spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

SINNE EEG GROUP

Afholdt event

SINNE EEG GROUP

Fra DKK 220,00

Sted

Dato

10 feb 2024 kl. 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Den internationale jazzstjerne, Sinne Eeg, udgiver primo 2024 ny musik med sit faste hold; Sinne Eeg Group. Sammen med sin gruppe betager hun publikum i det meste af verden med sin sikre intonation, sin stærke rytmiske sans og sin altid charmerende sceneoptræden.

Sinne er en mesterlig fortolker af den amerikanske sangskat, men i hendes nye koncerter kommer især hendes ”mørkebløde”, skandinaviske melankoli til udtryk. Det høres særligt i hendes nye kompositioner men fornemmes også i klassikerne fra bagkataloget. Sinne Eeg har en sjælden indlevelsesevne og er ikke bange for at tage chancer på scenen, hvilket man oplever i frydefuld extravaganza i både fraseringer og overlegne scat improvisioner.

Sinne Eeg Group består af de musikere, alle de andre musikere gerne vil spille med. De er alle blandt Nordens største jazzmusikere, og Sinne kunne derfor ikke være bedre klædt på til sine optrædener. Sammen rammer kvartetten da også loftet for hvad der er muligt på den Nordiske jazzscene - niveauet er internationalt og tårnhøjt. Og med gruppens legendariske, gode humør er den fuldendte koncertoplevelse sikret.

Selv om anmeldere i ind- og udland ofte roser hendes indspilninger til skyerne, har Sinne Eeg Group ry for at være endnu bedre live. Sinne Eeg har udgivet 9 albums i eget navn, hvoraf 5 er blevet belønnet med en Danish Music Award Jazz for Årets Bedste Vokaludgivelse. Gennem tiden har Sinne Eeg modtaget et hav af priser og anerkendelser, bl.a. Ben Webster Prisen, DR Jazz Prisen, Dronning Ingrids Hæderslegat, Jazz Special: “Årets Danske Jazzudgivelse” samt Palmares – en kåring fra de franske jazzkritikere som “Årets Internationale Vokaludgivelse”.

Line up: Sinne Eeg (vokal), Jukkis Uotila (tr), Jesper Bodilsen (bas) og Jacob Christoffersen (pia).

Lokation

kulturhuset islands brygge, Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .