spring til hovedindhold

Skagarack - Gazzværket

Skagarack - Gazzværket

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

19 okt 2024 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Danske Skagarack er atter klar til at indtage landets scener med melodisk guitarrock fra den tunge hylde🤩

Det ikoniske, danske band bragede gennem lydmuren tilbage i 1986, da de fem medlemmer blev katapulteret direkte fra øvelokalet i Kolding til de store scener samt radio- og tv-stationer over hele verden. Det var hittet “I’m alone“, der blev startskuddet til en heftig hardrock-karriere og gjorde Skagarack til et af Danmarks mest succesfulde internationale navne i 80’erne.
Adskillige singlehits, fire albums, en Grammy-statuette og svimlende 750.000 solgte plader senere trak Skagarack stikket i 1993, men er nu på banen igen. Med guitarforstærkeren på max, med et nyt album på gaden og stadig med forsanger og sangskriver Torben Schmidts karakterfulde vokal i front.

Debutalbummet Skagarack kom på gaden i 1986 og sikrede bandet jobs på festivaler og i spillesteder blandt andet i England, Tyskland og Sverige. Naturligvis også i Danmark, hvor et af mange højdepunkter var, da Skagarack fra Orange Scene lukkede Roskilde Festival med et brag. I 1988 udkom album nummer to, “Hungry For A Game”, som solgte endnu bedre end forgængeren, og i 1990 kom “A Slice Of Heaven”. Sidstnævnte sikrede bandet en Grammy i kategorien “Årets Danske Heavyrock Udgivelse”. Udgivelsen af “Big Time” i 1993 satte et foreløbigt punktum for det danske rock-eventyr, men energien og spilleglæden lever i bedste velgående. Håret er måske nok blevet lidt kortere, men stilen er den samme: Riff-tung, melodisk hardrock med punch og pondus.

Praktisk info:
🗓️
Lørdag d. 19. oktober 2024
🕗Dørene åbner kl. 19.00 - Koncerten starter kl. 20.00
🎟️Billetter til kun 250 kr. plus gebyr
🕺Stående koncert

Unge under 15 år skal være i følge med en voksen.
Unge under 18 år skal forlade stedet umiddelbart efter koncerten slutter.

Arrangør

GAZZVÆRKET AABENRAA

På Gazzværket tilbyder vi dig et hav af muligheder.

Du vil kunne opleve alt lige fra Temafester,

Kulturel Underholdning og til større Musikarrangementer.

__________________________________________________________

Natklubben, som er for 18+

Sønderjyllands største Natklub åbner hver weekend dørene op for områdets bedste fest og der er altid garanti for fuld fart over feltet!

Her tilbyder vi alt lige fra drinks til kolde øl og cocktails i vores store bar.

Du har her mulighed for at booke borde til aftenen, leje lokalerne til Private Arrangementer eller for eksempel reservere vores VIP-Balkon med egen bartender og plads til 70 gæster

Natklubben vil også byde på Live-Kunstnere og sjove Events.

Musikstilen er Mainstream, R n’ B, 90ér og musik frem til i dag.

__________________________________________________________

Den lille bar

Henvender sig til det modne publikum med sans for Service i højsæde og god stemning med dine bedste venner, kolleger eller familie.

De friske og meget service-mindede tjenere vil her værne om dig og dit selskab hele aftenen og blandt andet sørge for at alt er som I ønsker via personlig Bordbetjening.

Her kan du hygge, feste og tale sammen på én gang.

Den lille bar tilbyder en bred palette af de absolut lækreste cocktails og desuden har vi et spændende udvalg af øl.

Lokation

Gazzværket, Gasværksvej 20, 6200 Aabenraa

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder