Silkeborg Naturguidekorps - GRATIS kano & kajak inspirationstur

09 aug 2018 kl. 17:30 - 20:30

Silkeborg Kajakklub, Åhave Allé 9B, 8600 Silkeborg

Tag med på en spændende, GRATIS inspirationstur på vandet!

TILMELDING ER NØDVENDIG - deadline for tilmelding d. 8. august

Vi skal opleve og høre om, afvikling af guidede ture på vandet. Asta og Hanne fra styregruppen står for planlægning af dagen, men det handler om jer! - Jeres passion for naturen og formidling. Forslag og personlig erfaring fra udflugter på vandet er guld værd, så hold dig ikke tilbage - vi vil så gerne høre om dem.

Info:

Turen afholdes i samarbejde med Kajakklubben og Silkeborg Kajakklub. Vi starter ved Kajakklubben Åhave Alle 9b, hvor vi byder velkommen og giver en kort introduktion til dagen. Derefter ror/padler vi ud på vandet, hvor vi vil opleve den skønne natur i Silkeborg på tæt hold og snakke om hvad guidede ture på vandet kan bestå af, hvilke udfordringer der er m.v. Efter turen byder vi på kaffe og kage. Tag desuden gerne en madpakke med samt noget at drikke dertil, som du kan nyde undervejs.

Både havkajak og kano er meget stabile ”fartøjer”, så selvom man ikke har prøvet det før, skal man ikke være urolig. Skulle man på trods af det ikke have lyst til at komme med på vandet, er man selvfølgelig velkommen alligevel. Så deltager man bare i snakken om sporten, mulighederne, reglerne, Naturguide-konceptet, hvad man kunne tænke sig at byde ind med, evt. sammenfald af guide-interesser osv.

Tommy og Lisbeth fra Kajakklubben er uddannede instruktører og vil være med på turen.

Vi fordeler os i 12 havkajakker og 6 kanoer (omkring 25 personer i alt.) - er vi flere end dette, deler vi os op i to hold.

Dato: 9. august 2018

Start/Slutsted: Kajakklubben Åhave Alle 9b.

Tidspunkt: 17:30 - ca. 20:30


Har du spørgsmål kan du altid kontakte os på info@silkeborg.com.

Kano og Kajak inspirationstur, VisitSilkeborg

Salg lukket