt i POLITIKEN, UD & SE, UGEBLADET SØNDAG.

"...en skøn oplevelse, hvor jeg mærkede en dejlig indre fredsfyldt ro, det var dejligt uforpligtende at være sammen i stilhed, og på samme tid var der et stort nærvær til nuet. Det er lang tid siden, at jeg har været så opmærksom på, alle de små ting, på alle de små detaljer, som omgiver os, og som er med til både at skabe et sammenhold mellem mennesker og en distance på samme tid!" (tidligere Deltager)"..

Tak for en super dejlig stille sightseeing i onsdags- det var en skøn oplevelse, hvor jeg mærkede en dejlig indre fredsfyldt ro, det var dejligt uforpligtende at være sammen i stilhed, og på samme tid var der et stort nærværd til nuet. Det er lang tid siden, at jeg har været så opmærksom på, alle de små ting, på alle de små detaljer, som omgiver os, og som er med til både at skabe et sammenhold mellem mennesker og en distance på samme tid! Jeg havde en rigtig hyggelig, nærværende og sjov oplevelse - Tak til jer alle der var med, Silent People og selvfølgelig Bastian i særdeleshed :)" (tidligere deltager)

"...

Tak til alle for en fin oplevelse med Silent Sightseeing idag. Tak til Bastian for initiativet og mulighed for at se København med andre øjne - og ikke mindst ører. Det er interessant som sanserne skærpes når man selv er stille - ikke mindst bliver lyttebøfferne slået længere ud. Det var superskønt at være en del af en gruppe hvor man bare kan være som man er - i stilhed. Og ganske sjovt med reaktionerne fra omgivelserne når vi tavse stillede os op. Blev så boblende indeni at jeg nær havde danset og nær havde nynnet. ;-) Tak for nærværet og det gode selskab. Glæder mig til at stille ind på stilhed med jer en anden gang. " (tidligere deltager)


Social Silence:
Social Silence is what we experience when we are silent with others. Is has a special vibrating energy to it. Something you don't experience when being silent alone. For some people silence can be painful and embarrasing. We see it as a powerful and direct way to: deep personal reflection, deep connection with others and peace of mind.

Vision:
A world where meeting in silence is just as normal as any attending any social activity. Silent People is a well known global community for people who see the profound benefits of exploring silence with others.

Mission:
Introduce modern people to Social Silence and offer easy access to silent experiences without radical and religious agendas.

Create and facilitate simple platforms for experimenting with silence. Bring people together in silence in creative and inspiring ways. Gain insights about silence and develop an open knowledge base.

Lokation

Hovedbanegården "Under uret", Hovedbanegården "Under Uret", 1577 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .