Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Sissel Vera Pettersen/Joachim Badenhorst/Mikkel Ploug: Equilibrium - CPH Jazzfestival

Afholdt event

Sissel Vera Pettersen/Joachim Badenhorst/Mikkel Ploug: Equilibrium - CPH Jazzfestival

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

08 jul 2024 kl. 20:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Equilibrium kombinerer elementer fra jazz, folk/world, klassisk, minimalisme og avantgarde i en blanding af fri improvisation og originale kompositioner.

Gruppen har fået rosende anmeldelser fra hele verden for deres tre albums udgivet på det canadiske label Songlines Recordings. Trioen består af den norske vokalist/saxofonist Sissel Vera Pettersen, som også er kunstnerisk leder af Trondheim Voices, og har arbejdet med folk som Chick Corea, Marylin Mazur, Jon Balke og mange flere. På guitar er den danske guitarist Mikkel Ploug, som har turneret i over 25 lande og arbejdet med Mark Turner, den danske komponist Bent Sørensen, Den Kongelige Ballet og mange andre. Hans album Balcony Lullabies blev valgt som "Bedste jazzalbum i 2020" i England og Tyskland, og hans arbejde er blevet varmt anbefalet i Rolling Stone Magazine og Downbeat Magazine. Den belgiske klarinettist Joachim Badenhorst er at finde i Downbeat Magazines meningsmålinger for "Rising" Star of Clarinet” og kendt for sit arbejde med Han Bennik-trioen og Tony Malabys Novola i New York har indspillet for det anerkendte Winter & Winter-label og har samarbejdet med musikere fra Japan, Kina og på endeløse europæiske projekter. trioen har udviklet en kultlignende status med mange yngre musikere spredt over hele verden. Ved denne lejlighed præsenterer Equilibrium ny musik fra deres kommende album.

Glæd dig til en unik oplevelse i Brorsons Kirkes særligt klingende rum.

Line up:

 • Sissel Vera Pettersen (NO) vocals and live effects
 • Joachim Badenhorst (BE) clarinets
 • Mikkel Ploug (DK) guitars

Arrangør

Lokation

Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .