spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

”Skab en endnu bedre udgave af dig selv med baggrund i kvantefysik og klassisk musik”

Event aflyst

”Skab en endnu bedre udgave af dig selv med baggrund i kvantefysik og klassisk musik”

Fra DKK 195,00

Sted

Dato

02 mar 2023 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Når naturvidenskab og klassisk musik arbejder sammen.


I 2022 var en af de virkelig store succes´er på Den Sorte Diamant Henning R. Jensens foredrag ”Derfor skaber du dit eget liv med baggrund i kvantefysikkenForedraget var udsolgt den ene gang efter den anden.

Nu præsenterer Charlottenlund Slot en udgave, der tager det succesfulde foredrag en tand længere. Her er et alternativ til psykologi, når man vil blive bedre som menneske.

Aftenen vil vise at kvantefysikken og matematikken passer slående godt sammen med et af de smukkeste og sværeste stykker klassisk musik;

Gåden om Goldberg variationerne - myte, mystik, matematik og musik.

Pianisten Jesper René har bygget sin karriere alene på dette ene ikoniske værk. Hør ham spille og udlægge det skjulte budskab, som Johann Sebastian Bach skrev ind i sin lange række af variationer, bygget over en tonerække over en gennemgående puls. Hør, hvordan matematikken går hånd i hånd med musikken. Kvantefysikken har vist os at alt er energi, og derfor påvirker musik os i den grad.


Der er virkelig noget at tænke over og tale om, når I har været på Charlottenlund Slot.


Det er muligt at købe Henning R. Jensens bog med rabat før og efter foredraget:

https://kvantelivet.dk/

Studieværten og kunstneren Mikael Jensen fra Den2radio præsenterer aftenens to gæster.


Vi åbner vores hyggelige kælderbar kl. 16:00 hvor det vil være muligt at hygge med en glas vin, en fadøl eller andet godt før aftenens event.

Lokation

Charlottenlund Slot Charlottenlund Slot, Jægersborg Alle 1, 2920 Charlottenlund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .