Skab relationer - Foredrag med Jasper Frost & Søren Vejby

15 maj 2018 kl. 19:00 - 21:30

Kulturmaskinen Odense, Farvergården 7, 5000 Odense

RELATION

”PUT THE ODDS IN YOUR FAVOUR”

Vi ved i dag at 7% af vores kommunikation er de ord vi bruger, 38% er vores stemme og toneleje og 55% er vores kropssprog. Har du styr på din kommunikation?

Et godt førstehånds indtryk, kan være svært. Dét at skabe en positiv relation er et overset potentiale indenfor mange professioner, men også i det private liv. Jasper Frosts ekspertise inden for området, er relevant for dig, som gerne vil skabe tillid, udgive energi og engagement som leder, sælger, kæreste, ven m.m. Opmærksomhed på vores energi, kropsprog, nonverbal kommunikation skaber den bedste relation med holdbare løsninger uanset hvilken branche du er i. Kroppen påvirker vores tanker, selvtillid og humør, hvilket har stor betydning for vores egen tro på, at vi kan nå vores mål.

Dit udbytte
Jasper & Søren giver en række værktøjer, som hjælper dig, til at blive opmærksom på dine relationer og hvordan du kan forbedre dem. Samtidig får du et indblik i, hvordan du kan forstå andres nonverbale kommunikation. Du får:

  • Værktøjer til at skabe positive relationer
  • Teknikker til at skabe tillid i dine professionelle samt personlige relationer
  • Forståelse for, hvordan du kan bruge nonverbal kommunikation til at skabe energi og glæde
  • Fremgangsmåder til at bruge din kommunikation til at skabe tillid og selvsikkerhed
  • Indsigt i de signaler du sender med kropssprog og kommunikation

Om Jasper Frost & Søren Vejby
Jasper Frost er ekspert i relationer, social indflydelse og kommunikations metoder. Derudover er han dating konsulent og har online kurser i udlandet. Han er en passioneret underviser og foredragsholder, som vejleder og motivere virksomheder og studerende i forskellige faggrupper. Jasper underviser i, hvordan vi kan skabe tillidsfulde relationer i vores arbejde samt privatliv.

Søren Vejby er forfatter til bogen "Den sande sejr" og skaber af systemet C.O.R.E. - vejen til positiv og varig forandring. Søren er uddannet journalist fra Danmarks- Medie- og Journalisthøjskole og skuespiller fra Statens Teaterskole. Han er specialist i kropssprog og relationer og er en passioneret foredragsholder. Sammen med Jasper Frost har han skabt teamet The Mind of No Mind.


OBS: Begrænset antal billetter

Billet - Early Bird

Salg lukket

Billet - Standard

Salg lukket