spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Simon Spang-Hanssen Song Book m. Mai Lan Doky

Afholdt event

Simon Spang-Hanssen Song Book m. Mai Lan Doky

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

05 jul 2023 kl. 21:00 - 22:00

Beskrivelse

Simon Spang-Hanssen har skrevet en række nye sange, og har i dette ”family affair” projekt allieret sig med de meget talentfulde børn af nogle af sine gamle spille-kammerater: pianisterne Ben Besiakov og Niels Lan Doky. Et band på tværs af generationer og samtidig med et vidt spænd i stilarter…

Mai og Ken faldt i gryden som børn, og med rødder i jazzen har de også en baggrund i soul, R&B, reggae, afro-pop og Caribisk musik, David i Brasiliansk rytmik, hip-hop, funk… Anders mestrer kontrabas og elbas og er også stilistisk bredt orienteret.

Simon har komponeret i en årrække og har skrevet sange med egne tekster siden 2016. Det startede med et sammenspilshold hvor der overraskende var tilmeldt tre sangerinder i starten af sæsonen; som eksperiment blev det til en enkelt sang af egen tilvirkning; det greb om sig og blev til to albums med Claudia Campagnol og Alain Apaloo som vokalister. ”Back to Earth”, ”Speaking to the Wind”.

Et nyt album ”Green or Purple” med det nye Song Book er undervejs, første single udkom i januar 2023 og det samlede album er tilgængeligt d. 28 april 2023.

"Den markante saxofonist Simon Spang-Hanssen fik for alvor bevist at dansk jazz lever og spræller i bedste velgående, da han besøgte Giant Steps torsdag aften. Sammen med sin nye gruppe bestående af yngre hammerdygtige musikere bød han på en stor buket egne dugfriske sange. I front stod den charmerende og udtryksfulde sangerinde Mai lan Doky, som fik konstant og fornem opbakning fra resten af holdet med både energi og fuld af swing."

Line-up:

Mai Lan Doky, vokal

Ken Linh Doky, piano

Anders Fjeldsted, bas

David Besiakov, trommer

Simon Spang-Hanssen, saxofoner, fløjte, musik & tekst

Lokation

Støberiet, Blågårds Pl. 5, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .