spring til hovedindhold

Singleaften i Villa Wilder

Singleaften i Villa Wilder

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

08 mar 2024 kl. 19:00 - 21:30

Beskrivelse

Vi holder Singleaften - Kom og få indsigt i, hvordan vi kan tiltrække den helt rette livspartner. Hvad er i det hele taget den rette partner? Jeg vil vise og fortælle, hvad det er, der blokerer os i at møde vores soulmate. Hvad har vi med i rygsækken? Hvilke mønstre og overbevisninger har vi taget med? Hvorfor møder vi gentagne gange den samme type, som alligevel ikke vil os, når det kommer til stykket? Hvordan undgår vi at føle os afvist? Hvad er forskellen på maskulin og feminin essens? Hvad “sælger du i din butik?” Hvordan kan jeg manifestere mine drømme?

Jeg forestiller mig en aften, hvor alle har mulighed for at dele sine erfaringer og frustrationer. En aften, der slår gnister. Mændene har måske noget at sige til kvinderne og jeg er sikker på, at der også er et par spørgsmål den anden vej. Døren og baren åbnes kl. 18.30, og i pausen vil der være mulighed for at købe lidt i baren.

Kl. 19. – 21. 30

Pris. 175

Lokation

Villa Wilder, Wildersgade 55, 1408 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events