Sjældne-løbet 2016

eventet sluttede

Sjældne-løbet 2016

Billetter fra DKK 50,00

Dato

28 feb 2016 kl. 11:00 - 16:00

Beskrivelse

Den sidste dag i februar er Sjældne-dag – en international opmærksomhedsdag for sjældne sygdomme og handicap. I Danmark markerer Sjældne Diagnoser dagen stort, når den sjældne dato, 29. februar, optræder – det vil sige i skudår. Det er i år - i 2016.

Sjældne-dagen har internationalt afsæt. Forventningen er, at Sjældne-dagen i 2016 bliver markeret i op imod 100 lande verden over! Læs mere om den internationale Sjældne-dag her

Sjældne Diagnoser bruger anledningen til at sætte spot på vilkårene for de 30.000-50.000 personer, der lever med sjældne sygdomme og handicap i Danmark. De sjældne har særlige udfordringer – derfor skal der gøres noget særligt, hvis de skal have samme muligheder som alle andre. Vi starter allerede d. 28. februar:

Der er Sjældne-løb i Fælledparken i København – ruten er 3 km. Det starter ved Sparta Hallen, Gunnar Nu Hansens Plads 11, 2100 København Ø

Kl. 11: Dørene til Sparta-Hallen åbnes, deltagerne registreres og får udleveret konceptpakker

Kl. 11.45: Opvarmning

Kl. 12: Sjældne-løbet skydes i gang

Kl. 12.30: De første løbere er tilbage og får let forplejning

Kl. 13 - 14: Sjældne-event i Sparta Hallen med musikalsk underholdning, lodtrækningspræmier. Sjældne-prisen uddeles af formand for Region H., Sophie Hæstorp Andersen kl. ca. 13.30

Der er Sjældne-march i Aarhus – ruten er 3½ km. Den starter ved FO-Aarhus, Stiften Lounge, Frederiksgade 78, 8000 Århus C:

Kl. 11.30: Uddeling af konceptpakke

Kl. 12: Taler og opvarmning

Kl. 12.15: Sjældne-March sættes i gang

Kl. 13: Pause på Dokk1, inkl fællesbillede

Kl. 13.30:Samling og afgang fra Dokk1

Kl. 14.25: Let forplejning og uddeling af præmier

Dem som ikke har mulighed for, at være med i Fælledparken eller Aarhus kan købe koncept-pakken og få den fremsendt koncept-pakken til sin hjemadresse. Det kræver tilkøb af ét stk. af billettypen "porto" pr. bestilling. Forventet levering i uge 8.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med tilmeldingen, kontakt: rb@sjaeldnediagnoser.dk

Parkering til Sjældne-løbet i Fælledparken
Vi gør opmærksom på, at der til Sjældne-løbet vil være stærkt begrænsede muligheder for parkering i nærheden af Sparta-hallen grundet andre aktiviteter og vejlukninger. Brug derfor i videst mulig omfang kollektiv transport. Der kan bl.a. benyttes:

 • Bus 1.A (stoppested: Århusgade)
 • Bus 8.A (stoppested: Serridslevvej)

Såfremt du kører i handicapbil eller på anden måde har vanskeligt ved at benytte kollektiv transport, så kontakt os på forhånd: mail@sjaeldnediagnoser.dk eller tlf.: 21 71 61 95.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .