spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sinne Eeg Group

Afholdt event

Sinne Eeg Group

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

18 feb 2023 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

 • Man kan denne aftenopleve intet mindre end 4 tidligere Ben Webster Prisvindere på samme scene. Tilsammen udgør de Sinne Eeg Group. Så bliver det ganske enkelt ikke meget bedre.

  Sinne Eeg, sang, Jacob Christoffersen, pno,  Lennart Ginman, bas Morten Lund, trommer.

  Der vil blive blandt andet blive spillet sange fra Sinne Eegs seneste album”We’ve Just Begun” som blev indspillet med DR Big Band og kåret som “Årets Jazz vokal album 2019” ved Danish Music Awards.Sinne Eeg er kendt for at være, om muligt, endnu bedre live end på Cd. Hendes koncerter kendetegnes ved stort nærvær, humor og et enormt musikalsk overskud, som bl.a. kommer til udtryk ved, at der i den grad leges og tages chancer på scenen –ikke mindst i hendes suveræne scat-sang, som må betegnes som værende i verdensklasse. Intet mindre!

  Sinne Eeg fik sit store gennembrud med cd'en "Waiting For Dawn" i 2007. Politikens Boris Rabinowitch gav hende sjældne 6 ud af 6 hjerter i sin anmeldelse af cd'en, og hun modtog samme år en Danish Music Award (DMA) for ”Bedste Jazz Vokal Album”, den første af en lang række priser og anerkendelser, bl.a. Dronning Ingrids Hæderslegat, Ben Webster Prisen, Carl Prisen: Årets Sang, Jazz Special: Årets Album, DR Jazz Prisen, 5x Danish Music Award, den prestigefyldte, franske jazzpris Palmares fra L’Academie Du Jazz: Årets internationale album,samt Holstebro Kommunes Musikpris.

  En uovertruffen musikalitet har gjort pianisten Jacob Christoffersen til en af de mest efterspurgte pianister herhjemme. Hans eminente timing, kreativitet og lyriske sans gør enhver koncert med ham til en oplevelse.

  Jacob Christoffersen og Sinne Eeg har gennem en lang årrække været faste samarbejdspartnere.Lennart Ginman har modtaget utallige priser, Grammy’er og hædersbevisninger og er i dag en af Danmarks mest respekterede bassister med et imponerende musikalsk CV som omfatter mange toneangivende projekter og bemærkelsesværdige samarbejder med mange af Europas vigtigste og mest indflydelsesrige artister.

  Ginman er en højt værdsat komponist og producer indenfor den moderne samtidsmusik, og arbejder med flere førende kunstnere indenfor jazz, electronica, rock og progressive techno. Morten Lund har for længst gjort sig bemærket på den internationale jazzscene og er blandt andet fast medlem af den italienske verdensstjerne Stefano Bollanis trio. Morten Lund har været fast mand bag trommerne i Sinne Eeg Group i mange år, og han er i dag en af de mest efterspurgte trommeslagere i landet og en af de absolut dygtigste i Europa.

  Lokation

  Islands Brygge 18, 2300 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .