spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Singalong Light Festival Tour

Afholdt event

Singalong Light Festival Tour

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

08 feb 2020 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

Fællessang & Lysfestival Tour

Oplev Copenhagen Light Festival fra en helt anden side… Kom med på en anderledes tur igennem lysinstallationerne med fællessange, nysgerrighed og fortællinger!

Det handler ikke om hvordan du/I synger, men om at have det sjovt og at synge sammen. Byen er klædt ud i kreative og farvestrålende lysinstallationer, så scenen er sat til en fantastisk tur igennem byen med smil, sjov og masser af fællessange. Vi sørger for at I kan teksterne, så I skal bare sørge for at nyde turen og fællessangen. Luftguitar er også velkomment! 

Det er lige meget, om du synger godt eller dårligt, så længe du synes det er sjovt at være med. Alle er velkomne og alle kan være med! Det er børnevenlig. Kom gerne klædt ud i lys.

HUSK AT TAGE VARMT TØJ PÅ. Og tag eventuelt en kop varm kaffe eller kakao med, hvis det bedre giver varmen ud i fingerspidserne. 

”Singalong Light Festival” er præsenteret af Rasmus Bodholdt fra Copenhagen Insight, Jeppe Hørmand og Nikolaj Forskov Eriksen fra Copenhagen (Summer) Singalong i samarbejde med Copenhagen Light Festival.

Lysfestivalen skal ikke bare ses, den skal mærkes og nydes… At den tilmed lyder godt, det er jo bare lækkert!

Start: Bryghuspladsen ved DAC 
Slutpunkt: Ofelia Plads 

HUSK VARM PÅKLÆDNING.

Turen er som udgangspunkt på dansk. Hvis der er internationale gæster, bliver der også fortalt på engelsk.

Børn under 15: gratis

Arrangør

Copenhagen Light Festival er en årligt tilbagevendende lysfestival i Københavns gader og stræder, tre uger i februar. 

Under de mørke februartimer bringer festivalen lys til byen med massere af lyskunst fra aktuelle lyskunstnere og -designere.


Instagram: www.instagram.com/cphlightfest
Facebook: www.facebook.com/cphlightfest


ENGLISH
Copenhagen Light Festival is an annual lightfest in Copenhagen City.

During the dark winter hours of February the festival brings light to the people in Copenhagen, via the current years artists. The installations are spread over public places, historic and new buildings and squares of the city.

Follow us on Instagram: www.instagram.com/cphlightfest
Follow us on facebook: www.facebook.com/cphlightfest

Lokation

Bryghuspladsen ved BLOX/DAC Bryghuspladsen ved BLOX/DAC, Bryghusgade, 1473 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .