Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sissel-Jo Gazan & Christine Stabell Benn

Afholdt event

Sissel-Jo Gazan & Christine Stabell Benn

Fra Gratis

Sted

Dato

04 sep 2019 kl. 19:00 - 21:15

Beskrivelse

Vin & Videnskab: Sissel-Jo Gazan & Christine Stabell Benn

SISSEL-JO GAZAN Forfatter, biolog
CHRISTINE STABELL BENN Professor i Global Health, vaccineforsker

I denne særudgave af Vin & Videnskab præsenterer vi den prisvindende forfatter Sissel Jo-Gazan og professor i Global Health, overlæge og vaccineforsker Christine Stabell Benn. De to har i en fem år lang periode haft en tæt kontakt ifm. Sissel Jo-Gazans roman Svalens Graf, et drama fra forskernes verden, hvor nogle vacciner fra WHO har fatale konsekvenser. Aftenen skal handle om at skrive romaner inspireret af den videnskabelige verden og om ny, opsigtsvækkende vaccineforskning, der kan få global betydning. 

Svalens Graf, vinder af Læsernes Bogpris 2014, er en selvstændig efterfølger til SISSEL JO-GAZANS helt store gennembrud, Dinosaurens Fjer, der indbragte hende DR Romanprisen, blev kåret som Danskernes Yndlingskrimi 2000-2010 og er blevet oversat til 16 sprog. Begge er de blevet beskrevet som ”videnskabskrimier”. Sissel Jo-Gazan er uddannet biolog og laver meget grundig research til sine romaner for at skabe realistiske rammer til skønlitteraturen. Hun vil give et indblik i, hvordan hun griber det an som forfatter at kombinere videnskab og litteratur, ikke mindst samarbejdet med Christine Stabell Benn, der bragte hende til Afrika.  

Svalens Graf er inspireret af virkelige begivenheder, som CHRISTINE STABELL BENN har været med til at afdække i Afrika. Hun har de sidste 25 år arbejdet i Guinea Bissau, hvor hun er med til at lede et storstilet forskningsprojekt, der følger en befolkning på over hundrede tusinde og kigger på effekterne af forskellige slags vacciner. Undersøgelserne har givet banebrydende resultater; de viser, at vacciner har potentialet til at forbedre verdens sundhed markant og redde mange børn fra at dø af sygdomme. Men Christine Stabell Benn sætter også spørgsmålstegn ved nogle dominerende antagelser om vacciner, og det har sat gang i en international debat om WHO’s vaccinepolitik. Modstanden, som Christine Stabell Benn har mødt, fik hende til at spørge sig selv – og Sissel-Jo Gazan – om nogle kunne få lyst til at tage grovere midler i brug for at få hende til at tie.

I pausen serveres et glas vin (inkluderet i prisen). 


Se hele sæsonens foredragsprogram på www.vinogvidenskab.dk.

NB! Det er ikke muligt at bytte eller refundere billetter til Vin & Videnskab.

Arrangør

VIN & VIDENSKAB er Statens Naturhistoriske Museums populærvidenskabelige foredragsrække. Hør førende videnskabsfolk fortælle om spændende og banebrydende forskning, og nyd et glas vin i pausen. 

Lokation

Chr. Hansen Auditoriet Chr. Hansen Auditoriet, Bartholinsgade 4A, 1356 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .