SIQ - Den Spirituelle Intelligens ved Merete Gundersen

06 jun 2018 kl. 19:00 - 21:30

Borgerhuset Stationen, Ll. Sankt Hans Gade 7, 8800 Viborg


Intuition og spiritualitet - for dig, mig og verden.

Der er lagt op til en opløftende aften i spiritualitetens tegn. Du skal denne aften høre om, hvad forskellen er på intuition og spiritualitet. Hvad bruger man intuitionen og spiritualiteten til, og hvad kan/vil eller ønsker man at bruge sine evner til for at gavne?

Har vi alle disse evner? - gemmer du selv på en spiritualitet, du ikke bruger? Eller hvis du kender din spiritualitet, bruger du den så til dig selv eller til andre?

Er det gavnligt for dig, mig og verden, at den udvikles? Har det noget med religion at gøre? Hvad oplever man egentlig, hvis man bruger sin spiritualitet? Hvordan kommer man i kontakt med både intuitionen men også med spiritualiteten?

Vi slutter aftenen med en lille, kort meditation for at udvide DINE evner, du vælger selv, om du ønsker at deltage i den - man skal ikke have mediteret før, blot være åben for at prøve. Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Merete er forfatter, underviser og psykoterapeut. Læs mere om Meretes arbejde på www.meretegundersen.dk

Du behøver ikke printe billetten - vi udskriver en liste hvor navnene fremgår. Medlemmer af foreningen får bl.a. rabat på billetter. Læs om medlemskab her: http://cpuviborg.dk/medlem

Billet, medlem af CPU

Salg lukket


Billet, ikke medlem

Salg lukket