Simon Eskildsen Trio

02 jul 2021 kl. 19:00 - 21:00
Super arrangør

Simon Eskildsen Trio spiller skarp, vellydende og humørfyldt triojazz. Med Simons egne numre og et par standards spiller holdet sig direkte ind i historien fra de store jazztrioer. Trioen udgav i 2017 debutalbummet 'Introducing the Simon Eskildsen Trio', og Simon modtog i 2019 prisen som Århus JazzTalent, med trioen i fokus.


Med sig har Simon trommeslageren Daniel Sommer. Begge spiller til dagligt i Karmen Rõivassepp Quartet, og har også projektet OrgelDuo sammen. Et langvarigt musikalsk vendskab har skabt en nærmest telepatisk kommunikation mellem de to, når de går på scenen sammen. Den lydhøre trio rundes af med den Århusianske Thomas Sejthen, kendt for sin runde bløde sound og harmoniske overskud i et hav af andre jazz-sammenhænge (Indra, Uffe Steen Trio, Thomas Sejthen Trio).

Koncert kl. 19.00

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2021

Vedr. corona: Vi følger alle på det tidspunkt gældende regler og restriktioner i ft. koncert- og kulturarrangementer. 

Koncerten foregår i vores 120 år gamle fredede pavillon, der oprindeligt var en del af Sct. Hans Hospital, men i dag står i Sydhavnen som en del af Karens Minde Kulturhus. En unik venue fyldt med atmosfære og glemte historier i træværket.

Deltagere

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke