Sinne Eeg & Lars Jansson (den udsatte koncert fra 17/7 & 11/9)

2000, 2000 Frederiksberg
05 mar 2022 kl. 20:00 - 22:30
Super arrangør
Billetter DKK 100,00 - DKK 200,00
Billetter DKK 100,00 - DKK 200,00

VIGTIG INFORMATION - LÆS VENLIGST TEKSTEN!

BAR

Bartof Station tjener meget sjældent på entreindtægten, som går til musikernes hyre, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!

SPISNING

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag Dagens Tallerken eller Vegetartærte med salat.

Hvis du køber madbillet, skal I komme senest kl. 18.30. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.45, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

Vi åbner kl. 14.00. Køkkenet åbner kl. 17.00. Koncertsalen åbnes efter lydprøven.

Vær opmærksom på, at salget af madbilletter lukker kl. 12.00 dagen før koncerten.

ANKOMST

Vær søde at komme i god tid! Vi begynder til tiden...

BILLETSALG I DØREN

Vi har så godt som altid en håndfuld billetter til salg i døren. Der vil (desværre) også ofte være uafhentede billetter, så tøv ikke - kig ned! Hvis I ikke kan komme, så send os så hurtigt som muligt en sms til 28354932, så prøver vi at afsætte jeres billetter for jer. Det er VIGTIGT for os at vide besked....!


KONCERT MED TO NORDISKE JAZZSTJERNER

Sinne Eeg (voc)

                                                                                 Lars Jansson (pno)

Sinne Eeg og Lars Jansson behøver i virkeligheden slet ingen videre præsentation. Det er to af de største stjerner på den nordiske jazzscene, og vi befinder os på øverste hylde, når det kommer til virtuositet, elegance og skønhed. Denne aften bliver magisk! Eeg og Jansson optræder ofte hver for sig i andre sammenhænge, og det er meget sjældent, at de får lejlighed til at optræde sammen. Men nu sker det altså, og det kan du godt glæde dig til. 

Sinne Eeg udkom i 2019 med et flot album indspillet med Danmarks Radios Bigband, og netop nu udgiver hun og bassisten Thomas Fonnesbæk deres andet album som duo. Sinne har vundet Danish Music Awards for begge disse projekter og er for tiden en af de mest spillede artister på de amerikanske jazzradioer. 

Lars Jansson er en levende svensk legende, som stadig og ofte optræder med sin egen supertrio. Han er kendt og elsket af flere generationer som både pianist og komponist, og for mange er han selve indbegrebet af skandinavisk jazz.

Gå ikke glip af denne unikke koncert på en af byens bedste jazzklubber.

ENGLISH

Two of the brightest jazz stars in the Nordic sky together in concert.

Danish vocalist Sinne Eeg and Swedish piano legend, Lars Jansson are both widely acclaimed for their virtuosity, elegance and musical beauty. 

The two musicians rarely get the opportunity to perform together, but when they do, magic happens! 

In 2019 Sinne Eeg released an album with the Danish Radio Big Band and in May 2021 her second duo album with bassist Thomas Fonnesbæk. Both of these musical projects have earned her Danish Music Awards, and these years Eeg is one of the most frequently featured artists on American jazz radio stations.

Lars Jansson is a living legend who is beloved worldwide as a musician and composer, and to many people his style is the “sound” of Scandinavian jazz. 

This concert is not to be missed!Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke