eventet sluttede

Simon Krebs/Richard Andersson/Anders Mogensen på Musikefterskolen i Humble

DKK 75,00

Sted

Dato

20 sep 2021 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Musikefterskolen i Humble er stolte af at kunne præsentere jazztrioen Simon Krebs/Richard Andersson/Anders Mogensen, som spiller koncert på Musikefterskolen i Humble d. 20. september 2021 kl. 20:00.

Med Anders Mogensens karakteristiske og energiske trommespil, Simon Krebs virtuose overskud på guitaren og Richard Anderssons fantasifulde basspil tager denne trio på en opdagelse i hinandens kompositioner. Lyden er moderne, New York-inspireret jazz som både swinger og overrasker med melodiske og rytmiske snoninger.
Guitaristen Simon Krebs er et relativt ubeskrevet blad i dansk jazz, selvom han har udgivet to plader i eget navn med bl.a. Kasper Tranberg og Anders Mogensen. Han spiller med et melodisk, harmonisk og rytmisk overskud og henter inspiration i alt fra moderne jazz til kirkemusik.
Anders Mogensen er en ekstremt aktiv jazztrommerslager som siden han vendte hjem fra sin uddannelse på Berkeley i USA har spillet og turneret med et utal af danske og internationale stjerner. De seneste år har han især været aktiv med sin kvartet med Carl Winther, Johnny Åman og Jerry Bergonzi. Mogensen har desuden været med til at opfostre unge jazzmusikere i Danmark og arrangere talrige festivaler m.m.
Richard Andersson er prisvindende bassist med flere udgivelser bag sig med på danske og udenlandske stjernenavne. Han er uddannet kontrabassist fra Rytmisk musikkonservatorium og Manhattan School of Music og bevæger sig bredt indenfor jazzen og dens subgenrer.

Koncerten er åben for alle interesserede. Billetter skal købes på forhånd, og der skal fremvises gyldigt coronapas for alle koncertgæster ved ankomst.Billetpris: 75 kr. (gratis med årskort)

Arrangør

Lokation

Musikefterskolen I Humble Musikefterskolen I Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .