spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

SILVA/LAURITSEN

Afholdt event

SILVA/LAURITSEN

Fra DKK 115,00

Sted

Dato

05 okt 2023 kl. 20:00 - 22:30

Beskrivelse

OBS. Det er en stående og siddende aften.

Husk at købe støttemedlemskab til B&W live og bliv en del af os, der støtter musikken i Haslev, for kun kr. 120,00 om året

Købes på hjemmeside https://billetto.dk/e/stotteme...

Bestilling af mad under B&W live

www.restaurantproviant.dk/proviant-kaelder-haslev

Dørene Åbner 1 time før.

Købte billeter refunderes ikke.
Beskrivelse/presse:

Københavnske Sahra da Silva, har mere end et årti været en etableret del af den danske musikscene. Hun har optrådt med et utal af danske og internationale soul- og blues- og jazzartister. I 2020 udgav Sahra det anmelderroste album Blueswoman, som rummer en blanding af Sahras egne numre, samt et par fortolkninger af gamle klassikere og hun pt. aktuel med singlerne “Learn To Love Again” og “Just A Bit Crazy” som er forløberne for et nyt album.

Hun har desusuden været nomineret til Danish Music Award Blues både i 2018, 2021 og 2022 og har netop modtaget Møblomania Blues Award 2023 og skal dermed repræsentere Danmark ved European Blues Challenge 2023. “Sahra besidder en stemme, som man lægger mærke til, og en dynamisk sceneudstråling, der har ført hende helt frem i forreste række blandt danske vokalister med internationalt potentiale.” “En af Sahras helt store forcer er, at hun let og ubesværet balancerer i krydsfeltet mellem soul, jazz og blues, og hun er af musikanmeldere med rette blevet beskrevet som et rent ‘powerhouse’, grundet den kraftfulde stemme og hendes engagerede sceneoptræden.” Kjeld Lauritsen og hans Hammondorgel er en dynamo i det københavnske jazzmiljø, og han har i snart mange år været med i toppen blandt betvingerne af det imponerende, gam-le og tonstunge instrument. I maj 2022 var han én af modtagerne af Ben Websters ære-spris. Sammen med trommeslager og guiratrist swinger, groover og charmerer de sig gennem et repertoire, der både rummer hårdtslående bluesnumre og bløde soulballader, og måske får vi også et par kendte jazzstandarder.

Det bliver en super aften indenfor soul, blues og med en snert af jazz med topmusikere.

Sahra da Silva (voc), Kjeld Lauritsen (org), Tbc: Per Gade (g), Søren Frost (d)

Lokation

Jernbanegade 50, 4690 Haslev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .