Sinne Eeg & Lars Jansson (SE) Duo - Copenhagen Jazz Festival

Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg
08 jul 2021 kl. 21:15 - 22:45
Super arrangør
Billetter DKK 100,00 - DKK 250,00
Billetter DKK 100,00 - DKK 250,00

OBS: Vi kører 2 koncerter i aften. Denne begynder kl. 21.15. Da vi skal have tømt salen efter 1. koncert, kan I først komme ind i salen ca. 20.40. 


KONCERT MED TO NORDISKE JAZZSTJERNER

Sinne Eeg (voc)

Lars Jansson (pno)

Sinne Eeg og Lars Jansson behøver i virkeligheden slet ingen videre præsentation. Det er to af de største stjerner på den nordiske jazzscene, og vi befinder os på øverste hylde, når det kommer til virtuositet, elegance og skønhed. Denne aften bliver magisk! Eeg og Jansson optræder ofte hver for sig i andre sammenhænge, og det er meget sjældent, at de får lejlighed til at optræde sammen. Men nu sker det altså, og det kan du godt glæde dig til. 

Sinne Eeg udkom i 2019 med et flot album indspillet med Danmarks Radios Bigband, og netop nu udgiver hun og bassisten Thomas Fonnesbæk deres andet album som duo. Sinne har vundet Danish Music Awards for begge disse projekter og er for tiden en af de mest spillede artister på de amerikanske jazzradioer. 

Lars Jansson er en levende svensk legende, som stadig og ofte optræder med sin egen supertrio. Han er kendt og elsket af flere generationer som både pianist og komponist, og for mange er han selve indbegrebet af skandinavisk jazz.

Gå ikke glip af denne unikke koncert på en af byens bedste jazzklubber.

ENGLISH

Two of the brightest jazz stars in the Nordic sky together in concert.

Danish vocalist Sinne Eeg and Swedish piano legend, Lars Jansson are both widely acclaimed for their virtuosity, elegance and musical beauty. 

The two musicians rarely get the opportunity to perform together, but when they do, magic happens! 

In 2019 Sinne Eeg released an album with the Danish Radio Big Band and in May 2021 her second duo album with bassist Thomas Fonnesbæk. Both of these musical projects have earned her Danish Music Awards, and these years Eeg is one of the most frequently featured artists on American jazz radio stations.

Lars Jansson is a living legend who is beloved worldwide as a musician and composer, and to many people his style is the “sound” of Scandinavian jazz. 

This concert is not to be missed!

Koncert & Mad

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

Vi serverer en Dagens Tallerken - Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!

Profile picture
Bartof Station
Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.
eventet sluttede

Sinne Eeg & Lars Jansson (SE) Duo - Copenhagen Jazz Festival

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke