Silent Sightseeing

10 apr 2015 kl. 17:00 - 19:30

Hovedbanegården "Under uret", Hovedbanegården "Under Uret", 1577 København


Kom med på StilleSightseeing og oplev København som aldrig før.
Udfordr dine sanser og se nye sider af byen, dig selv og livets skjulte poesi.
Silent Sightseeing (se omtale i Politiken) guides af Bastian Overgaard.

Konceptet kort:
Kl. 17.00: Kort introduktion (kom i god tid, vi starter præcis)
Kl. 17.03: Gruppen guides i stilhed gennem byen med stop på udvalgte "seværdigheder". Bastian vil med ganske få ord faciltere sanseoplevelser undervejs på ruten, således at deltagerne bevidstgøres om de skjulte skatte, der gemmer sig i stilheden.
Kl. 18.45: Afrunding med mulighed for snak og deling af indsigter (de kommer ad libitum)
Kl. 19.30: Slut. Tilbage til normalt liv igen (eller tag en fredagsøl med nogle af de andre deltagere.)

Tid: Fredag den 10. april, kl. 17.00 til 19.30
Sted: Københavns Hovedbanegård "under uret."
Pris: 100 kr

Hvis du har spørgsmål, kan de stilles Facebook-gruppen "Stilhedens uanede potentiale"

Læs om Bastian Overgaard på: www.bastianovergaard.dk

Silent Sightseeing er bl.a. omtalt i POLITIKEN, UD & SE, UGEBLADET SØNDAG.

"...en skøn oplevelse, hvor jeg mærkede en dejlig indre fredsfyldt ro, det var dejligt uforpligtende at være sammen i stilhed, og på samme tid var der et stort nærvær til nuet. Det er lang tid siden, at jeg har været så opmærksom på, alle de små ting, på alle de små detaljer, som omgiver os, og som er med til både at skabe et sammenhold mellem mennesker og en distance på samme tid!" (tidligere Deltager)"..

Tak for en super dejlig stille sightseeing i onsdags- det var en skøn oplevelse, hvor jeg mærkede en dejlig indre fredsfyldt ro, det var dejligt uforpligtende at være sammen i stilhed, og på samme tid var der et stort nærværd til nuet. Det er lang tid siden, at jeg har været så opmærksom på, alle de små ting, på alle de små detaljer, som omgiver os, og som er med til både at skabe et sammenhold mellem mennesker og en distance på samme tid! Jeg havde en rigtig hyggelig, nærværende og sjov oplevelse - Tak til jer alle der var med, Silent People og selvfølgelig Bastian i særdeleshed :)" (tidligere deltager)

"...

Tak til alle for en fin oplevelse med Silent Sightseeing idag. Tak til Bastian for initiativet og mulighed for at se København med andre øjne - og ikke mindst ører. Det er interessant som sanserne skærpes når man selv er stille - ikke mindst bliver lyttebøfferne slået længere ud. Det var superskønt at være en del af en gruppe hvor man bare kan være som man er - i stilhed. Og ganske sjovt med reaktionerne fra omgivelserne når vi tavse stillede os op. Blev så boblende indeni at jeg nær havde danset og nær havde nynnet. ;-) Tak for nærværet og det gode selskab. Glæder mig til at stille ind på stilhed med jer en anden gang. " (tidligere deltager)


Social Silence:
Social Silence is what we experience when we are silent with others. Is has a special vibrating energy to it. Something you don't experience when being silent alone. For some people silence can be painful and embarrasing. We see it as a powerful and direct way to: deep personal reflection, deep connection with others and peace of mind.

Vision:
A world where meeting in silence is just as normal as any attending any social activity. Silent People is a well known global community for people who see the profound benefits of exploring silence with others.

Mission:
Introduce modern people to Social Silence and offer easy access to silent experiences without radical and religious agendas.

Create and facilitate simple platforms for experimenting with silence. Bring people together in silence in creative and inspiring ways. Gain insights about silence and develop an open knowledge base.

Billet

Salg lukket