spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Simon Spang-Hanssen & Middle Earth w. Maher Mahmoud

Afholdt event

Simon Spang-Hanssen & Middle Earth w. Maher Mahmoud

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

03 jul 2023 kl. 18:00 - 19:00

Beskrivelse

Den produktive danske saxofonist, komponist og maler Simon Spang-Hanssen har samlet et herboende hold af globalt orienterede musikere – den syriske oud-virtuos Maher Mahmoud, den cubanske bassist Yasser Pino og den ghanesiske percussionist Ayi Solomon. Under navnet Middle-Earth tager de publikum med på en poetisk og inciterende rejse i grænselandet mellem Mellemøsten, jazz, world/folk, Afrika og Caribien med ouden som en gennemgående arabisk ”grundtone”. Musikken er skrevet af Hanssen og Mahmoud.

Line-up:

Maher Mahmoud (SY), oud

Yasser Pino (CU), bas

Ayi Solomon, (GH), percussion

Simon Spang-Hanssen (DK), sax,fløjte

Lokation

Støberiet, Blågårds Pl. 5, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .