SIRI RANVA HJELM JACOBSEN & IBEN MONDRUP - bogsamtaler i NordOrd

Strandgade 91, 1401 København
27 mar 2022 kl. 15:00 - 16:30
Super arrangør
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00

Siri Ranva Hjelm Jacobsen & Iben Mondrup

Oplev de romanaktuelle og anmelderroste forfattere i vores litteratursalon NordOrd under Christianshavns Bogfestival 2022


I Siri Ranva Hjem Jacobsens Dafnesyndromet møder vi i 1990’erne efterskoleeleven Miki, der drages mod Laura, som fører ham mod både indre og ydre opløsning. 136 år senere interviewer et forskerteam hans mor om hendes særlige fysiske egenskaber. Med træk fra både gotisk litteratur og græsk mytologi er Dafnesyndromet en sanselig og poetisk fortælling om forvandling og flugt – og om at overskride sig selv og blive et med naturen. 

Iben Mondrups nye roman Vittu er en selvstændig fortsættelse af Tabita (2020), hvis dansk-grønlandske adoptionstema bearbejdes videre, men nu fra nye vinkler gennem historien om Tabitas lillebror Vittu. Det er en roman om kærlighed og overgreb – og om den hårfine balance mellem længsel og afhængighed. Og anmelderne konstaterer bl.a., at Mondrup skriver ”mesterligt om forbudte følelser, svigt og overgreb” (litteratursiden.dk), og at læsningen ”gør ondt på den gode måde” (Weekendavisen).

Bogsamtaler
Siri Ranva Hjem Jacobsen samtaler med Birgir Thor Møller og Iben Mondrup med Mai Misfeldt. Arrangementet varer i alt ca. 90 min. Der er bogsalg i litteratursalonens café, hvor forfatterne signerer deres bøger efter arrangementet.

Dørene åbner 45 min før start.

Læs mere om forfatterne her på nordatlantens.dk

Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke