Silent Walk – en unik kunstoplevelse

28 mar 2019 kl. 18:00 - 19:00

Den Hirschsprungske Samling, Stockholmsgade 20, 2100 København

Silent Walk – en unik kunstoplevelse

Oplev Den Hirschsprungske Samling i fælles stilhed med rådgiver, foredragsholder og underviser i Silent Co-creation Bastian Overgaard.

Torsdag den 28. marts kl. 18-19 kan du få en unik museumsoplevelse, når Bastian Overgaard helt ekstraordinært gæster museet i anledning af denne måneds Hirscsprung LATE. De seneste to år har han undervist virksomheder og organisationer i Silent Co-creation, der handler om at skabe et balanceret forhold mellem tanke og tale. Silent Co-creation hentyder specifikt til samskabelsen af stilhed i en gruppe med det formål at skabe et effektivt rum for videndeling, innovation og intelligente møder.

Denne aften overføres tankerne fra Silent Co-creation til kunstens verden, når Bastian Overgaard giver en særlig guided tur i stilhed på museet. Her kan du opleve total opmærksomhed i nærvær og fællesskab, når I sammen går rundt i museets intime, historiske rammer.  Efter en kort introduktion til Silent Co-creation,  guides gruppen rundt på museet i kollektiv stilhed. Undervejs anvender Bastian Overgaard blandt andet kroppen til at fokusere gruppens opmærksomhed hen på interessante kunstværker og spændende detaljer.  Turen afsluttes med en kort afrunding med mulighed for snak og deling af indsigter.

Hirschsprung LATE

Hirschsprung LATE er et nyt initiativ på museet. Den sidste torsdag i hver måned udvider vi museets åbningstid og inviterer indenfor til en aften i kunstens og kulturens tegn. I løbet af foråret og sommeren byder vi blandt andet på Silent walk med rådgiver, foredragsholder og underviser i Silent co-creation Bastian Overgaard, digtoplæsning ved David A. Jensen fra Copenhagen Storytellers, dialogisk omvisning ved Sognepræst Michael Aaskov Hemmingsen og museumsinspektør Anna Scram Vejlby samt særlige introer til vores aktuelle udstillinger.

Praktisk info

Tid: 
Torsdag den 28. marts 2019. 
Turen starter kl. 18 og varer ca. 1 time. 
Museet holder denne dag åbent fra kl 11- 20, hvorfor der vil være mulighed for at opleve museet på egen hånd før og efter turen. Efter turen kan du også tage med på en gratis omvisning med museumsinspektør Rikke Zinck Jensen om kunstværker med såkaldte stille motiver.

Antal deltagere: 
Max 15 personer.

Pris for Silent Walk inkl. entré til museet: 
95 kr. / 50 kr. med årskort.

Alm. billet

UDSOLGT

Billet m. årskort

UDSOLGT