Sing Sing Sing

22 sep 2018 kl. 20:00 - 22:30

Det Røde Pakhus, Havnevej 10, 4230 Skælskør

Musisk Forening Skælskør byder VELKOMMEN til SING SING SING d. 22/9 kl. 20.00 - Dørene åbner kl. 19.00
- Koncerten er siddende!!!

VEL MØDT :)

I efteråret 2010 mødtes fem danske kunstnere med vidt forskellige baggrunde, til en snak om et samarbejde, der bare var tænkt som en en-gangsforestilling. En Danmarksturne i starten af 2011 – akustisk, barstole, velvalgte coverversioner, historier fra landevejen, kammeratligt, kollegialt samvær og så ellers tilbage til de andre sammenhænge som medlemmerne er en del af.

Men turen var en succes og samme år blev det til en lang række koncerter ved nogle af landets mange festivaler. Så det var ikke nogen svær beslutning at blive enige om, at gøre samarbejdet mere permanent.

Den oprindelige besætning bestod af Sascha Dupont, Ivan Pedersen, Søren Jacobsen, Alex Nyborg Madsen og Nina Forsberg. I 2013 besluttede Nina, at hun hellere ville arbejde med sin solokarriere og hun forlod Sing Sing Sing uden dramatik. Hun blev kortvarigt erstattet af Gry Harrit inden Lonnie Kjer trådte ind som nyt medlem i foråret 2014.

Allerede tidligt i processen, inspirerede det vellykkede samarbejde til, at nye originale sange dukkede op i sættet og samtidig begyndte tanken om at lave et album at tage form. Med medlemmer der er bosat så forskellige steder som København, Samsø, Los Angeles og Frederiksværk, var det ikke nogen let opgave at indspille materiale til et album. Men mod alle odds og ved hjælp af et hav af studier og muligheden for at kunne udveksle optagelser mellem alle disse studier, kunne Sing Sing Sing den 29. September 2014 udsende debutalbummet The Crossover. Alle i bandet krydser fingre for, at det kun er begyndelsen.

Ticket 494983

Salg lukket