Event aflyst

Simon Sings: Celine Dion (efter koncerten)

DKK 100,00

Sted

Beskrivelse

Velkommen til workshop med musik af Celine Dion gjort tilgængelig i flotte skræddersyede arrangementer af Simon Jansfort.

Til august får Danmark besøg af verdensstjernen Celine Dion. Gennem sin karriere har hun givet os talløse hits og gribende ballader. Hendes tekster er dybe og personlige, og mange kan spejle sig direkte i oplevelserne, hun synger om. Ballader som "Because you loved me" og "All by myself" går hånd i hånd med hendes energiudladninger i f.eks. "A new day has come" og "I drove all night". Hvad enten du har billetter til koncerten eller bare er vild med musikken, så kom og syng nogle af hendes allerbedste sange sammen med andre sangglade mennesker. Der er foreløbigt planlagt to workshops i København, en før og en efter koncerten.

Vi synger sammen i op til 3 forskellige stemmer med klaverakkompagnement. Sangene bygges op så alle kan være med, og sværhedsgraden kan sammenlignes med gospel.

Workshoppen varer tre timer og der er indlagt små pauser så man kan spise evt medbragt mad. Der vil være vand, te og kaffe til fri afbenyttelse.

Arrangør

Lokation

Emmauskirken Emmauskirken, Peter Bangs Vej 3C, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .