Sinne Eeg group

29 jun 2018 kl. 20:00 - 22:00

Torupvejen, Torupvejen 135 , 3390 Hundested


Jazzsangerinden Sinne Eeg Group.

Entre 275 kr. 250 kr for medlemmer.

Med sig har hun: Jacob Christoffersen på piano, Kaspar Vadsholt fra DR Big Band (bas) og Morten Lund (drums)

Ved denne koncert spiller bandet en række af de nye sange. Det bliver en god blanding af Sinne Eeg egne vidunderlige sange samt udvalgte sange jazzens standardrepertoire.

Sinne Eeg modtog i oktober 2016 Dronning Ingrids Hæderslegat – den sidste i en perlerække af flotte hædersbevisninger efter bl.a Ben Webster Prisen, DR Jazz Prisen, 4 x Danish Music Award, den prestigefyldte, franske jazzpris Palmares fra L’Academie Du Jazz (de 60 vigtigste jazzkritikere i Frankrig) samt Holstebro Kommunes Musikpris.

Sinne Eeg er kendt for at være, om muligt, endnu bedre live end på cd. Hendes koncerter kendetegnes ved stort nærvær, humor og et enormt musikalsk overskud, som bl.a. kommer til udtryk ved, at der i den grad leges og tages chancer på scenen – ikke mindst i hendes suveræne scat-sang, som må betegnes som værende i verdensklasse.

Udover at have indtaget den hjemlige scene er Sinne Eeg ved at have godt fat i udlandet, hvor hun bl.a. jævnligt tournérer i lande som USA, Japan, Kina, Norge og Sverige. Især i Japan og USA er der store forventninger om kommende gennembrud efter flere succesfulde turnéer.

Billet

Salg lukket


medlem

Salg lukket