Skal/Skal ikke - det svære valg, når krisen rammer

DKK 50,00

Sted

Dato

21 maj 2022 kl. 13:00 - 16:00

Beskrivelse

MedicinRådgivningen inviterer dig til en eftermiddag, hvor vi sammen med en flok eksperter på området vil sætte fokus på brugen af bl.a. antidepressiva og stærkt smertestillende medicin, når krisen rammer. Og på mulige alternativer.

Lørdag den 21. maj kl. 13-16 i Hafnia-Hallen.

Og vi har sørget for det hele:

 • Danmarks sjoveste psykolog Danielle Dahlhus som konferencier for hele eftermiddagen
 • Journaliststuderende Alexander Kloppenborg som interviewer
 • Farmaceut, ph.d. Birgit Signora Toft – om medicinens indvirkning på hjernen
 • Christina Hesketh – om at være bruger af antidepressiva og vejen ud af dem
 • SFs psykiatriordfører i Folketinget Trine Torp – om øget fokus på udskrivning af psykofarmaka
 • Psykiater og reformist Helene Speyer møder den revolutionære psykolog Jonas Ditlevsen - debat om meningsfulde forandringer i psykiatrien
 • Og som en ekstra én på opleveren, har vi allieret os med Rune Klan

Prisen for hele dagen inkl. standupcomedy med Rune Klan er kun en 50’er + gebyr.  

Arrangør

Lokation

Hafnia-Hallen Hafnia-Hallen, Julius Andersens Vej 6, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .