Skab din egen superhelt / Weekend for børn

Blågårds Pl. 5, 2200 København
04 apr 2020 kl. 11:00 - 13:00
Super arrangør
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Spiderman, Wonderwoman og selvfølgelig Ant-Boy. Tegneserier og børnebøger er fyldt med fantastiske superhelte. Hvilken superhelt ville komme til live, hvis du skulle bestemme? Hvordan ville han/hun se ud og med hvilke superkræfter? Det kan du finde ud af, når vi sammen med kulturformidler, forfatter og illustrator Franz M.H. Bomberg dykker ned i superheltenes fantastiske verden og opfinder nye, seje superhelte.

Hvem: Børn fra 7 år med voksen
Hvor: Blågårdens Bibliotek (børnebiblioteket 1. sal)
Tilmelding: Kun børn skal tilmeldes - tilmeldingen åbner en uge før arrangementet starter

Om Weekend for børn
I Kultur N på Nørrebro laver vi kultur for både små og store, og det ligger os meget på sinde at være med til at styrke et alsidigt og rummeligt kulturliv på Nørrebro. For bydelens yngste borgere betyder det, at bibliotekerne og kulturhusene hver weekend laver gratis kvalitetskultur for børn og deres voksne.

Snup et program på dit lokale bibliotek, download pdf-udgaven herunder eller følg vores aktivitetskalender.

Arrangementerne er gratis, men det kræver tilmelding at deltage. Bemærk, at man tidligst kan tilmelde sig en uge før arrangementerne på Nørrebro Bibliotek og Blågårdens Bibliotek.

Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg og finder sted på Blågårdens Bibliotek, Nørrebro Bibliotek/Nørrebrohallen og i Osramhuset fra d. 18. januar til d. 11. juni 2020.

Event aflyst

Skab din egen superhelt / Weekend for børn

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke