Silent Sightseeing - Valg Special

18 jun 2015 kl. 17:00 - 19:30

In the heart of Copenhagen, Et sted i København, 1577 København KBilletsalget er lukket, men du kan tilmelde via SMS på 60 60 98 89 - skriv blot [TILMELD], så modtager du et svar med mødestedet. Vælger du dette koster turen 150 kr, som betales ved ankomst.


Kom med på Silent Sightseeing og oplev København som aldrig før. Udfordr dine sanser og se nye sider af byen, dig selv og livets skjulte poesi.Silent Sightseeing (se omtale i Politiken) guides af Bastian Overgaard som også vil introducere Intelligent Stilhed.


I anledning af at denne silent sightseeing falder sammen med valget runder vi Christiansborg og undersøger/nyder det interessante mix mellem stilhed og alt for mange (tomme) ord.

Intelligent stilhed er et konkret redskab, som kan skabe nærvær, indre ro, nye forbindelser mellem mennesker, dybe indsigter og højnet kreativitet.

Silent Sightseeing startede i 2012 og er bl.a. omtalt i POLITIKEN, UD & SE, UGEBLADET SØNDAG, DR P1 SPROGLABORATORIET.

BEMÆRK: HEMMELIGT MØDESTED TILSENDES PR MAIL PÅ DAGEN FOR EVENTET.

Konceptet kort:
Kl. 17.00: Kort introduktion (kom i god tid, vi starter præcis)
Kl. 17.03: Gruppen guides i stilhed gennem byen med stop på udvalgte "seværdigheder". Bastian vil med ganske få ord faciltere sanseoplevelser og refleksioner undervejs på ruten, således at deltagerne bevidstgøres om de skjulte skatte, der gemmer sig i stilheden. Deltagerne vil på udvalgte steder kunne dele observationer og indsigter (med ord)
Kl. 18.45: Afrunding med mulighed for snak og deling af indsigter (meget populært punkt)
Kl. 19.30: Slut. Tilbage til normalt liv igen (eller tag en øl med nogle af de andre deltagere.)

Tid: Torsdag den 18. juni, kl. 17.00 til 19.30
Sted: Centralt i København - location sendes pr mail*
Pris: 100 kr

Hvis du har spørgsmål, kan de stilles Facebook-gruppen "Stilhedens uanede potentiale"

Læs om Bastian Overgaard på: www.bastianovergaard.dk

Andre datoer:

30. juni -> https://billetto.dk/da/events/visionary-walk-28maj-8b86b9

"...en skøn oplevelse, hvor jeg mærkede en dejlig indre fredsfyldt ro, det var dejligt uforpligtende at være sammen i stilhed, og på samme tid var der et stort nærvær til nuet. Det er lang tid siden, at jeg har været så opmærksom på, alle de små ting, på alle de små detaljer, som omgiver os, og som er med til både at skabe et sammenhold mellem mennesker og en distance på samme tid!" (tidligere Deltager)"..

Tak for en super dejlig stille sightseeing i onsdags- det var en skøn oplevelse, hvor jeg mærkede en dejlig indre fredsfyldt ro, det var dejligt uforpligtende at være sammen i stilhed, og på samme tid var der et stort nærværd til nuet. Det er lang tid siden, at jeg har været så opmærksom på, alle de små ting, på alle de små detaljer, som omgiver os, og som er med til både at skabe et sammenhold mellem mennesker og en distance på samme tid! Jeg havde en rigtig hyggelig, nærværende og sjov oplevelse - Tak til jer alle der var med, Silent People og selvfølgelig Bastian i særdeleshed :)" (tidligere deltager)

"...

Tak til alle for en fin oplevelse med Silent Sightseeing idag. Tak til Bastian for initiativet og mulighed for at se København med andre øjne - og ikke mindst ører. Det er interessant som sanserne skærpes når man selv er stille - ikke mindst bliver lyttebøfferne slået længere ud. Det var superskønt at være en del af en gruppe hvor man bare kan være som man er - i stilhed. Og ganske sjovt med reaktionerne fra omgivelserne når vi tavse stillede os op. Blev så boblende indeni at jeg nær havde danset og nær havde nynnet. ;-) Tak for nærværet og det gode selskab. Glæder mig til at stille ind på stilhed med jer en anden gang. " (tidligere deltager)


EVENTFOTO: DOT SEVERINE NIELSEN


Billet

Salg lukket