Sinnrs releasekoncert

Studiestræde 52, 1554 København
10 nov 2021 kl. 19:00 - 23:59
Super arrangør
Billetter DKK 150,00
Billetter DKK 150,00

Den danske black metal-duo Sinnrs sørger for kulsort vinterkoncert, når de den 10. november spiller releasekoncert for deres nye album i Pumpehuset. Danske Lotan sørger for opvarmningen.

Sinnrs har netop udgivet deres nye, brutale single ’Agnus Dei’ – en harmonisk kollision mellem klassisk og ekstrem metal. Singlen markerer første skridt mod udgivelsen af albummet ’Pure Dark Matter’, som i sig selv er en manifestation af den unikke sammensmeltning af forkullet metal, som Sinnrs afsondrer.

Bandet blev grundlagt af medlemmerne Nero og Maestus i 2017 og i 2019 sparkede de døren ind til ekstremmetal-scenen med debutalbummet ’Profound’, hvor Sinnrs fremviste en rasende brutalistisk ekstrem metal blandet med elegancen fra klassisk musik og opera – en dimensionel lytteroplevelse, som bandet bygger videre på med deres kommende album. Modsætningen mellem straffende guitarriffs og nådesløse blastbeats og symfoniske arrangementer med himmelstræbende vokal er fascinerende idet den fremhæver skelsættende forskelligheder, men også lighederne mellem metallen og det klassiske.

Profile picture
Pumpehuset & Colossal
Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke