Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

SKAAL SUPER BOWL

Få billetter tilbage
Afholdt event

SKAAL SUPER BOWL

Fra DKK 249,00

Sted

Dato

11 feb 2024 kl. 22:30 - 12 feb 2024 kl. 05:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Du og dine venner er inviteret til at se det helt store Super Bowl show på Skaal

Vi har støbet et fantastisk Super Bowl event sammen i ægte Amerikansk stil. Det eneste du skal bekymre dig om, er om du har nok craft beer i glasset og om sulten er høj nok! Vi sørger for at få lavet det bedste setup til at se kampen, sætter nogle gode øl på hanerne og forbereder den helt store ”3-retters” menu i ægte Super Bowl stil.

Hele arrangementet koster 349 kr., med i prisen får du også en drinksbillet der kan bruges til en stor øl, som gælder på et udvalgt sortiment.


Menuen er som følger:
1. Snackkurv med onion rings, mozzarella sticks, Hot Wings og chili cheese tops med to slags dip

2. Ribs med coleslaw, fritter og BBQ sauce 

3. Blandet snacks med dip

Tidsplan:
22:30 - senest ankomst
23:00 - "forret"
23:30 - Optakt
23:45 - "hovedret"
00:30 - Kick Off
01:30 - kamp snacks
05:00 - Skaal lukker 

Så hiv fat i vennerne og få købt jeres billetter før det er for sent!
↳ Vi har et begrænset antal af billetter

Arrangør

ØL ER VORES LIDENSKAB. SKAAL er en af Danmarks største specialølbarer, hvor du I sommerperioden, fra april til oktober, kan nyde din øl på Kultorvet - et af Københavns bedste udeserveringsområder. Læs mere på www.skaal.dk

Lokation

SKAAL , Kultorvet 11, 1175 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .